Признавам тук изглежда по-интересно от сайт за запознанства, поне виждам накуп различни стилове на женска логика и мисъл
. Преди няколко часа, като четях основните "гледни точки" тук виждах директни съвпадения със съответните мъжки гледни точки, от типа че няма свестни жени, че всички са к*%ви, че всички свестни са заети или всички красиви са "с много голяма месечна издръжка" , та до по-умерените, които всъщност и аз поддържам, че всичко опира до конкретния индивид. Едните викат "не останаха свестни мъже" - другите "няма нормални жени". Иначе като се замисля и от двата пола има и свестни и всякакви откачалки. Относно темата, сайтовете за запознанства са риск и за /свестните/ мъже, има доста рискове, като например
- да го налазят разни хомо сексуални типове
- да го налазят разни женки, търсещи спонсорство и пари срещу секс, както и други финансово-ориентирани врътки
- всякакви шантави елементи и от двата пола
Естествено и аз съм останал с впечатлението, че повечето дами са се самооценили доста високо и влизат рязко с 1000 претенции и изисквания, че и очакват мистър млад красив супер-милионер да ги "заговори" с нещо интересно и страшно вълнуващо на база на някакво семпло самоописание /или по-точно самореклама/ и някоя и друга снимка. Но пък винаги ще се намери и някоя интересна дама или госпожица, с която /ако не друго/, просто да си побъбрите виртуално.
- въпреки че съм виждал немалко профили на жени, писани на шльокавица - толкоз ли не знаят кирилицата, фонетиката или BDS-а
И моля те ако мислиш да ме анализираш(обезкостяваш) .. дай на ЛС
, но мисля че повечето пишем с идеална цел
/ и не разчитаме толкоз на това, но ако няма друго за правене можем да почешем клавиатурката 15-20 минути.