Моят опит от сайт за запознанства...

• 269 239
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 840
Щом и в Бг мама се навъдиха психопатите,има един потребител само ми праща клипове на ... и се рекламира http://www.keek.com/doloresdoloresov7/keeks/G0R9bab   http://ask.fm/nadarenkon 
Оплачи се на модераторите.
Писах им,той все си прави нов профил и сега по ИП,ще го баннат.

# 841
Fenix_76, душицо, аз все повече ти се чудя защо ВСЕ ОЩЕ не си го разкарала? Не разбрах дали имате общо дете или нещо друго, но е крайно време да го отрежеш. Намеси, ако трябва полиция, телевизия, каквото щеш, ако е толкова сложно. Аз не вярвам, че е толкова сложно. До някъде ти си си виновна задето го търпиш. Ако все пак те заплашва с убийство или нещо друго, задължително се обади в полицията, да вземат някакви мерки, за да не те доближава. Друго, което бих искала да те поздравя е, че направи първата крачка - започна да говориш за проблема. ИЗгледай и това видео и се вземи в ръце!

http://vbox7.com/play:e6738829d5

И да се допълня - не се страхувай! Този тип психопати обикновено са силни само на думи, почти никога не се стига до крайните мерки, за които говорят (ако е убийство примерно) или нещо подобно. До бой обаче може да се стигне. Ако искаш да те бият здраво - стой с него. Баща ми е такъв тип като твоя психопат, не е давал развод на майка ми, заплашвал я е, водили са почти 20 дела в опити да се разделят - просто човек трябва да е твърд, не трябва да отстъпва, не трябва да се страхува и в крайна сметка печели! Просто си смени номера, изтрий си регистрациите от сайтовете, направи си нови, направи си нови пощи, скайп, фейсбук и т.н. и ги дай само на сигурни хора, изхвърли го от живота си, спри да говориш с него. Ако знае адреса ти, следи го от друг измислен профил и забележи кога ще дойде в България. Гледай тогава винаги около теб и близките ти да има приятели, полиция, мъже, изобщо хора, на които можеш да разчиташ. В крайна сметка можеш да платиш на някой да му разкаже играта, ако не му влезе акъл в главата и не те остави на спокойствие.

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 15:34 от HAPPY_QUEEN

# 842
И още нещо ще ти кажа - само един мъж в живота ми  ме е наричал курва и беше до там. Директно си събрах багажа и му казах "Сбогом!". Не трябва да се търпи подобно отношение, просто не трябва!

# 843
HAPPY_QEEN,писах ти на лични.

# 844
HAPPY_QEEN,писах ти на лични.
Е добре, само не разбрах как така в 16:28 не си могла да пишеш на български, а в 16:31 нямаш проблем с кирилицата? Също така не разбрах как така твоя човек от чужбина идва до работата ти?
Ако това копеле си прави базици с мен, да знае че много е сгрешил с човека, с който се е захванал! Психопат с психопат е много лоша комбинация!

# 845
HAPPY_QEEN , гледах клипа и доста /60%/от фактите в него са подобни- като се започне с проблемите  в неговото детство, през двата му брака, през напускането му от работа в Италия и обвиненията,че аз съм била виновна Shocked Shocked Shocked, през това да следи с какво бельо съм, през безумните му сълзи в знак на извинения........абе доста са еднаквите неща и се стигне до думите му от сорта - "Аз нямам какво да губя,ще те прекъцам" - дупнишко наречие.
Правих компромиси,защото обещаваше че всеки път е последен,уви той никога не е спирал,но няма и да спре даже и да е с друга.Сам ми е разказвал как е следял предишните...... и още и още.....ДА ПАЗИ ГОСПОД ОТ ТАКИВА!!!!!
Вече имам изграден усет за такива, това е психопатия и на него не му е лесно зная,но повече немога да помогна с нищо.Нямам нищо общо с него - просто опита ми в елмаза.

# 846
На насилниците това им е коронният номер - първо бият, после ронят сълзи и обещават, че повече няма да се повтори (обикновено в близките 2-3 дни, след което си е пак същото). Обичат да подаряват подаръци и така размекват сърца, но за тях трябва твърда ръка!
Знам за един случай, в който жената след почти 20 години брак реши да се разведе с мъжа, който я бие и тормози няколко пъти на седмица. Тръгна бракоразводното дело, издадоха ограничителна заповед на мъжа да не доближава общия им апартамент и какво мислите стана?
Мъжът почна да се моли, да лази на колене, да реве като ученичка, да обещава, да се раздава и жената оттегли обвиненията от съда, спря развода и пак си го прибра.
Е в тези случаи кой е наивен, кой е виновен? Може ли 20 години тормоз да спре за 1 седмица? Може ли да не си вземе жената поука толкова време и все още да се връзва на евтини номера?
За такива хора трябва твърда ръка, не мекушаво сърце.

Само пак не ми обясни как идва до работата ти като нямате нищо общо и живее в чужбина? Това го пише в съобщението до мен.

# 847
Fenix_76, твоят човек наистина е психар! След съобщенията, които си пратихме, компът ми се напълни с вируси! Аз няма да оставя това нещо така. Докладвах на админите, а мисля да отскоча и до полицията, че ми омръзна от вашите глупости!

Редакция: аз компютъра си го оправих и махнах вирусите, но ти най-добре занеси твоя компютър да ти махнат вирусите, че твоя човек яко те следи - щом праща вируси на всички, с които комуникираш - представи си за какво става въпрос - бягай докато е време! А на него ще му кажа нещо нецензурно - извинявам се, че е в бг мама:

ДА ГО Д ***Ш!!!

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 20:17 от HAPPY_QUEEN

# 848
Момиче, казах ти да спреш да говориш с тоя човек, ти си продължаваш. Като продължаваш - сама си си виновна, че не спираш. За вирусите какво му вярваш? ДА не мислиш, че ще ти каже истината за нещо? Не ми пиши повече докато не си изчистиш компа, че не ми се занимава пак с вируси, ходи да ти махнат всички вируси по компа и го блокирай, не говори повече с него. Ако продължаваш - няма смисъл да се жалваш.

# 849
  • Русе
Защо й отговаряш тук? Simple Smile

А за нея самата, която няма нищо общо с психаря си, освен някакъв минал чат в елмаз, обаче той знаел всичко за нея, докато тя редовно го осведомява какво бельо носи и после се оплаква тук... ами сори, ама ми изглежда толкова абсурдно, че едва ли е истина. Кой нормален човек ще има проблем да прекрати изцяло взаимоотношенията си с някой си в чужда страна, като каналите им на комуникация са толкова лесни за пресичане. И кой пък изобщо ще продължава да се вози на тази въртележка? Не че няма и такива случаи в реалността - но те де факто не искат да слязат и сами продължават да изтезават себе си, докато същевременно са първи на гишето за оплаквания.

Някъде пак в този форум се бях зачел в една тема, май беше нещо за домашно насилие. Там забелязах една мадама, която се оплакваше от мъжа си (следене, заплахи, насилие и т.н., изобщо разни пещерняшки истории) и всеки път искаше съвет в този така критичен за нея миг (и получаваше по 10). Понеже четох темата накуп, по едно време усетих, че същата си пуска оплакванията г/д през няколко месеца. Времевата разлика между първото и последното сигурно имаше около 2 години. Е...

И понеже темата тотално дерайлира, да не я засиля съвсем в скалите. Моят опит със сайтове - влизам тази вечер в елмаз, пиша на няколко момичета: една ми се скара, че съм я нарекъл мис Вселена (?), друга ми се нахвърли, че й писнало от такива като мен ( Laughing ), а трета ми оповести колко гаден бил животът й и как щяла да си среже вените, ако не я разубедя (...). Междувременно получих няколко съобщения за платен секс, както и няколко за безплатен такъв в хомо вариант. Мисля, че не е лошо представяне за един ден, така че утре пак Rolling Eyes

# 850
ЗА да не лепна пак някой вирус докато й пиша, затова не й отговарям на лични, че докато си пишехме вчера, една камара вируси налепих и после ги изчистих де ама не е приятно.
Понякога и аз не разбирам жертвите на някакво психическо или физическо насилие. Хем се оплакват, че онзи им досажда, прави ги на кръгли нули, злоупотребява с доверието им, хем като трябва да направят едно най-елементарно нещо, не го правят.
Ами аз, ако бях на нейно място и някой се държеше така с мен, хич нямаше да ме интересува нищо, направо щях да го блокирам, да спра да говоря с него, да си сменя бравата, телефона, да издам един документ от Полицията със забрана да ме доближава, да си купя пистолет за самозащита, да информирам всички близки и колеги да го държат далеч от мен, да си хвана един здрав мъжага за компания, който да е с мен навсякъде и веднъж завинаги да се приключи със всичко.
Какво е това - той ме тормози ама аз НЕ СПИРАМ да обсъждам всичко с него и да си говоря с него. МИ като не искаш да спреш, кво се оплакваш?
ТОва за съжаление е много често срещано явление - жертвите на психическо/физическо насилие почти винаги са силно привързани към насилника и колкото и други хора да се опитват да им помогнат, те самите не искат да си помогнат.

Korosnis, изглежда и ти ги привличаш някакви откачалки.  Laughing Баси, нормалните са само при мен.  Mr. Green

# 851
  • Пловдив
Стокхолмски синдром.

# 852
Модераторите ми казаха, че не е възможно да се заразявам с вируси чрез лични съобщения, така че дължа извинение на Fenix_76. Възможно е да е станало някакво съвпадение с времето на съобщенията и вируса, който съм лепнала незнайно по какъв начин по същото време.  Rolling Eyes

# 853
Здравейте, дами  Grinning . Случайно или не, попаднах на тая тема при вас. По прицип този форум е на голяма почит при мен  Hug . Та след като изчетох всичко ( някои неща не толкова внимателно - визирам комплексарските "кифлени" изказвания Simple Smile), вчера се регистрирах в "елмаз"-а . Впечатлението ми  от профилите е следното - неграмотността в по-голяма степен се шири сред мъжките профили Simple Smile ( Браво на дамите  Peace ). Масово (пак в по-голяма част при мъжете) не знаят какво да напишат за себе си - " как да се опиша", "нека друг да каже" , "пиши и ще видиш " и подобни недомислия Simple Smile . Малка част от тях пишат, че това не било продажба  > Ехооо, продажба е , разбира се Simple Smile. В по-голяма част от женските профили се пише на кирилица, има смислени изречения , както и цитати на чужди мисли и поезия. Което на мен ми показва,че българката е по-образована от българина, което не я прави по-малко самотна , явно Sad . Преди да вземе някой мъжки представител да ме застреля тук  Thinking , искам да кажа че не съм подходила с определени очаквания към сайта за запознанства и определено очаквах повече нецензурни предложения. За собствен комфорт в профила си съм сложила ,че няма да отговарям на подобни предложения. Може и това да ме е спасило Simple Smile . Реплики от рода "Здравей" , "Как си " "Искаш ли да се запознаем" са също масово ползвани, което ще се съглася с предишна мама, е досадно и определено не предизвиква положителен интерес. На такива не отговарях. Определено през огромната част от времето се забавлявах Simple Smile . Предполагам , защото не съм се регистрирала , за да си търся половинката, което ако се случи в такъв сайт, за мен  би било ГОЛЯМ късмет Simple Smile
На милите дами , които си търсят истински приятелства там , бих искала да кажа : Опитвайте, каквото намерите за добре, но не правете компромиси със себе си. При мен възпитаният отказ свърши работа също ( както и липсата на отговор )  Joy . И дами, ако знаете какво търсите, ще ви е по-лесно да го намерите Simple Smile
 Бих искала да подкрепя първата мама, пуснала темата. Прочетох мъжки мнения, подразнени от изискването и' към мъжа, да не живее с родителите си. Това е изискване на един човек, определено от негов ( неин Simple Smile ) опит Simple Smile . Момчета, не го приемайте лично Stopbouquet
Благодаря  Peace

# 854
Ох, това какво трябва да бъде мъжа май той си го е измислил.  Laughing
За мен мъжът трябва да бъде мил, чувствителен, емоционален, умен, интелигентен и с перфектно отношение спрямо жената в живота си. Не харесвам доминиращи типове, копнеещи за надмощие - да се захванат с борба! Мъжът трябва да може да каже "съжалявам", "извинявай", "сгреших", а не винаги да се подразбира, че е прав - ами не е.

Марс, ще ти стъпи някоя жена на врата ама да видим кога ще е. За теб най-добре да е никога, само не се оплаквай, че жените са ти виновни - малко са мазохистките и почти си заминаха с предното поколение на нашите майки и бащи. Сега жената е всичко, което описваш за мъжа. Ти живееш в миналото - трябва да намериш някоя като майка си, че да си добре.

Това са пълни глупости. Каквото за единия, същото е за другия. Като ми стъпи някоя жена на врата, хората са го измислили - развод и толкова. Непоправими неща няма, всичко е въпрос на воля. Това упражнение вече съм го отиграл. За мен винаги е било трагедия, когато видя някой голям и силен мъж да се свива пред жена му. Нищо че съм мъж, но дори и жена да бях отново не бих търпял подобно нещо. Както и да е, последния тип жена която бих търпял е типът на "майка ми". Имам много причини да го кажа това, но е факт.

Общи условия

Активация на акаунт