. Случайно или не, попаднах на тая тема при вас. По прицип този форум е на голяма почит при мен
. Та след като изчетох всичко ( някои неща не толкова внимателно - визирам комплексарските "кифлени" изказвания
), вчера се регистрирах в "елмаз"-а . Впечатлението ми от профилите е следното - неграмотността в по-голяма степен се шири сред мъжките профили
( Браво на дамите
). Масово (пак в по-голяма част при мъжете) не знаят какво да напишат за себе си - " как да се опиша", "нека друг да каже" , "пиши и ще видиш " и подобни недомислия
. Малка част от тях пишат, че това не било продажба > Ехооо, продажба е , разбира се
. В по-голяма част от женските профили се пише на кирилица, има смислени изречения , както и цитати на чужди мисли и поезия. Което на мен ми показва,че българката е по-образована от българина, което не я прави по-малко самотна , явно
. Преди да вземе някой мъжки представител да ме застреля тук
, искам да кажа че не съм подходила с определени очаквания към сайта за запознанства и определено очаквах повече нецензурни предложения. За собствен комфорт в профила си съм сложила ,че няма да отговарям на подобни предложения. Може и това да ме е спасило
. Реплики от рода "Здравей" , "Как си " "Искаш ли да се запознаем" са също масово ползвани, което ще се съглася с предишна мама, е досадно и определено не предизвиква положителен интерес. На такива не отговарях. Определено през огромната част от времето се забавлявах
. Предполагам , защото не съм се регистрирала , за да си търся половинката, което ако се случи в такъв сайт, за мен би било ГОЛЯМ късмет
. И дами, ако знаете какво търсите, ще ви е по-лесно да го намерите
) опит
. Момчета, не го приемайте лично
. 
Препоръчани теми