Моят опит от сайт за запознанства...

• 269 236
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Така е, но аз май не обяснявам като хората какво искам да кажа.
Познавам хора, които изобщо не вярват в случайността, съдбата, предопределеността, любовта от пръв поглед и божествените сили, които определят човешката съдба и пътищата в живота.
Знаят точно какво искат, как искат да живеят, накъде точно да се насочи животът им, с кого и как.
Визията на бъдещият им партньор е ясна, конкретна и сведена до точни параметри, включително в подробности.
Под "визия", нямам предвид външен вид само.
Оттам се започва целенасочено издирване и преравяне на човешкият ресурс, докато не се постигне успех.
Всичко гореописано съм го наблюдавала лично и не мога да кажа, че е нито случайно, нито единичен случай.

# 826
  • Galaxy 13197853088
Разбирам добре, но имам предвид, че понякога всичко измерено и
претеглено се случва без да го мериш и теглиш. При това толкова
често колкото и когато се стремиш към него.

# 827
  • София
Разбира се.
Като с много други фундаментални житейски параметри.
Някои жени се раждат просто красиви, красотата за тях е даденост, дар Божи, докато за други, същата тази красота е плод на много усилия, грижа, време и пари.
Някои се раждат със златна лъжица в устата, а други воюват за златната си лъжица упорито, дълго и последователно.
За някои любовта на живота им се случва просто така, от само себе си, а за други е плод на болка, страдание и половин живот /примерно/ ад под небето, а понякога е просто цял живот и никога изобщо дори и не разбират, че това изобщо не е любов.

# 828
Така е, но аз май не обяснявам като хората какво искам да кажа.
Познавам хора, които изобщо не вярват в случайността, съдбата, предопределеността, любовта от пръв поглед и божествените сили, които определят човешката съдба и пътищата в живота.
Знаят точно какво искат, как искат да живеят, накъде точно да се насочи животът им, с кого и как.
Визията на бъдещият им партньор е ясна, конкретна и сведена до точни параметри, включително в подробности.
Под "визия", нямам предвид външен вид само.
Оттам се започва целенасочено издирване и преравяне на човешкият ресурс, докато не се постигне успех.
Всичко гореописано съм го наблюдавала лично и не мога да кажа, че е нито случайно, нито единичен случай.
И аз съм от тия хора ама на!  Laughing

Azzy, като коментар и на поста ти преди моя искам да кажа, че много добре те разбирам и донякъде съм съгласна, защото съм изпитала всичко, за което пишеш, на свой гръб. И аз съм пила от горчивата чаша на страданието, изискват ми се определени грижи, за да изглеждам добре  Laughing, не като някои дето нямат нужда от старание, старала съм се и за успех на различни фронтове, претърпявала съм загуби и победи на всички фронтове, много старание съм пръснала в търсене на "любовта" и ето, тя ме споходи точно, когато не очаквах, от където не очаквах и както не очаквах.

# 829
Един мъж в днешно време задължително трябва да има кола. Също така трябва да умее да поема инициативата, постоянно трябва да е двигателя във връзката. Общо, взето мъжете трябва да носим отговорност и да си пазим територията от нашественици. Мъжът преди всичко трябва да бъде опора и авторитет. Трябва да сме силни и войнствени. По всяко време трябва да сме отговорни. Нашата дума трябва да е тежка, постоянно трябва да се стремим към просперитет и надмищие. Всичко това трябва да го правим, защото трябва да оставим здраво и силно поколение. След като изпълним тези приоритети, от нас след това се очаква да осигурим сигурност и просперитет на семейството. Трябва постоянно да уравновесяваме жените си и да осигуряваме семействата си. Един мъж в мислите си постоянно трябва да употребява - "трябвя, трябва, трябва...." и така до безкрай.  Трябва да мислим в перспектива. Офф станаха много "трябва". Въпреки всичко, радвам се, че съм се родил мъж. Някакси съм свободен да бъда себе си и да натискам жените.

# 830
Никога не ми е дремело дали имат кола  Crazy

# 831
  • София
Скрит текст:

# 832
Ох, това какво трябва да бъде мъжа май той си го е измислил.  Laughing
За мен мъжът трябва да бъде мил, чувствителен, емоционален, умен, интелигентен и с перфектно отношение спрямо жената в живота си. Не харесвам доминиращи типове, копнеещи за надмощие - да се захванат с борба! Мъжът трябва да може да каже "съжалявам", "извинявай", "сгреших", а не винаги да се подразбира, че е прав - ами не е.

Марс, ще ти стъпи някоя жена на врата ама да видим кога ще е. За теб най-добре да е никога, само не се оплаквай, че жените са ти виновни - малко са мазохистките и почти си заминаха с предното поколение на нашите майки и бащи. Сега жената е всичко, което описваш за мъжа. Ти живееш в миналото - трябва да намериш някоя като майка си, че да си добре.

# 833
  • София
Един мъж в днешно време задължително трябва да има кола. Също така трябва да умее да поема инициативата, постоянно трябва да е двигателя във връзката. Общо, взето мъжете трябва да носим отговорност и да си пазим територията от нашественици. Мъжът преди всичко трябва да бъде опора и авторитет. Трябва да сме силни и войнствени. По всяко време трябва да сме отговорни. Нашата дума трябва да е тежка, постоянно трябва да се стремим към просперитет и надмищие. Всичко това трябва да го правим, защото трябва да оставим здраво и силно поколение. След като изпълним тези приоритети, от нас след това се очаква да осигурим сигурност и просперитет на семейството. Трябва постоянно да уравновесяваме жените си и да осигуряваме семействата си. Един мъж в мислите си постоянно трябва да употребява - "трябвя, трябва, трябва...." и така до безкрай.  Трябва да мислим в перспектива. Офф станаха много "трябва". Въпреки всичко, радвам се, че съм се родил мъж. Някакси съм свободен да бъда себе си и да натискам жените.
Така, така.
Браво. особено ми говори добре употребата на множествено число "ние" така, ние онака.
Иначе всичко това е вярно и аз го споделям, с изключение на последната фраза, която малко ми убягна с натискането.
Естествено, че един мъж трябва всичко това.
Животът е състезание. И за съжаление много жени се превърнаха в мъже, а много мъже- в жени, което аз, лично, изобщо не споделям.
Когато, обаче, започнеш да го употребяваш с единствено число, първо лице, тогава, "сине, мой", ще бъдеш мъж.
И тогава, в крайна сметка ще се появи някое крехко създание, което ще "натиснеш", то ще ти ръкопляска на победите, после нежно, леко и неусетно почти ще ти се качи на главата и играе одата на радостта, че си се родил в междуметъците с натискането.
Пожелавам ти го от сърце.

# 834
Заключението от моят опит със сайтовете за запознанства-никога повече!Не знам вие в кои сайтове имате регистрации,но мъжката част,освен секс нищо не могат да предложат. Peace

# 835
 Сега жената е всичко, което описваш за мъжа. [/quote]
Един мъж в днешно време задължително трябва да има кола. Също така трябва да умее да поема инициативата, постоянно трябва да е двигателя във връзката. Общо, взето мъжете трябва да носим отговорност и да си пазим територията от нашественици. Мъжът преди всичко трябва да бъде опора и авторитет. Трябва да сме силни и войнствени. По всяко време трябва да сме отговорни. Нашата дума трябва да е тежка, постоянно трябва да се стремим към просперитет. Всичко това трябва да го правим, защото трябва да оставим здраво и силно поколение. След като изпълним тези приоритети, от нас след това се очаква да осигурим сигурност и просперитет на семейството. Трябва постоянно да уравновесяваме жените си и да осигуряваме семействата си. Един мъж в мислите си постоянно трябва да употребява - "трябвя, трябва, трябва...." и така до безкрай.  Трябва да мислим в перспектива. Офф станаха много "трябва".

Съгласна съм с ВАС!!!
А как една жена трябва да постъпи с "мъж",който през ноща в 12часа се обажда,за да каже че оприличава жената с някакъв профил в елмаз,докато тя вече е заспала???? Как да постъпи жената с един,на когото не плаща билета, за да се довлече в дома и от Италия,тъй като си има ангажименти с детето Й свързани с предстоящи изпити 10 дни след великденските празници. Отговорът,който получих, е че имам пари да платя  билета. Казах изрично,че на детето ми му трябва спокойствие за предстоящите изпити и затова човека се налага да е в дома си в Дупница, а през някои от дните ще се видим.
Получих - ку-ва,нагла съм била,щяла съм да се чу-ам,имала съм пари и съм се правила на циганка за 67 евро,била съм безочлива. Даже разви филма, в който съм щяла да отида на маникюр, за да украсявам раменете на някого.........
Не мога повече да му търпя изродщините. Той наистина живее в негов измислен свят и трябва да намери някоя като майка си, че да е добре....
Между другото той чете тук - "nevidim"и вечер обсъжда HAPPY_QEEN и Марс /снощи нещо започна да говори за теб,но аз не се заслушах/.
Снощи каза, че съм имала профил - някаква Августина в елмаз........ #Crazy и това чудо иска със зъби и нокти да се насели в дома ми,а и АЗ да си плащам за психопатии,ареееее newsm75 newsm75 newsm75 ignore2

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 14:26 от Fenix_76

# 836
  • Пловдив
Fenix_76 ... обмислям как по-тактично да ти кажа, че сама предизвикваш такова отношение. Ако аз не искам да имам връзка с един мъж изобщо няма да говоря с него. Няма да има шанс да ме кара да купувам билети, или да ми обяснява, че съм курва или каквото и да било. Изобщо нямаше да знам дали обсъжда някой. Пък и този форум не е таен, всеки може да чета, даже и без регистрация. Ако не искаш да имаш връзка с него спри да говориш с него. Точка.

# 837
Янра, права си за всичко!!!!!!!!!!!!!!! Hug

# 838
Щом и в Бг мама се навъдиха психопатите,има един потребител само ми праща клипове на ... и се рекламира http://www.keek.com/doloresdoloresov7/keeks/G0R9bab   http://ask.fm/nadarenkon 

# 839
  • Пловдив
Щом и в Бг мама се навъдиха психопатите,има един потребител само ми праща клипове на ... и се рекламира http://www.keek.com/doloresdoloresov7/keeks/G0R9bab   http://ask.fm/nadarenkon 
Оплачи се на модераторите.

Общи условия

Активация на акаунт