Моят опит от сайт за запознанства...

• 269 074
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Така ли мислиш? Чакай да ни видиш неженените Laughing

# 631
Тъй като от доста дълго време съм сама, се регистрирах в един известен сайт за запознанства. Качих няколко снимки, на които изглеждам добре, попълних каквото се искаше и започнах да се питам де е, де е любовтаа Whistling
Малеeeeй, да знаете какви субекти има само.  SickПодразделила съм ги на няколко основни групи:
  -    масовката, са ми наистина скучни и сивеещи, всичките им писма са на един и същ глас, като прочета едно писмо от тях, все едно съм ги изчела всички. Този тип обикновено са разведени, работят най – скучната професия на света – държавни служители, счетоводители, или търговци, и се надяват да им се случи чудото – любов. Само дето те самите не са никакви чудеса... Tired
-   анаболни здравеняци, за съжаление, тъпи до невъзможното Rolling Eyes
-   разгонени овни, сещате се какво правят в сайта
-   скучни интелектуалци (малък процент са, но пък са наистина скучни) Rolling Eyes
-   гастърбайтери, които просто убиват време
-   женени или извратени, но тях ги причислявам към овните
-      момченца, лустросани такива, които си търсят кака или каквото дойде ooooh!
-   и разбира се, чичовци над 45г., те обикновено са мили и ми копи/пействат разни стихчета, но аз ясно съм посочила, че мъже над 37г. , просто не искам.

Да се смея ли, да плача ли?
Огромен процент от потребителите от мъжки пол, в полето, където се иска информация за тях, са написали: „ne moga da se opi6a vie go napravete” – сякаш аз мога да ги опиша.... Laughing
Огромен процент – ‘mrazq lajata I licemerieto’ – сякаш има някой, който обича лъжата и лицемерието или би го изтипосал ей тъй, като своя основна черта. Crazy
Голям процент ме направиха разногледа с невъзможната си латиница: “NIKOGA NE SE RAZDELQI S USMIFKATA SI, DORI I KOGATO TI E TAGNO, OTKADE DA ZNAE6 DALI NQKOI NQMA DA SE VLUBI V NEQ, A KOGATO ISKA6 DA TRUGNE6 NALQVO,GLEDA6 NADQSNO,A TRUGVA6 NAPRED,NO NE ZABRAVQI,4E NAZAD MOJE DA TE 4AKA NAI-DOBROTO!" – върви, че им търси логиката Joy
Има и такива, които уж имат „4ustvo za humor”, но незнайно защо, аз не съм го видЕла.
Има такива, които твърдят, че са умни и забавни, с дипломи или и аз не знам какво, но като заговоря за неевклидова геометрия,(няма да се излагам пред хората със шампанско и сърми, я Stop) , някак кореспонденцията става някак вяла и стихва от самосебе си. Тях или ги мързи да си говорят за нещо друго, извън потенциална среща, или не са чак толкова умни или изобщо не се интересуват от интелектуалното ниво на жената срещу тях.
Видя ли „ kak si kakvo si pravi6” , Sick вече ми се повръща, честно. От четири месеца съм в този сайт, така пък един не измисли нещо леко по-криейтив...
Накрая реших аз да си избирам,  да гледам профили и да ги харесвам, викам си, нещо ме избягват тия, дето стават,  и все попадам на неподходящиииии.  Rolling Eyes
Явно толкова много ги гледах,  че вече само като му видя снимката, познавам каква зодия е, честно. Близнакът се снима с други хора (социален тип), раците и скорпионите някак са позьори, изглеждат неестествено,  везните и рибите изглеждат някакси тъжно, видя ли разни дръгливи животни в ръцете му,  или природа на заден фон – господинът е дева, видя ли тлъст или някак подпухнал мъж, или маса с ядене и пиене пред него – овен или телец, видя ли облещени очи – козирог или стрелец, видя ли злата и автомобили – лъв.  Водолеите още не ги разпознавам, но са толкова разсеяни, че един сигурно четири пъти ми се представя, при условие, че си беше написал името в профила. hahaha
Вече взех да си мисля, че или качествените мъже са щастливо женени, или аз нещо не съм У ред.
Имате ли  положителен опит, че нещо взе да ми додява?

Здравейте, дами. Регистрирах се в този сайт само за да отговоря на тази тема и на авторката. Логично е в "бг-мама" да сте се събрали само жени и да гледате само от вашата страна на нещата. Ето ви сега едно мъжко мнение по темата.

Към авторката - аз никога не бих ударил шамар на жена, защото това е против всичките ми принципи, но когато прочетох вашата тема ми се прииска да го направя. Не стига че получаваш супер много внимание от мъжете, а после ги редите всички че не ставали.

Имам опит със сайтовете за запознанства вече към 10 години. Едно е вярно - не е там най-доброто място. Пита се в задачата - къде е по-добро място? Щото според мен хората са ЕДНАКВО ЗЛЕ навсякъде - и в сайта и в дискотеката и в парка. Който е учил психология нека си припомни, че хората сме ЕГОИСТИ по природа т.е. по дефалт.

Но въпреки че хората са еднакво ЗЛЕ има 1 фактор който отличава мъжете и жените. Мъжете може да говорят глупусти, но поне ЗНАЯТ какво искат и имат инициатива. А вие дами, само си седите, мрънкате и нищо не правите - или не можете да кажете какво/кого искате, или НЕ ЗНАЕТЕ какво/кого искате. И в двата случая сте зле.

Аз от жени почти никога не получавам инициатива, дори едно "здр" ако ми напише някоя, ще бъде похвално. А покана за среща - никакъв шанс. Докато ти получаваш цялото това внимание от противния* пол, но пак се оплакваш - брех.

Ти след като си отписала всички видове мъже, че даже си ги категоризирала, КАКЪВ по точно мъж очакваш да срещнеш? Може би някакъв не-човек? Да не си падаш по марсианци?? От онези с антенките на главата? Е това вече е извратено...

Скъпи дами, след като се оплаквате от опитите на мъжете да ви свалят, я ми кажете, вие кога за последно проявихте инициатива към някой мъж? Как по точно го свалихте?
Мъжете не предлагали нищо интересно. А вие какво предлагате, дами?
Има много жени които се правят на много оборотни, но всъщност не могат нищо интересно да предложат, освен една дупка между краката.

Няма какво да спорим - свалката насочена към мъжете се получава много по-лесно и много по-естествено, защото ние сме нормални хора. Не сме принцеси които чакат принца.

Има много жени които чакат принца, но тъй като богатите мъже в България не са чак толкова много, в крайна сметка, много жени НЕ успяват да дочакат принца. Тогава какво правим? Оп-па.

Аз от личен опит ще ви кажа (и това предполагам ще го потвърдят други мъже), че една жена не разбира от добро отношение, романтика и т.н. Уж искате любов, но не е съвсем това истината. По скоро ви привлича грубото и арогантно отношение, пък ако е подплатено с пачка пари - цена няма да има, че даже и шамарите ще са простени.

Много жени разчитат само на външния си вид, а после се оплакват, че ги търсят само за това. Логика?

И понеже се отнесох в друга посока, да кажа по темата за сайтовете за запознанства:
"който го е страх от мечки, да не ходи у горътъ" !!!

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 03:06 от -Емилиан Дечев-

# 632
 Mr. Green Божеее, Емилияне... предвиждам ти поне още 10 тина години в сайтове за запознанства. И сега да ти отговоря- има ужасно, ама ужасно много девойки в аха, елмаз, гепи и пр., които са готови на среща от едно намигване.Така че-дерзай ! Не е вярно , че жените не канят на среща. Гореспоменатите предлагат и неангажиращ секс.
А авторката , заради която така бързо пренебрегна принципите си , сигурно търси " принца " , който е не само с пачка, ами и с нещо в пространството между ушите. И предлага не само външност, ами и други работи.
Смени подхода , ако и двете страни очакват другия да направи нещо , ще си изчезнем като вид от тая земя. Колкото и да ти е неприятно,кани ти на среща, пък може и да излезе нещо от цялата работа. Успех !

# 633
Mr. Green Божеее, Емилияне... предвиждам ти поне още 10 тина години в сайтове за запознанства. И сега да ти отговоря- има ужасно, ама ужасно много девойки в аха, елмаз, гепи и пр., които са готови на среща от едно намигване.Така че-дерзай ! Не е вярно , че жените не канят на среща. Гореспоменатите предлагат и неангажиращ секс.
А авторката , заради която така бързо пренебрегна принципите си , сигурно търси " принца " , който е не само с пачка, ами и с нещо в пространството между ушите. И предлага не само външност, ами и други работи.
Смени подхода , ако и двете страни очакват другия да направи нещо , ще си изчезнем като вид от тая земя. Колкото и да ти е неприятно,кани ти на среща, пък може и да излезе нещо от цялата работа. Успех !

Ти току що каза 3 неща, които не са вярни. Защо говориш не-вярни неща? Не разбирам. Нека поясна, това разбира се е от моя опит, не знам за другите:

1. Не съм си пренебрегнал принципите. (това пък от къде ти хрумна?)
2. Факт е, че никоя жена не ме е канила на среща, а аз съм бил по сайтовете доста време.
3. Аз каня доста често, но без успех.

И само да кажа нещо за "гепиме" защото този сайт е супер объркан. Бил съм там достатъчно време и съм забелязъл че е само за обратни. Всички жени които съм търсил там, се оказва че търсят жени, а същевременно мен само мъже са ме търсели. Така че недейте да се заблуждавате, тоя бардак наречен "гепиме" е само за обратни и ненормалници.

Казваш, че авторката "предлага не само външност, но и други работи". Щото тя като има толкова много претенции, би трябвало да може да предложи нещо в замяна. Я да те питам, ти от къде знаеш, че авторката предлага хубава външност? Познаваш ли я? Да не е моделка? Я покажи някакви нейни снимки. Не можеш. Нали? Оп-па Wink

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 13:44 от -Емилиан Дечев-

# 634

Пробвай в този форум! Гарантирам ти успех!

# 635

Мерси но аз не си търся жена в момента, само писах по темата.

# 636
Казваш, че авторката "предлага не само външност, но и други работи". Щото тя като има толкова много претенции, би трябвало да може да предложи нещо в замяна. Я да те питам, ти от къде знаеш, че авторката предлага хубава външност? Познаваш ли я? Да не е моделка? Я покажи някакви нейни снимки. Не можеш. Нали? Оп-па Wink

Ей сега ще поправя грешката и ще и изискам снимка  Simple Smile. За да улесним нещата пусни и ти една снимка, да видим ти какво предлагаш.Авторке на темата , включвай се бързо. Аз няма вече за къде , ама ти току виж срещнеш принца, а той своята принцеса.

# 637

Мерси но аз не си търся жена в момента, само писах по темата.

Еее, жалко  Sunglasses.

# 638
Аз няма да показвам снимка, защото не си търся жена тук.
Темата е на авторката с многото претенции към мъжете. До колкото разбрах от всичките и изисквания, тя не се впечатлява от добре изглеждащи мъже, а търси нещо повече. Какво точно? Никой не знае. Предполагам че и самата тя не знае.

# 639
Къде изчезна отговор от maria71 или нещо подобно ? Thinking

# 640
Засичал съм съфорумки в сайтове за запознанства.  Sunglasses

# 641
Я... тук станало интересно.
Засичал съм съфорумки в сайтове за запознанства.  Sunglasses

...ааа не така да пускаш въдици и после връц... ми някои нямат да могат  да спят сега...не те е срам.

# 642
Е какво толкова?

# 643
  • Русе
Емилиане, хич не са само жени в темата, човече. Не един и двама хвърлят по едно око и сегиз-тогиз ръснат някоя простотия вътре. Много сериозно скочи вътре ти и предусещам каква дискусия ще се оформи в следващите няколко страници. Laughing

А иначе малко по-неразлигавено по въпроса за романтичния и внимателния мъж - убедил съм се, че за жените важи принципът „пръст и огън“. И преди да ме посочат, обвинят, осъдят, ,смажат, заколят, обесят, разчленят и екзекутират да се застраховам като кажа, че винаги има изключения Wink

# 644
Какъв е принципът "пръст и огън"?

Общи условия

Активация на акаунт