Моят опит от сайт за запознанства...

• 268 951
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 690
  • Kопенхаген

Мадам Дьо Помпадур, съмнявам се да намеря точно тук жена която да ми подхожда, защото съм по-млад и съответно си падам по по-млади. Това е "бг-мама" и се очаква жените да са по-възрастни. Да не говорим че нямам интерес към майки, а и те имат нужда от по-големи мъже.

А това е само форум - нито може да видиш снимка на някого, нито нищо. За мен най-доброто място за търсене на половинка в интернет е фейсбук, защото там има много информация за хората.

Емилиан, не бъди толкова предубеден. Тук пишат не само майки като нас. Но вероятността да попаднеш на неангажирана девойка действително е малка.

За фейса си прав, там материал колкото искаш. И друго има повечето сериозни жени се крият зад анонимни профили такива без снимки  Grinning

Успех в търсенето  Grinning

# 691
  • София
Има доста млади девойки във форума, особено в КМ.
Чудя се Емилиан с тази външност, занимение и социални контакти защо няма успех newsm78
Или изискванията му са твърде високи, или възможностите ниски - имам пред вид характер, не пари.

# 692
Чудя се Емилиан с тази външност, занимение и социални контакти защо няма успех newsm78
Или изискванията му са твърде високи, или възможностите ниски - имам пред вид характер, не пари.

Е щом нямаш предвид парите - явно съм пълен тъпнар. Мерси Simple Smile

Но нека да не говорим повече за мен, вече казах каквото исках по темата със сайтовете.

Не си губете времето в разни виртуални бардаци, най-доброто е фейсбука.

# 693
Абе най-добре престанете да киснете в интернет и започнете да търсите хора в живия живот.

# 694
  • София
Абе най-добре престанете да киснете в интернет и започнете да търсите хора в живия живот.
Предложения къде по-точно?
И каква е разликата с Интернет-същите типажи срещаш и там.

Емилиан, не исках да кажа, че си тъп, може да си просто проклет  Laughing

# 695
  • UK

Точно това искам да посъветвам и аз Емилиан Crazy

# 696
  • Пловдив
Че що? Аз моя мъж в интернет го намерих. 9 години и три деца по-късно Simple Smile

Не в сайт за запознанства, в ICQ.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 23:07 от Янтра

# 697
И аз моя го намерих в нета  Mr. Green 7 години заедно и 1 дете  Heart Eyes сега може би доста се опорочиха сайтовете за запознанства, не съм влизала, но пък със сигурност си има и свестни хора там  Whistling

# 698

Е щом нямаш предвид парите - явно съм пълен тъпнар. Мерси Simple Smile

Но нека да не говорим повече за мен, вече казах каквото исках по темата със сайтовете.

Не си губете времето в разни виртуални бардаци, най-доброто е фейсбука.

Полудявам, когато някакви си хорица ме контактват във ФБ с цел запознанство и още нещо  #Cussing out
С удоволствие ги репортвам, щото за такива щения си има определени сайтове

# 699
Репортвай си колкото искаш. Това че ти си необщителна, не значи че другите имат проблем с това. В моя фейсбук имам супер много непознати момичета, които не са ме репортнали и се разбираме чудесно Simple Smile

# 700
И аз се дразня на свалячите във фейсбук, без значение дали съм свободна или обвързана. Не знам защо някой си мисли, че като каже на една жена че е хубава или секси и много ще я впечатли. Имала съм връзки, започващи от фейсбук, но мъжете не са тръгвали  с тривиалните лафове, комплименти и покани. Съвсем обикновени разговори по теми, свързани с общи интереси- спорт, книги, филми, кучета  и прочие. Никой не искам да засегна, но не смятам, че уважаваща себе си жена прави първата крачка очеизвадно така, че мъжът да разбере, че му е навита...  Peace

# 701
  • Kопенхаген
Репортвай си колкото искаш. Това че ти си необщителна, не значи че другите имат проблем с това. В моя фейсбук имам супер много непознати момичета, които не са ме репортнали и се разбираме чудесно Simple Smile

И никоя не ти пуска ,,фандък,, така ли?  Laughing

# 702

И аз съм на това мнение. Никога не се знае, кога и къде ще ти излезе късметът, но определено за мен мястото не е интернет. От моя опит, най добрите запознанства които съм имал са в нощните клубове, дискотеките или из кръчмите.

Нямам против интернет, в един сайт за запознанства дори се запознах с бившата ми жена, но не съм доволен. Не за друго ами прекалено много писане, стоене до сред нощ и накрая е напълно възможно нищо да не излезе. Мисля че това е неблагодарен труд, а при отцъствието на човека отсреща чисто визуално не остава никакъв спомен. Ако е на живо, не казвам че винаги нещата се получават но поне остават някакви впечетления, спомени или най-малкото опит. А из тия сайтове нищо, един монитор и толкова. За мен там е само в краен случай.

# 703

Joy
Няма как да знаеш дали съм общителна или не  Mr. Green
Просто имаме различно потребление на социални мрежи. За някои това е чат и място, където да си качват снимки, направени с телефон пред огледалото, за други платформа, която ползват за работа.
Просто мен ме дразни жалкия подход от типа - ууу, маци, мноу си готина, да излезем някъде на кафенце...И, когато това идва от някой зализан смешко с фейк дрешки -  hahaha

Нищо лично. Просто споделям мое мнение

# 704
Тъй като от доста дълго време съм сама, се регистрирах в един известен сайт за запознанства. Качих няколко снимки, на които изглеждам добре, попълних каквото се искаше и започнах да се питам де е, де е любовтаа Whistling
Малеeeeй, да знаете какви субекти има само.  SickПодразделила съм ги на няколко основни групи:
  -    масовката, са ми наистина скучни и сивеещи, всичките им писма са на един и същ глас, като прочета едно писмо от тях, все едно съм ги изчела всички. Този тип обикновено са разведени, работят най – скучната професия на света – държавни служители, счетоводители, или търговци, и се надяват да им се случи чудото – любов. Само дето те самите не са никакви чудеса... Tired
-   анаболни здравеняци, за съжаление, тъпи до невъзможното Rolling Eyes
-   разгонени овни, сещате се какво правят в сайта
-   скучни интелектуалци (малък процент са, но пък са наистина скучни) Rolling Eyes
-   гастърбайтери, които просто убиват време
-   женени или извратени, но тях ги причислявам към овните
-      момченца, лустросани такива, които си търсят кака или каквото дойде ooooh!
-   и разбира се, чичовци над 45г., те обикновено са мили и ми копи/пействат разни стихчета, но аз ясно съм посочила, че мъже над 37г. , просто не искам.

Да се смея ли, да плача ли?
Огромен процент от потребителите от мъжки пол, в полето, където се иска информация за тях, са написали: „ne moga da se opi6a vie go napravete” – сякаш аз мога да ги опиша.... Laughing
Огромен процент – ‘mrazq lajata I licemerieto’ – сякаш има някой, който обича лъжата и лицемерието или би го изтипосал ей тъй, като своя основна черта. Crazy
Голям процент ме направиха разногледа с невъзможната си латиница: “NIKOGA NE SE RAZDELQI S USMIFKATA SI, DORI I KOGATO TI E TAGNO, OTKADE DA ZNAE6 DALI NQKOI NQMA DA SE VLUBI V NEQ, A KOGATO ISKA6 DA TRUGNE6 NALQVO,GLEDA6 NADQSNO,A TRUGVA6 NAPRED,NO NE ZABRAVQI,4E NAZAD MOJE DA TE 4AKA NAI-DOBROTO!" – върви, че им търси логиката Joy
Има и такива, които уж имат „4ustvo za humor”, но незнайно защо, аз не съм го видЕла.
Има такива, които твърдят, че са умни и забавни, с дипломи или и аз не знам какво, но като заговоря за неевклидова геометрия,(няма да се излагам пред хората със шампанско и сърми, я Stop) , някак кореспонденцията става някак вяла и стихва от самосебе си. Тях или ги мързи да си говорят за нещо друго, извън потенциална среща, или не са чак толкова умни или изобщо не се интересуват от интелектуалното ниво на жената срещу тях.
Видя ли „ kak si kakvo si pravi6” , Sick вече ми се повръща, честно. От четири месеца съм в този сайт, така пък един не измисли нещо леко по-криейтив...
Накрая реших аз да си избирам,  да гледам профили и да ги харесвам, викам си, нещо ме избягват тия, дето стават,  и все попадам на неподходящиииии.  Rolling Eyes
Явно толкова много ги гледах,  че вече само като му видя снимката, познавам каква зодия е, честно. Близнакът се снима с други хора (социален тип), раците и скорпионите някак са позьори, изглеждат неестествено,  везните и рибите изглеждат някакси тъжно, видя ли разни дръгливи животни в ръцете му,  или природа на заден фон – господинът е дева, видя ли тлъст или някак подпухнал мъж, или маса с ядене и пиене пред него – овен или телец, видя ли облещени очи – козирог или стрелец, видя ли злата и автомобили – лъв.  Водолеите още не ги разпознавам, но са толкова разсеяни, че един сигурно четири пъти ми се представя, при условие, че си беше написал името в профила. hahaha
Вече взех да си мисля, че или качествените мъже са щастливо женени, или аз нещо не съм У ред.
Имате ли  положителен опит, че нещо взе да ми додява?

Здравейте, дами. Регистрирах се в този сайт само за да отговоря на тази тема и на авторката. Логично е в "бг-мама" да сте се събрали само жени и да гледате само от вашата страна на нещата. Ето ви сега едно мъжко мнение по темата.

Към авторката - аз никога не бих ударил шамар на жена, защото това е против всичките ми принципи, но когато прочетох вашата тема ми се прииска да го направя. Не стига че получаваш супер много внимание от мъжете, а после ги редите всички че не ставали.

Имам опит със сайтовете за запознанства вече към 10 години. Едно е вярно - не е там най-доброто място. Пита се в задачата - къде е по-добро място? Щото според мен хората са ЕДНАКВО ЗЛЕ навсякъде - и в сайта и в дискотеката и в парка. Който е учил психология нека си припомни, че хората сме ЕГОИСТИ по природа т.е. по дефалт.

Но въпреки че хората са еднакво ЗЛЕ има 1 фактор който отличава мъжете и жените. Мъжете може да говорят глупусти, но поне ЗНАЯТ какво искат и имат инициатива. А вие дами, само си седите, мрънкате и нищо не правите - или не можете да кажете какво/кого искате, или НЕ ЗНАЕТЕ какво/кого искате. И в двата случая сте зле.

Аз от жени почти никога не получавам инициатива, дори едно "здр" ако ми напише някоя, ще бъде похвално. А покана за среща - никакъв шанс. Докато ти получаваш цялото това внимание от противния* пол, но пак се оплакваш - брех.

Ти след като си отписала всички видове мъже, че даже си ги категоризирала, КАКЪВ по точно мъж очакваш да срещнеш? Може би някакъв не-човек? Да не си падаш по марсианци?? От онези с антенките на главата? Е това вече е извратено...

Скъпи дами, след като се оплаквате от опитите на мъжете да ви свалят, я ми кажете, вие кога за последно проявихте инициатива към някой мъж? Как по точно го свалихте?
Мъжете не предлагали нищо интересно. А вие какво предлагате, дами?
Има много жени които се правят на много оборотни, но всъщност не могат нищо интересно да предложат, освен една дупка между краката.

Няма какво да спорим - свалката насочена към мъжете се получава много по-лесно и много по-естествено, защото ние сме нормални хора. Не сме принцеси които чакат принца.

Има много жени които чакат принца, но тъй като богатите мъже в България не са чак толкова много, в крайна сметка, много жени НЕ успяват да дочакат принца. Тогава какво правим? Оп-па.

Аз от личен опит ще ви кажа (и това предполагам ще го потвърдят други мъже), че една жена не разбира от добро отношение, романтика и т.н. Уж искате любов, но не е съвсем това истината. По скоро ви привлича грубото и арогантно отношение, пък ако е подплатено с пачка пари - цена няма да има, че даже и шамарите ще са простени.

Много жени разчитат само на външния си вид, а после се оплакват, че ги търсят само за това. Логика?

И понеже се отнесох в друга посока, да кажа по темата за сайтовете за запознанства:
"който го е страх от мечки, да не ходи у горътъ" !!!

Уфф, направих си труда да изчета всичко това. Какво да кажа, нищо че съм мъж, като цяло не съм съгласен г-н Дечев. Аз пък може да се похваля че общо взето няколко пъти съм успявал в тези сайтове и общото ми впечатление от тях е, че до голяма стапен за негативите сме си виновни и ние, мъжете. Мисля че най-основната черта която трябва да се следва из тези места е че един мъж трябва да покаже по някакъв начин че е сериозен към поне една от жените която му е обърнала внимание.  

В смисъл, примерно съм сам, нямам приятелка и съм решил да срещна такава в сайт за запознанства. Както казва госпожицата, попълвам всичко необходимо, слагам най-добрите снимки които имам и след това действам. Преглеждам изложените мадами и си харесвам няколко. След това следва "бля-бля", всеки го знае, но за мен е важно да се контактува само с една жена, не с една камара. Същото е като в някоя кръчма на пример. Когато си се пробвал на една и си успял да заформиш поне нещо като разговор, много е гразно когато започнеш да сваляш още някоя. Накрая на земата. Именна това става в тия сайтове, стотици запознанства, все различни и накрая нищо. Ключа за мен е че трябва да се действа индивидуално. Аз например когато само съм успявал да излязя на среща с жена от тези сайтове, след това съм зарязвал целия профил и си правя нов, защото стария вече си е изпълнил мисията, вече е изхабен, затова е необходимо да се започне на ново до следващата среща. Ако пък се случат нещата пак го зарязвам, вече не ми е необходим, получил съм си връзката и от друга вече нямам нужда за да го ползвам. Много е тъпо след като двата се опознаят да продължат да търсят услугите на подобни сайтове, мисля че тогава се проваля всичко.

Не е фатката да имаш една камара хора с които да си чатиш и съответно да се пренаситиш от косури, на мен ми стига една но по някакъв начин да комуникираме. За жените нямам и на представа как стоят нещата но подозирам че ще са горе-долу същите. Още много неща ми идват на ум да изпиша, но просто вече ме мързи. Накрая естествено че един мъж трябва да поема инициативата, така е било и така ще бъде. Аз лично никога не съм очаквал някоя да ме "заговори".  Confused

Общи условия

Активация на акаунт