Коледен дух ни завладя за радост на Септемврийските деца!

• 37 384
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
valeri бързо да се оправя Боби-много мъчно ми стана Cry  а и тая докторица много ме хвана яд......Евита много си права ,ядосвам се а всъщност по добре далеко от такива хора ,кокетка благодаря ти мила че сподели. и на всички благодаря за супичките  Heart Eyesнайстина доста мило ми стана а и ми олекна като споделих.Момичета много се радвам че ви има  bouquet -толкова сме далеко една от друга а толкова близки ви чувствам . newsm51 прегръдки от мен и двете ми бонбончета

# 121
Валери, как е Боби? Не си писала, дано всичко е наред  Praynig

Дана, добре дошла в България  Laughing
Много се смях за сравнението на отношението на роднините към Сара  hahaha Наистина си е така  Simple Smile

Климс,  Hug

Евита, видях, че са ти писали за сутиена, ама и аз да питам и да си кажа - ти сутиен носиш ли?
Защото на мен от всякакви видове - с банели, без банели, за кърмачки, за не кърмачки, секси, не секси, ми се получават бучки. Единствено от едни за спорт нямам проблеми, те по - скоро са като потник. Вкъщи пък изобщо не ходя със сутиен - и сега, и преди детето.

Мишчица, честити придобивки  Hug Дано Вики ги хареса  Hug

Q-T, писах ти в другата тема за сушилнята, няма да си копирам поста, че е доста дълъг и само ще напълня излишно темата  Hug

# 122
  • София
Здравейте момичета и от мен,

аз пък днес станах и овършах къщата, пранета, даже малко и погладих и след малко ми звъни майка и ми вика, че днес било Игнажден и не било хубаво да се шета, е да ама аз нямам кога, та светиите да ме прощават........

Кокетка, нося и аз като теб спортни тип потник....не е от сутиена, зашото винаги ми се получава на една и съща гърда, но винаги зачервяванията са на различни места. Не мога да си го обясня, според мен понякога аз сама си се прецаквам, защото гърдата ми натежава и аз докато малката спи се опитвам леко да се изцедя колкото да ми олекне и мисля че наранявам неволно гърдата от неправилно изцеждане, зашото получавам болка и зачервяване на мястото на което са били стиснати пръстите ми.........с помпа не успявам нищо да направя, а и много ме болят зърната от помпа и съм я ползвала сигурно  2-3 пъти. Със зеленцето днес болката е доста понамаляла, но продължава да ми е напрегната гърдата, надявам се да отшуми от налаганията.......
Валери  Praynig Peace Hug
За козметиката аз май бях писала - от педиатъра ми е препоръчана за атопична кожа на А-дерма и от тогава Рада няма една пъпка и едно зачервяване, фантазия....
Навън вали някакъв ужасен ситен дъждец у центърО на столицата, но аз смятам след малко да облека детето и малко да излезем че иначе ще изфирясам.
Лек ден милички после пак ще пиша че исках да пиша доста неща и за другите девойки във форума.......

# 123
Валери, как сте? И аз съм свикнала първия пост за деня да е от теб и се тревожа така. Дано нощта ви е била спокойна и всичко е наред  Hug

Q-T, хаха и за мен бебешкото говорене е едно от най-изнервящите неща, ама какво да ги направиш: свекърви. Аз да ти кажа имам надежда, като чета тук момичетата майки на момченца, че ще са отлични свекърви Simple Smile Само да не забравят какво е било някога Simple Smile А ако на нас ни дойде на главата, ще си имаме едно на ум Simple Smile

А за инициативите и домовете ще ти драсна по-късно един мейл  Hug

Данна, аз не че не харесвам Пловдив, ама не е моето място за живеене по ред причини, ама да не спамим темата, ще ти разкажа, като се видим Simple Smile А и родното място си е родно място, аз си обичам София, колкото и да е мръсна, пренаселена и шумна.

титолина, ние сме на този хал със зъбите вече три седмици... Ама явно може много дълго да се проточи показването им...

Е хайде ние ще се храним и подготвяме за разходка сега... До по-късно!

# 124
Благодаря ви, че ни мислите
 по-добре е, кашля съвсем малко, взе да пие и по малко мляко
пиша набързо, че  иска внимание - водих го тази сутрин и при друг педиатър, при една жена, която и мен лекува като дете.

Та според нея чак за бронхиолит не може да се говори, защото за него били характерни някакви малки хрипчета и свирукания на различни места. Но Боби  е направил спазъм, познавало се по едно хлътване на коремчето. Но ми каза, че дори и да беше бронхиолит, това не е чак толкова страшно и че почти всички деца до две години все някога го изкарвали.
Тя има двегодишен курс и по хомеопатия и ми изписа разни неща, като каза, че поддържала монотерапията, а не многото средства, комбинирани в едно. Ако започне да вдига температура, ще се наложи да пие Аугментин. Засега пробваме без антибиотик, дано да стане. Ако не, няма да го превръщам в драма, важното е да се излекува бебчо.
За нашия педиатър не мога да кажа реално нищо, защото Иво не е бил и не е болнав и не мога да преценя дали тя го лекува адекватно или детето ми си е такова. Явно Бобчо ще е различен, та ще видим как ще я караме.
Мишчица, стискам палци Иво да се пребори бързо.
Т

# 125
Валери, радвам се, че Боби е по - добре  Hug
Стискам палци да ви се размине АБ-то, но както сама си казала, и да се наложи приемът му, ще е за доброто на Боби  Hug
Накара ме да се замисля, че трябва и аз да имам предвид някого за втори педиатър, при който евентуално да заведа детето си. Моята лична лекарка е педиатърка и макар да ни е лекар още от детството, не знам как е, трябва да разпитам майка ми  newsm78

jaded, тя моята свекърва, понеже не е имала помощ от своята свекърва и е била пренебрегвана, сега всячески се старае да не е като нея и от това е цялата драма  Mr. Green
Аз не знам каква свекърва ще бъда, не съм човек, който си навира носа, там където не му е работа, но все пак на снахата може и да не й се стори така, а пък може и да изкукам дотогава  Laughing
Живи и здрави, само да не са ми в къщата, че тогава със сигурност ще има неразбирателства.

Титолина, забравих да ти пиша по - напред - със зъбите май няма никаква закономерност, може и с месеци да си изкарат така.

Евита, у наше село има и гадна мъгла  Sad Приятна ви разходка.
А относно гърдите - може наистина при изцеждането да засягаш някой канал, знам ли? Питала ли си ЛЛЛ за това?

Ох, бягам, че се събуди зверчето.

# 126
Кокетка, честит нов никнейм Simple Smile
Valerie, радвам се че сте по - добре, дано се разминете с антибиотика!
И аз не знаех, че е Игнажден, и взех че овършах къщата, от сутринта не съм сядала!
Ние днес няма да мърдаме, времето е влажно, мъгливо и ветровито - страхотна комбинация.
В четвъртък вечерта съм на коледно парти с колегите от работа, от сега го мисля как ще го оставя малкия на баща му. Притеснява ме, че вечер е свикнал да е винаги с мен, суче по - често, по - кисел е като цяло...Аз ще отида за 2-3 часа де, ама все пак... Thinking

# 127
  • Асеновград
Здравейте и от нас. Днес бяхме на консултация , ваксините ни се разминаха защото Габи е все още хремава.
Качила е 800гр. и вече тежи 6800кд. и е висока 64см.
Момичета моята кърма съвсем намаля , започнах да давам АМ.
Е това засега от нас.

# 128
Привет дами Hug

валери, радвам се, че Бобчо е по-добре. Според мен е нормално вторите деца да боледуват повече от първите, особено ако кака или батко ходят вече на градина. Бързо да оздравявате Hug

Ние вчера теглихме бузанчо, качил е 1360г този месец и вече е 6740г. За мен е странно, защото всеки месец качва все повече вместо все по-малко Crazy Отдавам го на факта, че много спи през деня и не прави по-дълга пауза от 4-5 часа през нощта. Има ли други бебчета, като него Blush

И да ви питам, излизат ли ви още киселини? Аз хем избягвам да правя запръжки, да готвя с дом. сос, но продължават да ме мъчат. С Диди веднага след като родих, спряха и сега си мисля да не ми се е увредила нещо храносмилателната система. Снощи например правих киноа с различни бобови и после трябваше да изсмуча 2 хапчета TUMS да се оправя. А беше само варено яденето с малко лук /без запръжка/ и другите членове на семейството не се оплакаха от подобни екстри   Sad

# 129
Здравейте и от мен мамчета!

Най-накрая да успея да напиша 2 реда и аз (и то с лявата ръка, че върху дясната спи ангелчето ми)! Направо се възхищавам на някои от вас колко често успявате да пишете - аз едвам ви изчитам.

Ние с Калина вчера бяхме на консултация - май сме най-финните във форума - тя е 59см и 5200кг. Вече 3ти месец качва по точно 600гр. Иначе пък си има гушка и крачетата й са на кравайчета, ама е лекичка, душичката ми тя. Здравички сме, ама зъбките и нас ни мъчат вече - имаме две бели точки на долния венец, от които освен че си изяжда ръцете,от 2-3 дена не се и храни добре. Взехме едно мехлемче - дентинокс - и сега е по-добре, ама кофтито на тоя мехлем е, че се маже след хранене, а нея преди хранене я боли. Биха ни и поредните ваксини - голям рев беше, дори в колата спеше и плачеше. Много я боля този път. Чак ме хвана яд защо трябва да й ги слагат. Thinking

За домакинстването - вече хич не се впрягам (след като преди седмица изтерясах за такива глупости и се скарах с мъжа ми без да е виновен за нищо). Един ден чистя, един ден готвя, пера всеки ден. Имаме сушилня на miele - много съм доволна - суша и на беба дрешките. За инфо самата сушилня я взехме на старо (иначе тая марка ще я вземем ама другия път Simple Smile), така че не е супер модерна и тиха, но суши и хавлиите за баня и одеала и всичко!!!

Valerie, стискам палци Боби да се размине с АБ и да оздравява бързичко! Mamulq, твоята кака също, както и всички болнички дечица!

Да ви питам - вашите бебенца стряскат ли се? Моето мишле май е много плашливо - понякога като кихна дори се стряска  и така жалничко плаче после, ужас! Е,и усмивки раздава де, и говори нещо, особено обича като си яде ръцете да пее нещо в много високи тонове. Баща й казва, че издава звуци като делфинче  Simple Smile

Това е от нас! Целувки и до скоро!!!

# 130
Привет и от мен  Laughing
Ние също днес бяхме на мерки и теглилки и сме 5700 и 60   Wink Сложиха ни и ваксините и сега спим без проблеми  PeaceИмам едно въпросче към мамите ползвали хомеопатия,че аз  нещо не боледувам нито мъж ми и никога не сме пили.Та педи ми изписа за стомахчето на малчо ама те тия малки хапченца трябва да ги стривам, е как  те хвърчат из цалата стая Mr. GreenДавайте съвети как да ги давам тия съчми на малкия  newsm78 Laughing
Валери, палчето за  Бобчо Peace
Галче,целувки на Диди и  Тод  Heart Eyes Ама вярно е одрал кожата на баща си  LaughingЕвитка, аз от много време чистя по празници .Майка ми като каже празник не се чисти и бесовете ме хващат . В нашия календар всеки ден празник .Те нарочно така са ги измислили само мързелуване,ядене и пиене  и никакво пране , чистете и работа  Mr. Green Laughing
Мами,чета ,че не ходите със сутиени ами като тече кърма как я спирате  newsm78Аз съм вечно 24 часа със сутиен и с подплънки за кърмачки,ако не си сложа съм с  петна по дрехите и е много гадно   Embarassed
Джадед , поздрави на големия Жорко  Mr. Green и целувки на Радина  Heart Eyes
Климс, няма да се плашиш моята свеки е по зле и от твоята  Mr. GreenВидя малкия на 2-я месец  Rolling Eyes

Щях да пиша още нещо Ама забравих ooooh!

# 131
Изчетох ви, уж се опитах да запомня на кой какво да отговоря, ама забравих  Laughing

Емо е болен, ама не знам от какво - нито кашля, нито киха, обаче нощес вдигна температура (събудих се от горещите му крака, хем съм свикнала да ме рита постоянно в корема или по краката, но тази нощ бяха горещи и се събудих от неприятното усещане да се допира до кожата ми нещо толкова топло). Едвам му дадох малко панадол, че нали той всичко, освен кърма плюе и отказва. На обед отидохме до докторката и тя каза, че ушите са ок, гърлото е нормално, гърдите са чисти и поиска кръвна картина. посел се чухме по телефона и каза, че някакъв протен му е леко завишен, което е типично при възпалителен процес и иска утре да пуснам и урина. И сега преди малко започна разстройство, така че май открихме проблема от къде, ама ще изчакам и урината утре. Племенника ми беше болен миналата седмица със стомашен вирус, макара че него го караше на повръщане, а не разстройство. Но пък ние не сме го виждали преди петък, така че много странно, ако той го е заразил... Каквото и да е, дано се оправи бързо, защото перди малко пак се опитах да му дам панадол (той си вдига температура цял ден) и този път никакъв успех - всичко изплю и се разрева, така че не мога повече да опитвам дори. Тя му е окол 37.8 температурата, така че за сега не се пиртеснявам. Добре че поне миличкото, суме непрекъснато, все едно тялото само си знае, че може да се обезводни. Така че ме чака втора нощ, в окято аз не спя, а Емо виси на гърдатата ми. Дано до Коледа оздравее  Praynig

Разрева се, така че лека от мен и много целувки  Hug

# 132
Тара,  Hug Praynig Hug, всичко ще е наред, само бъди силна  Hug

# 133
  • София
Спешен въпрос към ЛЛЛ консултантите,

мили момичета точно за два часа се разболях и то толкова тежко че не мога да се вдигна да си нахраня детето, започна с остра болка в гърлото и едното ухо, сега леко ме втриса и толкова ме боли гърло че дума не мога да обеля. Пия ЕФЕРАЛГАН ефервесцентен и витамин Ц, осцилококцинум и ангина хил, въпросът ми е какво мога друго да пия от това което имам у дома, а именно:Колдрекс Макс грип, Стрепсилс, някакви хомеопатични смукащи се таблети ИСЛА?????
Моля ви помагайте, кърмя и се доближавам до малката само с маска и дезинфекцирани ръце с живасепт, идея си нямам кой и как ме наплю с това, но категорично е вирус, с типичната болка по всички стави. Благодаря предварително.

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 23:19 от Evita_Peronski

# 134
  • София
ОХ, Лориии сега ти прочетох поста, милинка и зетко ли е болен, няма страшно ще се оправи .....щом суче няма страшно!!!!
Ако вдигне много висока температура му сложи на китките и на челцето студен компрес с оцет, но това само ако има температура над 39....иначе тази дето я има е най-гадната защото му изпива силичките, но щом мама го кърми всичко ще се оправи.
Аз съм толкова болна, че не помня от кога не ме е боляло така гърло! Егати вирусите, даже докато се усетя и почна да пия нещо за вече се бях отрязала....даже детето ме гледа странно и се чуди какво е това на лицето ми и защо мама не й говори и пее.........
Стискам палци Лорка да се оправяте, много целувки и гушки за теб и зетко!

Общи условия

Активация на акаунт