Лорка,и за Емко палчета
То милото може вируса да си го е носил от дни и сега да се отключва знам ли
То тия мотирали вируси
Ох, кърмете се и много силички за двама ви

То милото може вируса да си го е носил от дни и сега да се отключва знам ли
То тия мотирали вируси
Ох, кърмете се и много силички за двама ви

.
, а дъщеря ми го чака за да направи снежен човек. Май, отново ще се разминем с бялата Коледа тази година в Пловдив. В момента слънцето е изгряло и е по-ясно от всякога, не че се оплаквам, но си чакаме бялата покривка.
, дано да минава бързо и при теб.

В крайна сметка, важното е, че Боби е добре и АБ не се налага.

С много въображение може да си представите как прелитайки между стаите и децата успях да се подготвя за празника /не че съм правила кой знае какви софри, но все пак правихме заедно с децата торта, отделно кекс, баница и разни мезета и салати, но Яна прояви голяяяямо разбиране и благодарение и на нея успях да се подготвя
/, но пък бях много доволна от себе си, защото мъжа ми наистина го оцени 

..рефлекс на Моро май, та отминава към 4-5 месец 
Аз ги разтваряв във вряла вода, щото иначе докато се разтворят минават часове
. С врялата вода минава около час докато се разтворят 

Измисля какви ли не щуротии
Утре е коледното тържество в градината на което ще отиде и посла на обяд ще го водя при докторката да го чуе пак. Вики добре понася новата козметика, сухичкото под ушенцето го няма, но това на двете крачета седи. Много е странно защото на абсолютно еднакво място на двете крачета на баджачетата, сухата кожа е с големината на монетка от 1 лев. Вече си мисля, да не би да е от ваксините, които са и бити там 
, освен това сме и без кола. Изобщо супер 
благодаря ви !Първо изобщо не знаех как да извадя топчетата от шишенцето 
. И живо и здраво да е мъжлето ти и цялото женско царство да слуша
. Да кажа на Галчето и на Неси, че са им страхотно сладки малките бонбончета
И да поканя Q-T да ни е по-чест гост в лаковата тема 
Признаците за готовност за захранване са доста, можеш да прочетеш повече тук. Не е маловажно, че СЗО, както и нашето Министерство на Здравеопазването препоръчват захранването на бебето да започне не по рано от 4 месец, за предпочитане към 6 месец. А и след това, кърмата (млякото) е основен източник на калории за бебето.
)))) Почнах да разреждам кърменията и кърмя през хранене....докато не се появи червенина, слагам зелеви листа, кърмя често и пак и пак и така този цикъл се завърта вече 4 пъти.
гадна работа...
но сега ми отмина и всичко е наред...
за вас, и за Боби на Валери
и Иво на мишчица