Коледен дух ни завладя за радост на Септемврийските деца!

• 37 388
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
здравейте
много болни дечица Confused  -бързо оздравяване на всички
краско още ми е болен.отиде вчера на тържеството,беше си супер детето,обаче вечерта пак започна да повръща.сега вече след като го оставихме на режим с храненето(милото)и мисля че е по-добре,от снощи не е повръщал.направо немога да му насмогна на дрехи ooooh!

през деняа го изпшращам при свеки с таткото за да не седи при алекс,че нали му биха имунизацията и да не го разболее.засега удържаме фронта и дано да е така-миличкия много е жалничък,защото е свикнал да гушка алекс,да го целува.да е в стаята където е и той и сега като не му даваме и започва да плачка едно жално че иска ачо(алексчо) Confused

днес опаковах и последните подаръци и остана само ощее някой календар да вземем,че нещо и във фотото немогат да смогнат,народа полудял за календари Laughing

мишчица,наскоро и на моя мъж му бяха ударили колата,2 седмици бяхме без кола ужас.огоре на всичкото се бяха заинатили застрахователите да изплатят щетите,ама като ги заплаши със статия на първа страница във вестника и съд и веднага се обадиха,че превеждат парите.дано при вас стане по-бързо Wink
да ти кажа с моята приятелка често взехме да се събираме като успя децата и се качвам на горния етаж,взимам си мониторчето да гледам бебчо и си пийваме винце и пробваме да си направим воден лак,незнам дали вие го коментирате но е супер готино.неможем да го направим,ама поне се забавляваме хихихихи

хайде ставам и аз че стана късно,лека и мека

# 151
Ехехх момичета, благодаря за милите думи за Маги. Аз съм убедена , че всичките ни дечица са прекрасни!!!
Много ми е мъчно че са болнички малките болничета. Пишете как са, има ли подобрение.
НА маги в секрет от носа отново има бактерията мораксела. Въпреки това не съм много разтревожена, защото тя си е добре, нито хрема , нито кашлица, наддава, хили се , пее и си е ок. Док обаче каза, че след нова година ще вземем пак секрет и ще мислим тогава какво да се прави.
Q-TИ ние сме с нова сушилня. Утре ще я стартирам за пръв път. Дано не сгафя нещо, че едва убедих мъжа ми колко ни е необходима.
NincheЕ, страхотна си 3 деца и празнична трапеза!! Браво. И за нас е специален игнаждена, майка ми е рожденничка, а пък вчера ни се роди и бебето на братовчедка ми и вече ще е още по-специален.
Маги също от корем по гръб само се преобръща, обратното още не. Личи си обаче , че ще е огън момиче, като батко си, жилка е голяма. Моля се да е по-уравновесена от Монко, че той е много емоционален, страшно бързо се превъзбужда и винаги, ама винаги можеш да познаеш ако не е спал следобеден сън ooooh!.
Днес едва го прибрах от детска, първо искаше в парка,/крещи и дърпа количката на Маги/ понеже знае , че от там купуваме колички. Склоних го да отидем в един по-близък магазин и да купим от там  количка. Вътре обаче драмата продължи, като се затръшка за един Макуин ooooh! ooooh! ooooh!леле. Все пак реших да не се поддавам и взехме малко количка. Какво сърдене обаче настана, ходи в противоположната посока, или стои на едно място и неумолимо се инати да тръгне. Същевременно Маги в количката , студено и стъмващо се Crossing Arms оооох не ми е лесно. Но, да са живи и здрави пък някакси ще се справям Rolling Eyes

# 152
neci, дано моракселата не ви създава проблеми  Praynig
 Praynig
За сушилнята мога да ти препоръчам в началото, докато свикнеш, да четеш внимателно всички етикети относно съдържанието на дрехите, а също и указанията на производителя за това дали може или не може да се ползва сушилня, каква програма да бъде и пр. Имай предвид, обаче, че аз имам хавлии за баня, които са 100 % памук, обаче въпреки това е забранено използването на сушилня неизвестно защо. Памучните изделия, особено тези от 100 % памук са напълно подходящи за сушилня и обикновено за памук са и най - силните програми  Peace
Общо взето памука е за по - силните програми, а синтетиката - за по - леките.

Мишчица, понеже само ви шпионирам в лаковата, да ти кажа тук, че много ми хареса коледния ти маникюр  Heart Eyes
Кога успяваш да се лакираш? Аз тъкмо се намажа и все нещо трябва да пипна - я да вдигна детето, я да му извадя нещо от устата и всичко отива по дяловите  ooooh!

Момичета, вашите отрочета врещят ли? Андрей, от една седмица горе долу, е започнал да крещи ужасно много и силно. Днес се събуди в 6 и оттогава не е спрял да вика, представете си колко е силно, щом една съседка, която живее два етажа над нас, ми звънна да пита дали всичко е наред  Whistling
Направо не знам какво да го правя - по цял ден само крещи, преди гукаше и пееше и беше дори приятно, обаче сега  ooooh!

Чудя се дали това снежно време е подходящо за разходки  newsm78 Ама май ще се пробваме, защото вътре няма спане  newsm78

Хайде, бягам да домакинствам, докато още не се е появил Мрън  Hug

# 153
Кокетк@Благодаря за съветите. Пуснах сушилнята, в стаята в която спим + Маги. Стана топло-топло и един такъв прекрасен бял шум даже аз се унасям, Маги откъсна веднага Grinning. Все пак на дали създава здравословна среда, постоянно отварям да се проветрява и постоянно супер бързо пак се стопля.
Маги също крещи много , много силно от около седмица се наблюдава туй явление. На мен ми е симпатично, защото все пак не е плачене, а всички звуци различни от плачене , които идват от нея са ми приятни. Е, понякога не се чуваме какво си говорим, или не чувам ТВ-то, но нищо. Мисля, че сега си откриват гласа и им е приятно да си го слушат. Чела съм и за доста по-неприятен вариант-има бебета, които плачат за да си слушат гласа Wink. Правили сме експеримент по въпроса.
На моя приятелка бебето много плачеше, един ден след въпросната статия я записахме с фотоапарата на клипче как плаче. После и го пускахме и моментално млъкваше и се слушаше от записа Joy.
Днес имам излизане от вкъщи, а като гледам как трупа и направо се чудя как точно ще ми се случи. Ако тръгна с колата трябва да я разривам  половин час. А с количката не съм сигурна дали ще е проходима Thinking. Със слинг не сме, че каквато съм спъната, ще взема да падна върху бебка Shocked
Много се разписах с глупости. Хубав ден дами и малки дами и господа.

# 154
Добро утро. Навън много хубаво... ама аз въобще не знам как трябва да е при нас с разходките.
Горкият Иво и той карциран вътре, а как му се играе в снега.

Тара не е писала. Дано с Емо да са добре Praynig
eniq  и вие да се оправяте бързо. neci и от мен стиснати палци да нямате проблем.
Кокетка, да те поздравя за обръщащото се и викащо момченце Hug Боби също много вика,  което сега създава лек проблем, защото увеличава дразненето в гърлото.
Момичета, ще се побъркам. Колкото повече чета, толкова повече съмнения имам, че не постъпваме правилно като не даваме антибиотик. От друга страна все пак в Александровска са най-добрите, би трябвало да са назначили правилното лечение. Страх ме е, че пише, че децата с бронхиолит често развиват после вторична пневмония. А на други места споделят, че в чужбина никога не го лекуват състоянието с антибиотици.
Иначе кръвната картина е добра, има съвсем леко завишен с-реактивен протеин, но той се завишавал и при вирусни инфекции. Опасното било като многократно е повишен, тогава било бактериална инфекция. Хемоглобинът му е 122, което също ме успокоява, защото последните дни е заслабнал, нищо или много малко ядеше до вчера следобяд. От тогава вече три-четири пъти е пил по 120 милилитра, обичайното количество мляко, което изяжда. Весел е, вече не е така поспалив. Пу, пу , да не ни мине черна котка път.
Дано да не посрещнем новата година в болница.
2011 беше хубава за мен, защото Боби се роди. Но иначе  и тежка, скръбна. Дано поне да я изпратим със здрави деца Praynig

# 155
  • Асеновград
Здравейте момичета, моята Габи още с тези гадни сополи. CloseС Бейби Вака горе долу оправяме положението. Peace
Момичета в този снежен ден , дали ще е добре да ходим на разходка? newsm78
Искам да попитам , някоя от вас дали е захранила с твърда храна.
Аз след консултация с педито, най вероятно като оздравее Габи ще започна със зеленчуково пюре. Simple Smile
Кърма почти нямам Sad , с голям зор едно хранене и останалото е с АМ.
Хубав снежен ден и бързо да оздравяват всички дечица. Hug

# 156
Според мен е много рано за захранване, дори и за дете, което е на адаптирано мляко.
Аз съм решила, живот и здраве, да захранвам в шести месец, след 8 февруари- със зеленчуково пюре. Предпочитам го пред каша, защото бебето не привиква към сладки вкусове.
сладката мими, стискам палци  Габи да се оправя.
Бих излязла в това време, ако Борис беше здрав. Според мен той се разболя, защото брат му изкара ужасния вирус в мъглата, когато не излизахме. А и моите деца са такива, че не мога да пратя едното при баба и дядо.

# 157
Добро утро мамчета Simple Smile Най - накрая и ние да се похвалим със снежец - малко е засега, но не спира да вали, дано имаме бяла Коледа! Мъжът ми се радва като малко дете на снега, не е истина просто, чак и аз прихванах от него Simple Smile
За захранване и аз мисля че е раничко, обаче не успях да убедя педито да поизчакаме, и сега се чудя какво ще я омагьосвам на 9 януари, когато сме на консултация.
Ох много болни дечица, айде всички да оздравяват и вече никакви болести Naughty

# 158
  • София
Здравейте мацки  Hug

Виждам, че лека полека болните дечица оздравяват. Пожелавам до коледа всичка да са здравички и щастливи от подаръците които ще получат  Hug

eniq Водния маникюр е супер, ама много лак се хаби  ooooh!  Mr. Green Аз си го правя само за акцент на 1-2 пръста  Mr. Green Бързо оздравяване на Краско. Иво и той изкара преди около месец подобен вирус с повръщане...но повърна само веднъж. Много неприятно  ooooh!
neci Все повече се убеждавам, че синовете ни мнооого си приличат  Mr. Green много добре те разбирам точно за какво говориш. Въпреки, че в последно време е станал много толерантен и разбира, че не може да има всичко.....въпреки че мноого иска  Mr. Green Особено като гледа Картун Нетуърк и се почва....мамооо и това да ми купиш, мамоооо това също  Mr. Green Дано и при вас скоро да се нормализира положението, щото наистина е много изнервящо  Hug
Кокетк@ Благодаря  Hug Има един вълшебен топ лак, този : Трябват ти само десет минути. Аз се лакирам докато Вики спи, топ лака е мигновен. След 10 минути си обувам тесни дънки и си оправям джобовете без абсолютно никакви поражения. Освен това е мнооого траен  Peace И за да не спамя повече тук, ако искаш ми пиши на ЛС и ще разкажа как да го придобиеш...ако искаш естествено  Hug

Вики също си крещи и си вика. Има един пеещ мечок...на него най-много му се кара  Mr. Green
Иво днес е на коледно парти, след малко отивам да го взема и да го водя на контролен преглед. Стискайте палци всичко да е наред. После отивам да пазарувам за бъдни вечер разни неща, защото мисля утре да правя тиквеника и ябълковия щрудел. Както и сърмите. Защото в събота ще си наложи да ходя в Джъмбо да се разправям  ooooh!. Майка ми купила на Иво един проектор за рисуване и когато го отворила да му слага батерии се оказало че половината джаджи ги няма, няма ги флумастрите, боичките и дисковете които прожектират картинките  ooooh!. Ходила да го сменя.....не можело, само в събота. Тя пък е на работа и няма кой. Няма такава каръщина. Служителката попитала майка ми "За кога ви трябва"........много интересно за кога ли и трябва  ooooh!

# 159
Шаманката много ти благодаря за отговора,

Радвам се, че си по-добре! Неприятно е това със зачервяването и бучките. Ще ми опишеш ли как цедиш през нощта? С помпа или на ръка? Вариант ли е да се консултираш с лекаря си дали е удачно да приемаш Лецитин като помощно средство в процеса на намаляването на кърмата и като превенция на запушвания и бучки?

# 160
Валери, много неприятно с тия твои терзания  Thinking
А няма ли да правят контролен преглед на Боби, за да се види накъде вървят нещата, за да се поуспокоите малко?
Иначе, така както го описваш, изглежда като да се оздравява  Simple Smile
Сигурно вече нямаш търпение да свърши тая година - много ви се насъбра, но скоро всичко ще отмине и отново ще има слънчеви дни  Hug
Хайде, горе главата, нали  Hug

Мишчица, и аз утре мисля разни неща да сготвя, че мъжът ми на 24 дек. е цял ден на работа и с дребното не е сигурно дали ще имам време да направя всичко. Чудя се обаче кое мога да направя утре?
Със сигурност тиквеника, той даже става по - хубав като престои, защото поомекват корите, може би разядките и боб чорбата  newsm78 У
Сармите са ми лесни - тях съм ги приготвяла и друг път, ще видя зор с питката, защото снощи установих, че единствените кръгли тави, с които разполагам, са такива за тартове и са прекалено малки Whistling

Дано се оправите без особени разправии в Джъмбо, че аз имам лоши спомени от подмяната на стоки  Tired

Сладката Мими, и аз мисля, че е рано за захранване. Какво като Габи е на АМ? Така или иначе, новите препоръки са захранването да започва около 6-тия месец, независимо от това дали бебето е на кърма или АМ. А и без това, дори и да започнеш захранване сега, АМ-то така или иначе ще си остане  Wink
Но ти ще си прецениш най - добре  Peace
Бързо оздравяване и на вас  Hug

Вио, аз имам близка и педиатърът на децата й е привърженик на ранното захранване. Тя обаче беше решила, че ще захранва към 6 - тия месец и понеже си харесва педиатъра като диагностик, за да не го "обиди" и ядоса, като не спазва препоръките му, просто му казвала, че е давала сокчета, пюрета или там, каквото й казвал да дава.
Макар и да не е хубаво да се постъпва така, може би е вариант, знам ли?
А защо педиатърката ви просто не остави това решение на теб?
Много ми е странно това тяхно настояване непременно да се спазват техните съвети, в крайна сметка, ние сме родителите  newsm78

Благодаря, че споделихте за вашите крещящи деца, сега вече ми е по - спокойно  Mr. Green

# 161
добро утро момичета Hug .за захранването -всеки си преценява сам и от детето зависи най вече.Във търново няма педиатър който да препоръчва захранването в 6 месец-малкото които го препоръчваха сега се отметнаха и препоръчват 5 навършени+1 седмица а другите масово след 4 месец.Аз отначало хич не ме беше страх със захранването -но сегааааа след много четене ме е хванало шубето и то яко Embarassed,и ако трябва да бъда честна сигурно все ще отлагам и накрая на бала си  никол ще е още с млякото Mr. Green.аз ще лъжа Embarassed нащо педи че съм захранила тя без другото сега ще ме емне с тея пюрета и сокове.а и пък бабите  какво ме правят със тея сокове не е истина-ТОРМОЗ.и аз накрая излъгах че съм дала-ами така де писна ми.Съответно и никол не ходи в баби щото нали се сещате че веднага ще и се предложи прясно изцеден сок от нитрати Sick

# 162
Зравейте момичета,
навън е бяла приказка -ах как обичам снежко Simple Smile
Ние днес бяхме на ваксина и как плачка милото-направо ми се плачеше със него Cry,и сега спи след 1 час носене на ръце.Дано се разминем само с това.
На всички болни бебчета и мамчета Hug и да се оправяте бързо
Кокетка и ние само викаме,особено като се събуди към 5-6 сутринта ела да видиш(чуеш) какво става-добре че живеем в къща Mr. Green
Мишчица би ли споделила за този топ лак-и аз имам нужда от нещо такова Simple Smile
Аз също ще захранвам от 6 месец,въпреки че мойто педи иска от сега
Евитка при мен също ми се появят бучки само че на лявата гърда- аз спя само на ляво и може би я притискам по някакъв начин и от там ми идва проблема,и  със сучене първо от тази гърда  се оправям
Хайде ставам че ме викатттт

# 163
Кокетка, днес сме на контролен преглед. Спирам вече да ви занимавам с нас, че сама на себе си досадих . Не съм предполагала, че едно боледуване на детето може така да ме изкара от равновесие. Сега вече разбрах какво е на жените, чиито деца боледуват често и сериозно, и колко силни трябва да са те.
по повод трапезата на Бъдни вечер- не сте ли забелязали как всичко става много вкусно на този ден?  имам един провал от детските години, когато останахме сами с татко и направихме сарми, колкото футболни топки. Но пък си ги изядохме с кеф.
за лаковете - направо ви се възхищавам, че можете да поддържате нокти с деца. Аз непрекъснато правя фигури с пластелин с Иво, от време на време почесвам венците на Боби с пръст и ме е страх да имам химикали. И освен това няколко пъти съм драскала жестоко големият като бебе с по-дълги нокти Simple Smile
Мишчица, Иво е същият като гледа този въцзможно най-тъп телевизионен канал. Може би остарявам, но по време на моето детство детските си бяха детски, а сега ми се струват с грозни герои, с никакви послания и надуващи главата. Но и той всичко иска. Най-лошото е, че не можахме да се организираме навреме и да му вземем един джип, рекламиран по CN, който е поискал в писмото до добрия старе.ц. Изчерпан е на всички възможни места, даже и складовете обиколихме. Сега баща му ще твори извинително писмо и ще купим някакъв сходен.

# 164
Сигурно и аз ще лъжа че давам сокчета, няма начин. Добре че мъжа ми ме подкрепя, казва, че ми вярва и че знам какво правя.
Valerie, и аз не мога да поддържам маникюр - все ме е страх да не го одера малкия, и се отказах  Tired
Забравих - зимата пак ни изненада, да му се невиди!  В Североиточна България се срина мрежата на Глобул, сега очакваме и тока да ни спрат, и всичко ще ни е наред  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт