много болни дечица
краско още ми е болен.отиде вчера на тържеството,беше си супер детето,обаче вечерта пак започна да повръща.сега вече след като го оставихме на режим с храненето(милото)и мисля че е по-добре,от снощи не е повръщал.направо немога да му насмогна на дрехи

през деняа го изпшращам при свеки с таткото за да не седи при алекс,че нали му биха имунизацията и да не го разболее.засега удържаме фронта и дано да е така-миличкия много е жалничък,защото е свикнал да гушка алекс,да го целува.да е в стаята където е и той и сега като не му даваме и започва да плачка едно жално че иска ачо(алексчо)
днес опаковах и последните подаръци и остана само ощее някой календар да вземем,че нещо и във фотото немогат да смогнат,народа полудял за календари
мишчица,наскоро и на моя мъж му бяха ударили колата,2 седмици бяхме без кола ужас.огоре на всичкото се бяха заинатили застрахователите да изплатят щетите,ама като ги заплаши със статия на първа страница във вестника и съд и веднага се обадиха,че превеждат парите.дано при вас стане по-бързо

да ти кажа с моята приятелка често взехме да се събираме като успя децата и се качвам на горния етаж,взимам си мониторчето да гледам бебчо и си пийваме винце и пробваме да си направим воден лак,незнам дали вие го коментирате но е супер готино.неможем да го направим,ама поне се забавляваме хихихихи
хайде ставам и аз че стана късно,лека и мека
оооох не ми е лесно. Но, да са живи и здрави пък някакси ще се справям 

Ама май ще се пробваме, защото вътре няма спане 
. Все пак на дали създава здравословна среда, постоянно отварям да се проветрява и постоянно супер бързо пак се стопля.
.
. Със слинг не сме, че каквато съм спъната, ще взема да падна върху бебка
С Бейби Вака горе долу оправяме положението. 
, с голям зор едно хранене и останалото е с АМ.
Трябват ти само десет минути. Аз се лакирам докато Вики спи, топ лака е мигновен. След 10 минути си обувам тесни дънки и си оправям джобовете без абсолютно никакви поражения. Освен това е мнооого траен 
,и сега спи след 1 час носене на ръце.Дано се разминем само с това.