valerie Героите от Картун-а наистина са много отвратителни
Миналата година бяхме супер запалени по Бен 10, ама направо няква лудница. Сега му е разминало. Май се сещам за кой джип говорите, един супер проходим нали. Ако е този го имаме и е доста добра играчка 
Кокетк@ Тиквеника и щрудела със ябълки със сигурност като преседят са по-хубави, както и зелевите сърми
. Което си е половината неща за празника. Аз погачите си пека в тенджери
Ако имаш от старите тенджери под налягане можеш да я ползваш, много са подходящи 
Относно маникюра, мен ми се повръща от орлови нокти

Топ лака го поръчвам от ибей от този продавач:
http://www.ebay.co.uk/itm/SECHE-VITE-DRY-FAST-TOP-COAT-5-oz-/400 … sh=item5d2d27f1c8
Понеже в доста блогове го плюят заради вредните му съставки /каквито имам във всички лакове за нокти/ препоръчвам и този, койте е толкова бързосъхнещ, но без вредните съставки
http://www.ebay.co.uk/itm/Poshe-Super-Fast-Drying-Shine-And-glos … sh=item2a122892b3
Аз лично ползвам и двата

И да предложа тиквеника, който правя аз. В къщи никой не обича тиква, но откакто попаднах на тази рецепта за една бъдни вечер, правя тиквеник поне 4-5 пъти годишно...което си е постижение. Страхотно сполучлив и вкусен става. ЕТО
И аз като Кокетка се чудя дали от игри и носене, седене в шезлонга не му давам поле за изява.
. Типичен мъж само яде и спи
На около месец се обърна няколко пъти от корем по гръб и после повече не повтори. Но както казва майката на Франклин: Ще успееш, когато си готов, не по-рано
Та направихме пъртина с малката. Много смешно гледаше снега: ококорила очи и върти глава, а като й капне на лицето, почва да се облизва и да примлясква. Постояхме 20-ина минутки и се прибрахме доволни. Не ми се ходеше нанякъде, че мъжо докладва каква кишава и мръсна е обстановката по улиците и реших да си стоим пред нас поне е снежно и чисто.
-mas:

Додега на Коледа винаги сме били при майка ми или при майката на мъжа ми, та моите кулинарни способности точно на този празник не се изявяват. Е, с малки изключения - миналта Коледа всички бяха в къщи за Коледен обяд. Тогава обаче аз реших малко нетрадиционно за БГ меню да им предложа - правих пълнена пуйка по рецепта на Гордън Рамзи и имаше брюкселско зеле, червено зеленце, задушено с мед и червено винце, и други разни вкусотии. Обаче ги разбих и с десерта - шоколадово суфле пак на мистър Рамзи. Обаче да си призная в сърмите хич ме няма.
Май ще се пробвам да пригодя рецептата за моята диета.
Но пак се получи добре. Имам и рецептата на уърдовски файл на английски. Дай ми мейла си на лични да ти я пратя. Шоколадовите фондани пък, които са ми любим десерт се оказаха безкрайно лесни и най-хубавото е, че можеш да ги приготвиш предварително и да ги оставиш в хладилник или фризер дори и 15 минути преди да ги сервираш просто ги слагаш във фурната. Ще обереш точките - гарантирам!

Много ми харесва да го гледам - като магьосник е в кухнята. А за сърми приемам всякакви съвети. Аз срам не срам ще си призная, че никога не съм правила.