Q-T, много красива снимка за аватар
Прекрасни сте.jaded , благодаря
, както и на всички, които ни пожелават скорошно оздравяване.Съпругът ми гледа епизоди с Гордън Рамзи всяка вечер. Голям любимец му е. Аз не съм кой знае какъв кулинар и нямам специално отношение към храната.
danna999 , съжалявам за перипетиите ти. Много гадно е това разтакаване и едва ли не все едно ти правят услуга, а не да си свършат работата...
Тара, радвам се, че Емо е добре.
Мишчица, да,този е джипа, високопроходимият.
При нас положението е същото - Боби е весел, храни се, изглежда здрав, но свиркането продължава. Вероятно ще продължи поне седмица още
Намерих една техника за масажи, която се практикува във Франция и според майки, живеещи там, след пет-шест процедури минава, защото изважда всички секрети. Пробвах, но само го разревах и нищо не стана. А баща му ми се кара, че съм се упражнявала на детето. Установих, че нашата медицина много изостава по отношение на новостите. Вчера ми обясниха, че трябва да го пазя от всякакви вируси. Болен -веднага да се изолира. Това ми изглежда почти невъзможно. Най-вероятно Иво няма да ходи поне до пролетта на градина и честно си признавам, че не знам как ще се оправям. Те са на различни възрасти и всеки иска индивидуално и много различно внимание.
Това затваряне вътре също ме влудява.
Желая ви приятно посрещане на празниците. Аз ще си имам на гости свекърва.
Нещо от мен, което обичам http://vbox7.com/play:e828bdd9
Пожелавам ти успех с твоето начинание и железни нерви 

А като плаче се чува нещо като "мааааа маааа" 
Започнах да не закусвам и не слагам нищо в устата преди 12ч. Четох, че до тогава организмът се пречиства най-активно и се чувствам много добре, въобще не огладнявам. Пия едно кафе с мляко и много вода. Това е от мен. Успешен ден на всички
, някакси се мобилизирам. При мен май онзиден вечерта беше най-зле положението и от тогава вече съм по-добре - пия осцило ... и смуча прополки.
Но всичко това се учи с времето - като вкъщи се справяш сам с домакинската работа и знаеш, че ако не я свършиш ти, няма кой, просто нямаш и богат избор 

Но тиквеника, който постнахте наистина изглежда добре и си го записах във файл и както имам и една огромна тиква, като нищо ще го направя в скоро време.

Вчера на 2 пъти се рестартира, но може би като отворя фотошопа, слушам музика или бял шум зависи Маги какво прави, осве това незнам си колко сайта и той бляк и се рестартне.
Това едва ли го има в някоя друга държава