Ние днес въпреки студа излязохме за половин часова разходка в морската градина. Бяхме единствените.
По централната алея не беше ветровито, но все пак ние с мъжа ми бързо замръзнахме и решихме, че половин час е достатъчно за Малена. 
Напазарих и тиква (купих настъргана, че да не се преуморя
), че Мишчица много ме запали с тази рецепта за тиквеник.
Никога не съм правила досега, но ще се пробвам.
А фонданите са супер ефектни, но всъщност безкрайно лесни. Пуйката ми не беше като на Г. Рамзи, но се изяде до шуш. Джейдед, мерси за рецептата за сърмичките - нчкой ден трябва да се престраша и да се пробвам на едни сърми.
А лелките в магазина

Евита, много вкусно ми прозвучаха и тези пиперки.

Дана,
Да си имаш работа с институции в БГ е просто ..
И аз като Евита ще кажа - радвай се, че не живееш тук, за да не се сблъскваш с тези простотии по-често.valerie, neci, благодаря ви
- крайно време беше да се спретна и аз с аватар.neci, снимката е от фотосесия, която правих на Малена малко преди да стане на 2 месеца. Беше подарък за рожденния ден на татко и, че той не беше тук с нас. Иначе аз много харесвам твоите снимки на Маги и често ги разглеждам и ги ползвах за вдъхновение и идеи онзи ден като снимах Малена в коледна премяна вкъщи.
Ходихме и при фотограф за Коледа, но малко закъсняхме и снимките ще са готови чак в понеделник, но все за нова година ще ги разпрати под формата на поздравителни картички и календари.Бела, и моята мома постоянно "мамосва".
Но не като плаче, а просто като си нарежда някакви нейни си приказки. Тара, радвам се, че Емо е по-добре. Дано най-лошото вече е зад вас.

valerie, на вас също пожелавам всички болести и неприятности да са зад гърба ви!

Галче, прегръдки за вас в далечна и снежна Канада! Пиши после ако ти хареса рецептата.

На всички ви желая весели Коледни празници с любимите хора!

Желая на всички една прекрасна и светла Коледа, нека са топли сърцата ни и спокойни душите ни, нека бъдем искрени и позитивни и нека децата ни бъдат здрави и спокойни!
аз определено не вярвам сляпо и безпочвено, но за отминалите месеци тук съм намерила много интересни идеи, за което съм признателна
лошото е че вчера докато гладех 2 купки така се изпотих,жива вода станах и докато подредя после гладените дрехи и докато сколасам да вляза за един душ и аз настинах.сега носа ми е като чешма.започнах да слагам едни капки от детето които има и дано да мине гадната хрема.
. Помня като дете /когато не се е празнувало/ че и ние празнувахме. Помня дядо ми който прекадваше яденето с тамян, помня как гореше една свещичка на погачата направена от баба. Правеха си греяна ракия и вино и пийваха по чашка. Ние с брат ми играехме "на орехи". Подпирахме на секцията една дъска за рязане и пускахме отгоре орехи, като целта беше да улучим някой от предишно пуснатите, който събереше най-много печели. С много умиление се сещам за това, защото тогава все още имах и баща и дядо.....и като цяло на тези празници колкото и да ги обичам ми е едно ревливо постоянно

,
Каза да почиствам с преварена вода и по - често да мажа с кремчето му за лице.