. Миналата година допълнихме и със по един коледен свещник /от Джъмбо/. Готин подарък/подходящ за сезона и без да се охарчваш/ е електричаска цитрусизстисквачка
.А за спестяване на време, и аз за сушилня се сещам. Ние току що си купихме и другата седмица вече ще мога да споделя мнение, но идеята ми е освен да се сушат дрехи , да спестявам и време чрез нея.
За съдомиялня също, но аз нямам щастието да разполагам с такава.
Аз съм в изпълнение на сериозното си намерение за магистратура в НБУ. Вече всички знаят защо толкова съм ентусиазирана
. Ходя на курс по рисуване. Доста е забавно, ама доста- доста. Вчера и днес по 4 часа, е минаваха ми като половин час хапанеМаги също го прави, когато се е нахранила вече и започва игра. Мони ме е хапал един единствен път със зъби и то беше с температура 40 градуса и не знаехме и двамата на кой свят сме

помощ от свекита и майкиМоята майка идва всяка сутрин за по полавин час преди работа за да заведа Монко на детска градина. Свеки е бизнесдама и не и остава много време, но желание има, майка ми и тя работи и няма време, а желание има.
Днес бях на Коледно салса парти/тренирах преди да забременея/ е толкова хубаво ми стана като ги видях всички и едно страхотно настроение и емоции, супер беше, макар и за 2 часа само.

Маги се е отворила на "пеене", по цял ден на висок глас пее нещо писука и със възможно най-сладък бебешки възглас нещо писука, направо е страхотна. Даже си опарих стария фотоапарат да и правя клипчета. Може да ви пратим поздрав с нейно изпълнение скоро.
Хайде милинки лека от нас
з днес вече съм като пребита след два дни гледане на двете деца. Даже днес след разходката на племенника ми, почнах и да куцам 
.Мишчица мъжа ми все я защитава-била възрастна,никой не ми бил длъжен и неща все от тоя сорт,предполагам и че и на него му е неприятно, но нали все пак му е майка.И тази жена е бивша детска учителка в градина
-как ли е гледала децата там като собствените си внучета не поглежда.Много ме е яд ,то всъщност ми е жал за децата ,че и те имат нужда от баба и дядо ,може да звучи жестоко но съм казала -господ да ги съди. 
Май излиза, че Авор е по - голямо бебе от Емо 
Октомври месец си взехме сушилня, родих се с нея. Мноооого време ми пести, а и най омразното ми гладене. Сега гладя единствено дрехите на Лиза, и това ще продължи до 6-я й месец, после обявявам стачка, само ,ако се наложи извънредно да се глади нещо. Миялната и тя е като добрата фея, спестява ми много време.