Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за спането на бебето по корем или по гръб?
Какви са мненията за мазането на бебета с масло?
Какви са мненията относно използването на биберони и завивки за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за спането на бебето по корем или по гръб?
-
Какви са мненията за мазането на бебета с масло?
Мненията относно мазането на бебета с масло варират. Някои майки предпочитат да използват специализирани бебешки козметични продукти, докато други избират естествени масла като бадемово или сусамово. Важно е да изберете продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето.
-
Какви са мненията относно използването на биберони и завивки за бебета?
-
Каква е препоръката за позната, в която бебето трябва да спи?
-
Какви са мненията за повиването на бебета?
Моля изберете и гласувайте за заглавие на тема № 17
Аз днес съм много доволна от начина по който протече денят ми. Цял ден се шматкам по магазините,купих коледните подаръци за всички,купих и още малко коледна украса,пих кафе с приятелки,на края купих и елхичка. Не можах да я сваля от колата и да започна да я украсявам,тъй като е с корени и земя и ужааасно тежи,но сега ММ като се прибере от работа ще я засадим в една саксия и ще я украсим. Тъй като термина ми е на 11.01., сме решили да не разваляме елхата до тогава,а в деня в който бебка се роди (тъй като може и преди термин да е ) ММ да я развали и посади на село
, сега докато елхата е в саксия,трябва ли да я поливам ?

,и както каза и тя е една помагачка ,пък е и бременна.....малко разказах и от моята история ,но дано се нареди всичко и да нямаш вече главоболия
,чак не можах да повярвам като ми каза доки.Трябвало само да се смакне надолу и сме готови за нормално раждане.Все пак гледам да не се радвам много че не спира да шава и като нищо да се извърти пак.Най- накрая спирам магнерота и папаверина,но за сметка на това ми изписъха за хемоглобина, че в последните изследвания бил нисък
Иначе всичко си е ОК.Много рядко имам болки ниско долу и то ако ми се пишка или ако съм се стискала дълго време.Относно чувалчетата за спане и аз мисля да ползвам,даже си имам вече (брадовчедките ми ми дадоха запазени от техните бебчета).То като цяло не сам купувала дрешки ,защото ми дадоха много (имам много брадовчедки и познати които си ги кътат),пък и като се изреди цялата рода ,която е голяма и няма нужда да купувам ,само ако е необходимо.Уф за гладенето и аз хич не обичам,но свекито изпра и изглади всичко,докато лежах малко в болницата.Имам пак едно въпросче относно "аспиратор за нос",някоя от вас ползвала ли е или дали смята да ползва