Новите ни козметични похождения 21

• 55 696
  • 704
  •   1
Отговори
# 420
Значи ще погледна и тези двата. А някой има ли впечатления от новия коректор от Тру Матч серията на Лореал  Rolling Eyes За стария съм чела, че е доста добър.
Аз вече направих етаги списъка с варианти за коректори:
Севънтийн, Ревлон, Лореал, сега Боржуа и Риммел...Ще падне голямо чудене  Mr. Green

# 421
И на Alverde коректора е страхотен Peace той е в кутийка

# 422
Идеално, още един в списъка  Mr. Green

# 423
Я вземи от всички по един за проба Wink За Римел-ския мога да кажа, че е с доста голяма покривност, а аз търсех точно това, че съм с едни сенки под очите, да не ви говоря. Преди това имах някакъв друг, на който даже не помня името и никак не ми прикриваше тъмните кръгове, беше доста воднист,  този си е гъстичък и е с четка, което на мен много ми харесва Grinning

# 424

За съжаление не мога да видя марката. Може ли малко инфо, моля?

Да, марката е Bath and Body Works, продуктът е Japanese Cherry Blossom Body Cream.
Благодаря много, силно съм заинтригувана. Непознати са за мен и смятам да ги проуча  Laughing

# 425
  • София
А някой има ли впечатления от новия коректор от Тру Матч серията на Лореал  Rolling Eyes

Имам го, както и почти всичко на Лореал, просто там работех и като си купувам от тази марка поне знам от къде идва и с какво качество е. Но имам и Ревлона и да си призная е по-добър, ревлона някак си веднага попива и се слива с кожата, а и на Лореал нещо няма моя цвят като че ли, аз съм с Натурал Беж, но ми светлее на фона на ФДТ, аз поне си забелязвам разликата и границата, но като цяло линията Тру Мъч е фантастична!

Я кажете хубава палитра за опушен грим, както и техники за нанасяне. Аз до сега не съм опитвала и много искам:-))))

# 426
техники за нанасяне. Аз до сега не съм опитвала и много искам:-))))
http://www.youtube.com/results?search_query=smokey+eye+makeup+by … 2531l2.2.3.4l11l0

# 427

За съжаление не мога да видя марката. Може ли малко инфо, моля?

Да, марката е Bath and Body Works, продуктът е Japanese Cherry Blossom Body Cream.
Благодаря много, силно съм заинтригувана. Непознати са за мен и смятам да ги проуча  Laughing
Проучи ги! Според мен са много хубави  Simple Smile
Noir, ти от къде си го купи? И аз искам от техните продукти, но до сега не съм ги виждала в Европа, а не ми се иска да поръчвам  от Интернет. Искам да ги помириша и тогава да избера. Simple Smile

# 428
  • София
B & C, на мен ми е подарък... На мацката, която ми го подари, й ги носят от Щатите... Не знам да могат да се купят някъде в Европа... Sad

А, току що видях на сайта им, имало ги в Истамбул... Shocked

# 429
B & C, на мен ми е подарък... На мацката, която ми го подари, й ги носят от Щатите... Не знам да могат да се купят някъде в Европа... Sad
И аз така съм ползвала техните продукти. Бяха ми подарък и ги носеха от Америка  Sad
Спомням си, че миришеха много хубаво и миризмата беше много трайна.  Simple Smile Голям проблем ми беше изборът с какво да се намажа  Laughing
Ти остана ли доволна от подаръка?
Бях ги забравила и сега ме подсети и отново няма да имам мира и все за тях ще си мисля.  ooooh!

# 430
  • София
Аз го получих днес, и още не съм имала време да го пробвам върху цялото си тяло... Сложих си малко на ръката (нетърпението е голяма работа  Blush), и доста ми хареса - и бързо ми попи, и много хубаво мирише. Сега като се помириша там където се мазах, се усеща леко ароматът му (а се мазах около 12:00...)... После като си взема душ ще се намажа както си трябва... Mr. Green Flutter

# 431
Мдаааа.... мъка....има ги в e-bay, но шипинга ме убива, а специално Body Lotion in Japanese Cherry Blossom е взел награда на Glamour за 2010 в категорията продукти за тяло....

# 432
  • Стара Загора

Ей, този ФДТ стана запазена марка за форума  Mr. Green А аз ще чакам отзиви за коректора  Peace

Много е хубав. Ползвам го от година може би, покрива ми добре. Не съм с кой знае какви тъмни кръгове, но все пак имам.  Peace Имам мостра и на фдт, но не съм го пробвала.
Незнам какво друго да споделя, ако имаш въпроси питай.  Laughing

# 433
  • София

Мерси миличка, а аз лекииинко обърках темата! Тоя въпрос беше за гримовете!

# 434
Нищо де, то и тук са гримове Wink А тази мацка, на която съм ти пуснала клиповете прави уникален грим ( за моя вкус де ). И самата тя  мммммм!

Общи условия

Активация на акаунт