Подсъзнанието може всичко 46 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 66 420
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Гледахте ли прогнозата?
Навън става кучи студ...
Водата ще замръзне през нощта...

Няма такова нещо, пролет е навън...че и дъжд валял...ей това си е берекет  Hug

# 406
Благодаря ти, Starlight' за чудесната притча, както и на теб,    lili-lilian!    bouquet Hug
Много се разчувствах .. Още веднъж ме накарахте да се замисля за истински значимите неща! Heart Eyes

# 407
  • София
Добро и усмихнато утро на всички! И честит имен ден на именяците! Да сме живи и здрави през цялата година!

# 408
  • ES
Снощи, който е пропуснал ритуала с водата, днес може ли да направи нещо? Аз вчера толкова желания изрекох на глас и наум,като, че съм знаела, че ноща преди Йордановден е специална.
Честито на имениците!

# 409
  • Universe
Rozmari De Meo

Честит празник на Йордан, Йорданка, Богдан, Богдана, Росен, Росица, , Данчо, Боян, Бояна, Ясна и всеки който празнува днес ВОДИЦИ и БОГОЯВЛЕНИЕ!

...Тежко излязъл тогава от Мъжкото хоро Старейшината.
На мълчаната вода застанал и поклон до земи сторил.
От женското хоро тогава и Най-старата майка пристъпила.
На мълчаната Вода застанала и поклон до земи сторила
Мъже и жени редом застанале,
ръце в ръце си преплели
и тъй здраво прихванати Хоро извили Мълчано.
Очи си всите притворили.
Снаги си сякаш съблякли.
Душата им обща останала.
И волята им тежка , магична!

Душите им в хорото мълчано, тихо и ясно нареждали.

"Водице ле, водице мълчана!
От Господа тука изтекла ,
ти дето течеш на Предела и от тебе е всичко започнало!
Нека в тоз час, Водице, душите ни да измиеш,
Копнежите ни да чуеш,
Вярата ни да сбъднеш."

И всяка Душа от хорото, едно желание рекла.
От най-чиста си Вяра, из най-дълбоко в сърце си!

Запяла тогаз Мълчаната вода.
Не с глас, с Дъха си запяля!

"Добра стига, български рожби!
Дъхът ви сещам, с Дъха си отвръщам.
Вярата и Думите, рожби,
В дълбините си в Чудо превръщам!
Нека Всякоя болка, Урок да бъде научен!
Нека след загуба страшна, дар да бъде заслужен!
Да бъде Обич в очите, с които един друг ще се гледате!
Да бъде Здраве в снагите ви, Животът ви дълго да пази!
Да бъде Сила и Смелост, истината на глас да изричате!
Да бъде Благо и Радост от тука нататък в сътбите ви!
Да бъде Благодат за България, че корените ви да пребъдат!
И нова сила да дойде за Ново начало по Пътя ви!
И ако от Истина идва, туй що от Водата поискахте
Нека след днес, на ВОДИЦИ ,сбъднато да го видите!"

РЕЧЕНОТО ДА БЪДЕ СТОРЕНО!

# 410
Честит празник на всички именници и от мен!
Направих ритуала, днес се чувствам по-добре психически. Пих водичката, излях и на цветето.
Дано желанията на всички ни се сбъднат! Simple Smile

# 411
Честит празник!Благодаря на mijjjka за идеята-аз сложих във водата две сърца от розов кварц Heart Eyes  bouquet

# 412
  • Пазарджик
Честит Празник на Именниците  Hug
Момичета от къде мога да си купя планински кристал

# 413
Момичета да ви разкажа какво ми се случи. Преди време правих ритуала за работа с пеликана, от 2 места ми се обадиха за интервю, а аз не отидох. След това на плота пред пеликана сложихме една малка готварска печка и долу горе от тогава всичко приключи. Онзи ден се зачетох в ритуалите и разбрах че пеликана не трябва да стой до/над печката (моя беше долу горе там) и веднага му смених мястото. Още на следващия ден видях в бюрото по труда свободно място (търсиха спешно човек и го бяха пуснали като обява от сутринта до обяд) за позиция която ми харесва, но нямам опит. Веднага отидох да питам, записаха ме в списъка и още на обяд ми се обадиха за интервю, казаха че търсят човек без опит и т.н. И другата седмица чакам да ми се обадят с отговор.
  Малко дълго стана, но .......исках да ви го разкажа.
  И да кажа огромно Благодаря ! на Вселената за всички хубави неща които ни се случват и ще продължат да ни се случват.

# 414
Честит Празник на Именниците  Hug
Момичета от къде мога да си купя планински кристал

От магазин за сувенири и минерали, фън-шуй
Он лайн също се продават, напр. тук
mama na iv, искрено се радвам за теб! Стискам палци! Hug

# 415
  • София-в сърцата на моите деца
Момичета да ви разкажа какво ми се случи. Преди време правих ритуала за работа с пеликана, от 2 места ми се обадиха за интервю, а аз не отидох. След това на плота пред пеликана сложихме една малка готварска печка и долу горе от тогава всичко приключи. Онзи ден се зачетох в ритуалите и разбрах че пеликана не трябва да стой до/над печката (моя беше долу горе там) и веднага му смених мястото. Още на следващия ден видях в бюрото по труда свободно място (търсиха спешно човек и го бяха пуснали като обява от сутринта до обяд) за позиция която ми харесва, но нямам опит. Веднага отидох да питам, записаха ме в списъка и още на обяд ми се обадиха за интервю, казаха че търсят човек без опит и т.н. И другата седмица чакам да ми се обадят с отговор.
  И да кажа огромно Благодаря ! на Вселената за всички хубави неща които ни се случват и ще продължат да ни се случват.
А къде трябва да е сложен Пеликанът??? newsm78

# 416
# 417
А аз, без да си поставям за цел, установих че съм простила една обида. Сблъсках се същия човек, но без негативизъм от моя страна, напротив говорехме около половин час. Някой, който беше в черния списък с хората, които са ме наранявали. Simple Smile

# 418
Момичета ЧНГ и от мен.Желая ви много сбъднати желания и много здраве.Имам един въпрос,преди няколко години си купих нефрит,но той е светло зелен,а тези,който са показани в интернет са тъмно зелени та се чудя newsm78 дали това което имам е нефрит.Моят си го купих от Митеви от Хасково,от тях съм си поръчвала и други камъни и съм доволна,ако някоя от вас е наясно моля да сподели.Благодаря!  bouquet

# 419

БЛАГОДАРЯ !!!!  bouquet  bouquet  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт