Подсъзнанието може всичко 46 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 66 420
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
Аз не изчетох това, от lili-lilian. В момента съм в кофти период, а не ми се плаче вече. Пуста любовна мъка. Днес бихме имали годишнина...
Знам един ритуал и аз, в земята също има сила.
За да се освободите от неприятностите си, вземете шепа пръст и се съсредоточете в нея; излейте всичките си проблеми върху нея. Очертайте в детайли всичко, което ви тежи.
Като приключите, изхвърлете пръстта зад себе си, и си тръгнете без да се обръщате.

# 391
  • Бургас
Даниела, това което съм научила от многото книги и от този форум е, че нищо в този живот не се случва без причина. Събитията в нашия живот стават по причини, подготвящи ни за по-добро бъдеще. Не знам какъв е вашият случай, но така или иначе след време ще разбереш, защо се е случило точно това, точно с тебе. И както казва С. Джобс, можеш да наредиш пъзела само гледайки назад, а не напред. Нека  стане най-доброто за теб.

# 392
  • Пазарджик
vanichkaa благодаря много  Hug за съветите ща са ми много полезни и както каза щом вече съм тръгнала по този път и съм осъзнала че имам нужда от помощ няма да се откажа и ще се върна пак към нормалния си живот.
feyaa благодаря и на теб за линка  Hug
mijjjka това с водата и нейната магична сила е невероятно и наистина си струва човек за малко да повярва така както е вярвал когато е бил дете

Трябва да ви кажа че като ви чета много се раждам с положителна енергия и така се окуражавам да не се отказвам и да продължавам на пред и да полагам усилия.

# 393
  • София
mijjjka, само едно желание ли може да се нарече на водата?

Аз имам три. И трите са ми важни. Здраве, работа и пари.
И трите са взаимосвързани за мене в момента. Искам да съм здрава, да имам работа и пари. Защото сега тръгвам по доктори (за съжаление), а без пари вече не те поглеждат  Sad
Та много ми се иска да се сбъднат и трите...

lili-lilian , за първи път го прочетох малко след като майка беше починала.  Sad
Съдрах се от рев тогава. И сега като го чета ми потичат сълзите.
Във всяко едно от тези стихчета намерих истина. Въпреки, че имахме прекрасни отношения с майка ми.

svedd, днес не се стърпях и право в магазинчето да проверя. Обаче вече ги нямааа. Имаше обикновени квадратни кутии с чекмеджета.  Laughing

# 394
mijjjka, само едно желание ли може да се нарече на водата?

Аз имам три. И трите са ми важни. Здраве, работа и пари.
И трите са взаимосвързани за мене в момента. Искам да съм здрава, да имам работа и пари. Защото сега тръгвам по доктори (за съжаление), а без пари вече не те поглеждат  Sad
Та много ми се иска да се сбъднат и трите...

И аз това попитах, скоро след което се сетих за тази притча:

Веднъж една жена като излизала от дома си видяла трима старци с дълги бели бради, които седели пред входа на къщата. Тя не ги познавала, но им рекла:
- Не Ви познавам, но изглеждате много гладни. Заповядайте у дома и ще ви сервирам нещо за ядене.
- А децата в къщи ли са? – попитали я старците.
- Не, излязоха – отвърнала им жената.
- Тогава ние не искаме да влезем – бил отговорът.
След обяд, децата се върнали от училище и майка им разказала за случката с тримата старци. Децата й казали:
- Иди им кажи, че сме се върнали и ги покани у нас.
Жената излязла и поканила тримата старци в дома си. Тогава единият отговорил:
- Ние няма как да влезем заедно.
А другият старец пояснил:
- Неговото име е Богатство – и посочил единият от другарите си. После, като посочил другият, добавил:
- А този мой приятел се казва Успех. Мен пък наричат Любов.
После допълнил:
Върни се вкъщи и решете със семейството си кой от нас искате да дойде във Вашия дом. Жената се прибрала и разказала на семейството думите на старците.
- Колко интересно! – възкликнали децата.
- Е, понеже ни се отдава възможност, нека да поканим Богатството – казало едното дете.
Майката обаче не била съгласна:
- А защо да не поканим Успеха? Баща ви има голяма нужда от него за бизнеса си. Тогава най-малкото момиченце, което още смучеше палеца на ръчичката си, на свой ред извика:
- Искам Любов, искам Любов…
Майката не могла да не изпълни желанието на най-малката си дъщеря и излязла и поканила Любовта. Любовта се надигнала и се запътила да влезе в къщата. Тогава и Богатството и Успехът също станали и го последвали. Озадачена, жената попитала Любовта:
- Аз поканих само теб, защо идват и Богатството и Успехът.
Отговорът бил простичък:
- Ако беше поканила Богатството или Успеха, другите двама от нас щяха да останат отвън, но понеже ти покани Любовта знай, че там, където има Любов, там са и Богатството и Успехът.

В едно от желанията е ключа към сбъдване на останалите  Hug

# 395
  • София
Starlight' , благодаря, че ми го припомни  Hug

Е, при всички положения в състоянието в което съм в момента, естествено здравето ми е най-важно.
Моля ви, момичета, утре съм на преглед и изследвания, стиснете едни палци за мен!  Praynig

Лека нощ ви пожелавам!

# 396
Чудесна притча, Starlight'  Grinning

rainbow, в текста, който съм копирала пише за едно желание  newsm78
Може би в твоя случай да поискаш да си здрава и спокойна, защото парите дават спокойствие (каквото и да си говорим  Simple Smile)

Аз реших малко да видоизменя ритуала - ще сложа във водата планински кристали, които после, така заредени, ще нося със себе си  Simple Smile

Успех   bouquet

# 397
 Simple Smile И аз днес минах през 3-4 магазинчета , но няма, в едното имали преди,  и една хубава цена ми казаха за него...... ще се ръча от нета явно.  
 Heart Eyes
Успех с изследванията  Hug

# 398
  • София
Гледахте ли прогнозата?
Навън става кучи студ...
Водата ще замръзне през нощта...

mijjjka и аз имам планински кристали, ти колко броя ще сложиш има ли значение?
И дали ще им понесе студа?

# 399
Гледахте ли прогнозата?
Навън става кучи студ...
Водата ще замръзне през нощта...

mijjjka и аз имам планински кристали, ти колко броя ще сложиш има ли значение?
И дали ще им понесе студа?

Ще сложа колкото имам - 3 или 4 са  Grinning Не се безпокой, слагай ги смело във водата. Нищо няма да им стане  Wink
А и температурите ще са положителни тази нощ  Simple Smile

# 400
  • София
И аз имам 4 + една гривна.
Мисля всяко камъче да нарека за нещо, за да се зареди.

# 401
  • По света и у нас
       mijjjka, много ти благодаря за материала! Аз имам под ръка аметист и го пуснах в буркана. Simple Smile

# 402
  • Пазарджик
oooo аз за съжаления няма да мога защото нямам балкон а перваза ми е леко  наклонен и ми се пързаля съдът  #Cussing out

# 403
А аз сложих една купа и чакам да стане 12, да ходя да орисам водата Simple Smile
rainbow , разбирам те, че се колебаеш какво да си пожелаеш.  Като си здрава, ще можеш да работиш и да изкарваш пари, нали?  Simple Smile

# 404
Ах, във вълшебния ден на водата Бог ни праща дъжд. Не е ли прекрасно?
Божията любов е необятна и толкова, толкова щедра...

Да ви върви по вода, момичета и момче Simple Smile. Да бъдем Благословени със здраве и сили да вървим напред!
Честит празник на всички, които празнуват и на всички вярващи. Дано във вълшебния ден за вас се сбъдне вълшебство!

Добрата Молитва на Учителя Дънов!  Praynig
 Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт