Подсъзнанието може всичко 46 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 66 501
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
  • По света и у нас - за сега в Белгия :)

Зачоплила ме е една питанка, откакто чета вашите мъдрости за прошката newsm78 Аз не съм скроена да прощавам лесно или както аз го разбирам да подложа и другата буза Thinking Може и да не е точно формулирано, но аз си мисля, че ако много се прощава, накрая се получават много прецакванияда не употрбя един по-точен и не много ортодосен израз Според мен че иска умерена доза егоизъм и голяма чаша"хичнемипука",ама няма да се оставя да ме тъпчат. Или не е така. Ако се отнасят зле с мен, вие казвате да простя,а аз си мисля да сложа човека на мястото му.Какво значи да простя???
 Всъщност влязох да пожелая весели празници,ама после нещо ми стана,като ви чета колко сте праведни! И все пак Весела Коледа! От сърце!

За мен, в прекия смисъл означава, точно това, да! Да подадеш и другата буза!

Проблемът тук е, че повечето от нас възприемат подаването на другата буза като нещо отрицателно, а не като нещо силно, мощно, показващо нашето достойнство.

Получава се малко противоречие. Защото за съжаление през годините сме се учили, че ако отговориш на лошото с лошо тогава си по-силен! 

Но в дейсвителност Истинският, Спокойният, Щастлив Живот доказва, че си по-силен, по-упешен когато си положителен и отговаряш с добро! Най-малкото, защото го правиш за своето добро, за своето спокойствие, за да не се терзаеш с отрицателни мисли.

Т.е когато сме отрицателни и искаме да си върнем ние сме горди и егоистични, когато сме положителни и на злото отвръщаме с добро ние имаме достойнство!
Достойнство в смисъл, че обичаме себе си и заобикалящия ни свят по такъв начин, че да имаме силата в нас да не се обидим,а да погледнем "обидата" в очите и да й отвърнем с любов!

Ето две сентенции:

"Никой не може да те обиди, само ти можеш да се обидиш!" - защото всичко идва от вътрешното ни самочувствие. Ако наистина се смятаме за недостойни, сме способни да си позволим да се почустваме обидени. И да се сърдим на някого за това. А всъщност заслужаваме ли да се самонаказваме така?

"Величествено е да Обичаш, Божествено е да Простиш!" - да, не сме Бог, нормални хора сме и всички грешиме. Но какво ни пречи да се стремим към по-голяма добредетел, към развитие и към разтеж? Незнам дали някога ще можем да достигнем Божественото, но какво ни пречи да се стремим поне да го доближим?

Ето и една история за това, ако простиш означава ли, че трябва да забравиш:

Една жена забременяла от любимия си, но т.к. били още млади и мъжът не искал деца, той изоставил жената. 
След като останала сама тя се побояла и решила да направи аборт.
Години по-късно срещнала друг мъж, те пожелали да имат семейство. Но жената не могла да забременее. Споменът за аборта тежал на сърцето й и тя решила да се покае и да поиска прошка от Господ. От тогава тя родила няколко деца и имала прекрасно и щастливо семейство!
Междувременно детето от аборта отишило в рая. Всеки ден то виждало, че в рая децата се събират със родителите си, а неговите ги нямало. И един ден то решило да попита Господ:

- Господи, аз имам ли майка?
- Да, имаш. - отвърнал Господ
- А защо тя не е тук от преди да дойда аз, както при другите?
- Не знам, забравих! - отвърнал Господ

Изводът е, че каквото ни е простено с више е забравено! 

Господ, Вселената, Абсолюта са толкова силни и любящи, че са способни да простят и да забравят!

Ние хората, помним, пазим спомените от болното си минало цял живот и това е Човешко! Важното е да се стремим, да се научим да не изпитваме болка и негативни чувства от тези спомени. Защото те вредят единствено на нас!

# 166
  • София
НА КОЛЕДА СМЕ СЛЪНЧЕВА ЛЮБОВ.
НА КОЛЕДА БЛЕСТИМ С НЕБЕСНИ МИСЛИ.
НА КОЛЕДА ЖИВОТЪТ НИ Е НОВ.
НА КОЛЕДА И МРАКЪТ СТАВА ХРИСИМ.
НА КОЛЕДА ДУШАТА НИ Е ХРАМ.
НА КОЛЕДА СМЕ С ДУХ НА ХЕРУВИМИ.
НА КОЛЕДА ДО ГРАМ ЩЕ СЕ РАЗДАМ...
НА КОЛЕДА ЦЪФТЯ НЕУДЪРЖИМО.
НА КОЛЕДА СЪМ ЗВЕЗДНА И ДОБРА.
НА КОЛЕДА ДО КАПКА ЩЕ СЪМ ВАША!
НА КОЛЕДА НЕБЕТО МЕ ИЗБРА
ЗА БЛАГОСЛОВ ДА ВДИГНА ЗЛАТНА ЧАША!

# 167
Весела Коледа! Hug
По повод прошката:

Направи на врага си онова, което той не може да ти направи - направи му добро!

# 168
  • Tам през Атлантическия океан

Весели празници и от мен с любимите ми Ozzy Osbourne & Zakk Wyld 
Wink

# 169
  • София
ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА БЪДНИ ВЕЧЕР, момичета!!!

Пожелавам ви да изтеглите най-хубавите късмети от питката!
И да не забравим желанията....

Новолуние
на 24.12.2011г.  в  20:08ч.

Луната е в знак Козирог

Преминавайки през знака на Козирога, Луната прави хората сковани и затруднява проявата на емоциите им. Те се замислят повече върху материалните страни на живота и желаят резултатите да са незабавни. През тези дни човек е склонен да се замисля повече върху работата си, има желание да се представи пред началниците си. В него се поражда стремеж към издигане в служебната йерархия. Хората са по-склонни да проявяват ред и дисциплина. Нямат желание да рискуват. Фриволностите и необичайното поведение срещат всеобщо осъждане. Човек се стреми към умереност, спокойствие и порядък.
Периодът е благоприятен за сериозни и добре обмислени дейности, за научна работа и за общуване със специалисти. Дните са добри за екскурзии в планината, за земеделски дейности и за консултация с лекар. Може да се извършва покупко-продажба на недвижими имоти. Време за колекциониране. Хубав момент да се започнат закалителни процедури. Стомахът е слабо чувствителен и е желателно да се мине на по-лек хранителен режим. При нуждаещите се е подходящо да се започне лечение на гастрит и язва.
Времето не е подходящо за бракосъчетания, начало на нови връзки и за искане на повишение в службата. Всички дейности, които изискват много разход на енергия, трудно се реализират. Да не се правят процедури, свързани с кожата и жлъчния мехур. Костите са уязвими, стават по-меки. Да не се слагат протези и да не се лекуват зъбите. Гръбначният стълб е много чувствителен - да не се натоварва.

от тук: http://www.astrohoroscope.info/lunenhoroskop.php

# 170
Свете тихий,
грее пламъка
на твоя зов,
на твоя нов живот.
В теб свети,
в нас изгрява.
Дарява любовта,
дарява.
Гали светостта
и сгрява...
Очи отворени,
сърце открито,
душа, от ангели
повикана...

Тихо и свято Рождество за всички ни, любими! Heart Eyes

# 171
Честита Коледа на всички!

А какво се пожелава на новолуние в козирог?

# 172
Заповядай Рози Hug

Новолуние в Козирог-истинска вълшебна нощ!

Честито Рождество! Желая ви един истински празник на любовта, светлината и сбъднатите мечти!

# 173

А какво се пожелава на новолуние в козирог?
сигурност в бъдещето - време, разумни решения, зрялост
поемане на отговорност - самодисциплина, зряло поведение, ангажименти, компетентност
постигане на цели - амбиция, цели, възможности, професия, усърдна работа
успех/признание - реализация, признание, положение в обществото
умение за управление
освобождаване от склонност към контролиране
властта - бащи, началници, традицията, репутацията
здраве - кости, стави, зъби,колена, пикочен мехур, кожа

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО!

# 174
Lyublyana, без да знаеш днес ти спаси една човешка душа. Мир и любов в твоя живот навеки!

Момичета, благодаря за козирога.

# 175
Весела Коледа!  Hug
Рядко пиша, но редовно ви чета. Снощи си написах желанията и ги изгорих, тая сутрин сънувах коледари.

# 176
Весела Коледа!Мили момичета,желая ви щастие,здраве и много любов! babydust7 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 177
  • Costa Rica
Весели празници, дами!

# 178
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО, МОМИЧЕТА!

Аз отдавна не пиша в темата.
Но искам да ви споделя, че в моментите когато почувствам, че губя надежда - влизам и си чета по няколко странички и вярата ми се възвръща отново!
Продължавам да мечтая и да сбъдвам мечтите си!

БЛАГОДАРЯ ВИ!    bouquet  bouquet  bouquet

# 179

*.˛.°★。˛ °.★** *★* *˛.
˛ °_██_*。*./ \ .˛* .˛.*.★*MERRY CHRISTMAS*★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°••°*"˜¯`¬´¯˜"*°´¯˜"*°••°*"˜¯`˜"*°•

Общи условия

Активация на акаунт