Подсъзнанието може всичко 46 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 66 420
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
  • Tам през Атлантическия океан
Темата тотално затъпя  Rolling Eyes

Извинете ме за прямотата  Sunglasses

Няколко цитата на Елизабет Тейлър:

"Големите момичета имат нужда от големи диаманти"

"Спала съм само с мъжете, с които съм била омъжена. Колко жени могат да се похвалят с това?"

"И богатите също плачат, но аз предпочитам да плача в кадилак."

"Когато хорат кажат за мен -"Тя си има всичко". Аз имам един отговор: "Никога не съм имала утрешния ден."

"За да станеш легенда е нужно първо да умреш."

http://livenews.bg/Kakvo-kazaha-tezi--koito-svetat-izgubi-prez-2011-a-.-25328   - Тук има и още цитати , на който му се чете  Peace

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 17:09 от Desss

# 436

Е, сега Шо да правиме??   Joy Темата - каквато е - такава, наша си е  Whistling

Hug

п.п. Деска, веднъж на аватара те виждам теб, друг път - аватар-картинка  Crazy Май нещо халюцинирам  Party

# 437
По случай настъпващото пълнолуние иска да споделя едно ритуалче, което правехме още като деца, но аз все още продължавам да си го правя когато се сетя и видя, че е пълнолуние, поне при мен действа. Извинявам се ако го има тук, но не съм попадала на "такава щуротия", а повечето ритуали съм ги изчела, така:
Излизаме навън и протягаме ръце към луната, с разперени пръсти и допираме палци и показалци (не е задължително да са допрени) трябва да видим луната през образувалата се "дупка" на пръстите (палци, показалци), затваряме очи и казваме 3 желания
Луна моля те, нека............(желанието), така 3 пъти (3 желания, различни)

Проблемът е, че трябва да е ясно, защото иначе  няма да се получат нещата, просто няма да я виждаме и нищо неможем да направим за съжаление.

Успех на всички със желанията, при ясно време  Grinning

# 438
  • София
svedd,  много романтично, а и лесно за изпълнение.
Представих си се като дете, правехме някакви такива ритуали като малки.
Точно на време.

Фазата на луната на 9 януари 2012 (09:32), понеделник е Пълнолуние.
Луната е в зодиакален знак Рак

Това е естественото разположение на Луната. Когато Луната е в Рак тя е в своя дом.

През този период се отдаваме на емоциите, настроенията, покровителството, грижите. Повишен е родителския инстинкт.

Препоръчва се да се занимавате с всички домашни дела, да създавате домашен уют, да се грижите за близките си. Може да се правят запаси за бъдещето.

Периодът, когато Луната е в Рак е благоприятен за почивка или пътешествие около реки, езера, а също и за сплотяване на семейството.

Ефективно е лечението на заболяванията свързани с обмяната не веществата, ставите и сухожилията.

Да се избягва хирургическа намеса в областта на стомаха, гръдния кош, корема, млечните жлези, жлъчния мехур, лимфната система.

Не употребявайте подозрителни храни и не претоварвайте храносмилателната си система.

от тук:
http://lunaf.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2012/01/09/

# 439
.......................

Проблемът е, че трябва да е ясно, защото иначе  няма да се получат нещата, просто няма да я виждаме и нищо неможем да направим за съжаление.

Успех на всички със желанията, при ясно време  Grinning

Дали наистина това е "проблем"?! Wink

# 440
# 441
Иска ми се да ви споделя нещо, което ми направи впечатление, момичета.

От известно време по разни всякакви поводи пред очите ми застава фразата: "И пророчеството се изпълни.". Ама то приказки, то филми, то фентъзи, разкази, прочетено, истории, разговори случайни, дочута реплика. Почти с едни и същи думи. Отново и отново. Щом чак впечатление ми направи....

Просто така ви казвам. Приятен ден на феичките и духчетата и ползотворна седмичка.

Прегръщам ви! Прегръдката е сладко нещо, тя дава хем крила, хем приземяване  Embarassed

# 442
С риск да ми се "скарат", че оспамвам темата с почерпки, аз искам да ви почерпя с радост, щастие и позитивна енергия. Много съм щастлива момичета  Heart Eyes, тъй като голямата ми принцеса днес има РД. Раждането ми никак не беше лесно - продължи почти 24ч, а след това бебка имаше инфекция и се наложи продължително и тежко лечение. С много молитви и увереност, че всичко ще се оправи, успяхме да преодолеем всичко бързо и леко. Предстой ни може би операция след година-две, но аз знам, че всичко ще премине добре и принцесата ми ще преодолее я бързо и леко. Много научих и продължавам да уча от вас, за което ви благодаря от сърце и се прекланям пред мъдростта, до която сте стигнали   newsm20
Целувки и прегръдки lovekiss

# 443
  • на острова на мечтите
С риск да ми се "скарат", че оспамвам темата с почерпки, аз искам да ви почерпя с радост, щастие и позитивна енергия. Много съм щастлива момичета  Heart Eyes, тъй като голямата ми принцеса днес има РД.
Hug newsm51Честита ти радост!

Няколко цитата на Елизабет Тейлър:

"Големите момичета имат нужда от големи диаманти"

"Спала съм само с мъжете, с които съм била омъжена. Колко жени могат да се похвалят с това?"

"И богатите също плачат, но аз предпочитам да плача в кадилак."

"Когато хорат кажат за мен -"Тя си има всичко". Аз имам един отговор: "Никога не съм имала утрешния ден."

"За да станеш легенда е нужно първо да умреш."

http://livenews.bg/Kakvo-kazaha-tezi--koito-svetat-izgubi-prez-2011-a-.-25328   - Тук има и още цитати , на който му се чете  Peace
Моето мнение е,че да,малко се разводни CryДоста хора се преместиха по други форуми!
И като че ли всичко стана споделяне на ритуали за сбъдване на желания Thinking А уж "подсъзнанието" можело всичко newsm78 Е, тогава защо трябва да извършвам купища ритуали и то толкова много,че вече се отчаях,че не успявам да приложа всички Cry То не са свещи по ноищите,води и билки на поразия...всяка вещица може да се засрами от нас тук! Според мен е по-важно да се споделят лични истории,опит,а който иска да размахва свещи и да прави ритуали-
успех от сърце Heart Eyes Спомняте ли си първата тема, където се споделяха лични преживявания, много обикновенни и разбиораеми! Не правя ритуали, защото според мен стига молитвата и благодарността, добротата и човещината Hug

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 19:49 от danilu

# 444
Baby Mon честит рожден ден на детето ти! Да расте жива и здрава!  bouquet
Техниките си работят. Нещата се случват. При мен - много бавно, но правя каквото мога.
Оттук научих една техника - обичам те, съжалявам, прости ми, благодаря и сега ще излизам на кратка нощна разходка, да припявам мантри. А и тая вечер е пълнолуние.

# 445
Темата определно се "разводни".
Въпреки това, от моя скромен опит, мога да споделя, че определено човек получава това, което си поиска. И в тази връзка внимавайте какво си пожелавате, защото не винаги това, което си мислите, че е най-доброто за вас, в действителност е така.
За себе си си пожелавам единствено много, много щастие - а от какво ще бъде продиктувано не е моя работа! newsm17

# 446
Нищо й няма на темичката ни - нали ние си я правим? Heart Eyes Важно е да сме щастливи и удовлетворени от пътя, по който ние самите вървим.
А за ритуалите - животът е толкова динамичен и вълнуващ, че в стремежа си да сме добър капитан на себе си, отвътре ни оживяват ритуали - научени или дошли ни по собствена интуиция. Та не са ли  изпълнени с ритуали животите на Учители и мъдреци като Исус, Буда - медитации, беседи, притчи, изцеления и т.н. Влизането в магическия момент СЕГА си е влизане в една специална, ритуална реалност, където всичко има своето значение - как ще влезеш, къде ще застанеш, какво ще кажеш... Всичко това е вдигане и поддържане на личната вибрация на нивото на щастието, радостта и спокойствието, че получаваш всичко, от което имаш нужда, в подходящия момент. Законът за привличането в действие.
Вдъхновена и благодатна седмица ви пожелавам, любими феи! Hug

# 447
  • Добрич

...

Спомняте ли си първата тема, където се споделяха лични преживявания, много обикновени и разбираеми! Не правя ритуали, защото според мен стига молитвата и благодарността, добротата и човещината Hug

Да, в първите теми си споделяхме лични преживявания и може би затова се чувствахме близки една на друга. Изпитвахме потребност от общуването в темата. Сега сме може би по-зрели и гледаме на нещата от по-друг /по-зрял/ ъгъл. Ритуалите, и преди сме го коментирали са патериците, които ни помагат да се научим да ходим. На някого не са му необходими такива, на друг му трябва  една, на трети две. Зависи с какво темпо прохождаме.

Каквото и да се случва, трябва да вярваме в добрия развой на събитията, дори когато изглежда, че няма да има такъв...

Ще споделя една мисъл от ученическите ми години, която наскоро си спомних: "Най- тъмно е преди да съмне." Изглежда  само трябва да имаме вяра в утрото, и да успеем да го дочакаме.

# 448
  • на брега на морето

Grinning

Дес, преди години жадно четях твоите притчи, които толкова харесвах, че ги копирах и принтирах, за да си ги чета по-често. А какво положително влияние ми оказаха - думи нямам.
Та да те помоля пак да сториш същото. Peace

# 449
Темата тотално затъпя  Rolling Eyes

Grinning

Дес, преди години жадно четях твоите притчи, които толкова харесвах, че ги копирах и принтирах, за да си ги чета по-често. А какво положително влияние ми оказаха - думи нямам.
Та да те помоля пак да сториш същото. Peace

И аз да кажа, влизах ту и четях имах големи проблеми (все още ги имам но вече ги усещам като решими) притчите на Дессс ме зарибиха да влизам по често. Започнах да чета и старите теми и стигнах до това как Дессс си е направила карта на желанията и малко по- малко тя се сбъдва. Това ме накара да започна да се интересувам повече и аз да си направя. Благодаря ти Дессс Hug

Общи условия

Активация на акаунт