Подсъзнанието може всичко 46 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 66 419
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
  • на брега на морето
Започнах да чета и старите теми ...

Винаги съм съветвала по-новичките в темата да се върнат назад и да четат; може да е по малко, но да прочетат всичко. Много смислени неща и лични истории има там. Много неща, върху които да се замислиш.
На прав път си, чети. Аз все още се връщам назад и препрочитам. Въпреки, че съм копирала над 260 страници с бисери, като се поразровя намирам нови. Пожелавам ти успех и търпение  Peace

# 451
  • София
Момичета, действа ли ви пълнолунието?
Снощи не можах да мигна... Въртях се, въртях се, но в полуспящото си състояние не се сетих да взема да направя някой ритуал  Laughing

Та за днес ще си приготвя нещичко, ако случайно пак не спя  Wink

На първа стр. си намерих нещо интересно и лесно.

РИТУАЛ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ПАРИ!

Този ритуал се изпълнява по време на пълнолуние. Необходими са ви монета (желателно е сребърна), котелче или чаша с вода. В съда или чашата сипете вода до половината. Поставете в него монетата. Протегнете ръце над водата  и изречете: " Нека ръцете ми се напълнят със сребърна лунна светлина, нека благополучието дойде в дома ми. Така да бъде!"

# 452

На първа стр. си намерих нещо интересно и лесно.

Този ритуал се изпълнява по време на пълнолуние. Необходими са ви монета (желателно е сребърна), котелче или чаша с вода. В съда или чашата сипете вода до половината. Поставете в него монетата. Протегнете ръце над водата  и изречете: " Нека ръцете ми се напълнят със сребърна лунна светлина, нека благополучието дойде в дома ми. Така да бъде!"

Аз снощи го правих, но нямах сребърна монета. Днес все още ли е пълнолуние?

# 453
  • Пазарджик
rainbow интересен ритуал.А има ли значение в колко часа да се прави и трябва ли монетата да е сребърна защото аз нямам такава.

# 454
Някои знае ли за горенето на три кибритени клечки в чаша и какво се изрича?

# 455
  • Costa Rica

Вещици такива afwitch af

Жалко, че от работа не ми остана  време за ритуали по пълнолуние. Но пък сребърната монета я гушнах от новогодишната баница - това брои ли се?

# 456
  • Tам през Атлантическия океан
Темата тотално затъпя  Rolling Eyes

Grinning

Дес, преди години жадно четях твоите притчи, които толкова харесвах, че ги копирах и принтирах, за да си ги чета по-често. А какво положително влияние ми оказаха - думи нямам.
Та да те помоля пак да сториш същото. Peace

И аз да кажа, влизах ту и четях имах големи проблеми (все още ги имам но вече ги усещам като решими) притчите на Дессс ме зарибиха да влизам по често. Започнах да чета и старите теми и стигнах до това как Дессс си е направила карта на желанията и малко по- малко тя се сбъдва. Това ме накара да започна да се интересувам повече и аз да си направя. Благодаря ти Дессс Hug

Embarassed засрамихте ме

Hug

ПРИТЧА ЗА СМИСЪЛА НА ЖИВОТА

Веднъж по пътя към къщи Хинг Ши срещнал човек, който толкова бързал, че разминавайки се с мъдреца го блъснал. Хинг Ши спокойно и вежливо се обърнал към пътника с въпрос:
-Кажи, уважаеми, за къде толкова бързаш, че не забелязваш нищо по пътя си?
-Моля за извинение, - отговорил странникът без да забавя ход - бързам, защото съм зает с търсенето на смисъла на живота и нямам право да се бавя, докато не достигна своята цел.
-Е, какво пък, - промълвил Хинг Ши - чувал съм за един човек, който търсил цял живот този смисъл.
-Надявам се, че истината му се е открила? - полюбопитствал нетърпеливият пътник.
-Да, той умрял, достигайки просветление и успял да прошепне на тези, които били край него, какво е проумял, едва когато вече умирал.
-И какво казал той?
-Казал, че смисълът е в избора...
-Благодаря ти за беседата! - казал човекът, поклонил се на мъдреца и продължил пътя си почти бегом.
- ... избора или да живееш, или да загубиш целия си живот в търсене на същия този смисъл- завършил Хинг Ши, но гласът му прозвучал в пустота.
Пътникът бил вече далеч. Той бързал.

В кофти моменти приказките и притчите са ми помагали да се отърся малко от малко  Wink и утрините  Hug Като преспиш и вчерашния проблем не е толкова страшен и не решим  Wink  не напразно е и приказката " Утрото е по-мъдро от вечерта"

Мерси момичета  Hug

# 457

Обувам си червените ботуши и ще заведа да ми пастират метлата....

Жалко, че от работа не ми остана  време за ритуали по пълнолуние. Но пък сребърната монета я гушнах от новогодишната баница - това брои ли се?

А за парата и аз като тебе  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Момичета, да ви споделя  newsm53 newsm53 не съм знаела, че човек може да е толкова щастлив, колкото съм аз сега  Embarassed Embarassed .

# 458
Дес, страхотна притча. Аз винаги бързам, искам всичко да става и накрая взема, че изпусна нещо по-важно ...
Последният месец при мен е почти кошмарен здравословно, ту децата, ту аз, ту притеснения. И ме удари в стомаха. Вечер ми се свива на топка и ме боли, нещо като гастритна болка + предчувствие. Не спя добре, очаквам да ми се случат едни неща, всичко ми е навързано....а май трябва да махна с ръка и да започна да живея ....
Както и да е, за тези страхове и притеснения мисля да пробвам ТЕС, какво ще кажете ?
Ето сега корема ми е свит на топка, вчера детето повръщаше, аз се притесних много, защото предишният път стигнахме до болница почти. Детето се оправи за 4 часа, а аз не можах да мигна цяла нощ, при най-малкият звук подскачах. А реално е дете, нормално е да се разболява... защо го понасям толкова навътре, и защо да му се не види съм толкова емоционална, как да го преодолея, винаги съм била така, а вече ми се отразява на нервите и на здравето.
Споделих си, олекна ми малко, надявам се да не съм ви натоварила, ама не търся толкова помощ, колкото да кажа на някой, който може да ме разбере или е подобен на мен.
Обичам ви и ви Благодаря, за това че ви има и сте тук.  bowuu

# 459
joya, кураж!

# 460
  • I want it all and I want it now.
joya  Heart Eyes Ще се излекувате, само трябва да повярваш. Искай и ще получиш.
Ето един клип" Никога не се предавай" http://vbox7.com/play:35b9d084 и
Мотивация к Успеху

# 461
  • Universe

Днес е Световен Ден на думата "Благодаря" (International Thank You Day).
Благодаря ви за всичко!

Нека си припомним притегателната сила на БЛАГОДАРНОСТТА!

# 462
  • София
rainbow интересен ритуал.А има ли значение в колко часа да се прави и трябва ли монетата да е сребърна защото аз нямам такава.

Честно казано май няма точно време.  newsm78 Според мен е важно да се спази пълнолунието.
А за монетата пише, че е желателно да е сребърна. Ама като се има предвид, че в магазина не ги връщат за ресто, каквато имаш  Wink

А пък аз хем написах ритуала тук, хем забравих да го направя... Embarassed

Днес дали още е пълнолуние?  Thinking

# 463
  • Costa Rica

Днес дали още е пълнолуние?  Thinking
Не е, но ритуалите по пълнолуние могат да се правят до 3 дни след него. Същото е и за новолунието.

И не се тръшкайте толкова дали монетата е сребърна или само сме я кръстили "сребърна". Не тя ще ви донесе мечтания куп пари, а прилежащата ви глава Wink

Сега чета една нова книжка, в която пише, че е достатъчно дори само да се приготвим да изпълним един ритуал (т.е. да го отиграем в главата си), за да изпратим енергията на желанието си където трябва. Важното е да изпълним всичко с чувство и да не се съмняваме в резултата. (Като се замисля - при мен доста неща са се получавали по този начин. Изключението е за абсолютно жизнено необходими неща - там не става, явно не мога да пусна желанието и да ми е все едно дали ще стане или не Thinking)

Рози, и аз като теб. Имам си крилаааааа smile3535

# 464
Делфи, кефиш мЪ  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт