Подсъзнанието може всичко 46 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 66 419
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
  • ES
Момичета, прочетох за ритуала за пеликана и много ме заинтригува. Мъжът ми е от доста време без работа и решихме да го направим. В къщи нямаме принтер и реших да му принтирам пеликана от работа. Принтирахме картинката, след малко премеждия (в офиса ми не искаше да се отваря линка, който Лени е дала, че трябваше от вкъщи да го принтирам на pdf и после от работата). Мъжът ми го изряза по очертанията и го закачи на стената на която са долепени и котлоните, но не точно над тях, а от страни (зад кафе машината се пада). И нищо. Докато оня ден не ми се обади една позната с предложение за допълнителна работа за мен.  Shocked и то доста съблазнително предложение. За жалост, за което сега нямам физическата възможност да приема, макар, че ми казаха, че има време да си помисля. Но какво стана, вместо да се обадят на мъжа ми се обадиха на мен. Има ли вероятност, аз като съм принтирала картинката с пеликана, да съм направила ритуала за мен?!Къде сме сгрешили? Моля, някой който е правил ритуала да ми отговори.  Praynig  Благодаря!

# 511
Здравейте, момичета:))))Мисля, че открих себе си зад определението на Naddya и....това ме накара да пиша, т.е. да действам, въпреки че от няколко седмици ви чета и се чудя как не съм ви открила по-рано. Книгата "Подсъзнанието може всичко" я знам наизуст, както и една камара други книги, които си чета и препрочитам. Направила съм си списък с действията и техниките от темата, които трябва да направя при новолуние с надежда да се сбъднат желанията ми.......Но осъзнах, че всъщност ме е страх от промените, които толкова много "желая", открих, че чета и се надъхвам, но всъщност нямам куража АЗ да променя мисленето и оттам живота си. Именно затова се осмелих да пиша с молба да ми дадете насока някаква и подкрепа, за да  направя първата стъпка....

# 512
  • Добрич
gery_to, още в началото, когато линкът беше даден за първи път аз също принтирах пеликана за съпруга си и пак аз го залепих над печката. Мисля, че беше три дни след това, когато му намерих подходящо предложение за работа в Интернет и го попитах да му пратя ли документите. От там нататък той си пое щафетата - ходи два пъти на интервю, че беше на два кръга и след около месец и половина от залепянето на пеликана, започна в тази фирма работа. През цялото време, нито веднъж не съм се съмнявала, че пеликанът е сложен за съпруга ми.

# 513
  • В Балкана
Здрасти, Рейн!  Hug

Момичетата вече са ти казали доста неща. Аз само едно малко въпросче да ти задам:
Повлияна от вчерашните две притчи на Дессс  Hug за които й казвам, едно голямо Благо-даря!, снощи преди да си легна положих да сърцето си въпроса какво да направя / предприема с живота си и то да ми каже какво в крайна сметка искам. В резултат от това, втора поредна нощ сънувах кошмари. Дори тази мисля, че бяха два. И тази сутрин съм с херпес. Някакви идеи?
Двете събития следват едно след друго, но не значи, че са следствие едно от друго. Вероятно , въпросът, по който искаш прояснение, предизвиква неприятна емоция у тебе. Казват, че когато спим, съзнанието се оттегля от тялото ни и когато се събуждаме, се връща обратно. Ако  когато заспиваме, вибрациите ни са ниски, горе-долу на това вибрационно ниво пак ще се завърнем след събуждането-  и тогава връщането ни към бодърстването е малко като шок - от света на Морфей се връщаме пак към действителността с нашите проблеми и тревоги. Затова и този сблъсък, точно преди събуждането, мозъкът често го "прочита" като кошмар. Като сложиш и явно отслабения имунитет (херпеса), нещата са ясни.

По тази причина се препоръчва точно преди сън да се опитаме да поизчистим емоциите си си, да мислим за приятни неща, да слушаме нещо приятно, което да ни настрои на по-приятна вълна и да повдигне вибрациите ни. Така и при събуждането "връщането" към действителността, към бодърстването, е по-лесно, вратата е отворена, няма нужда да "влизаме с взлом" - и не сънуваме неприятни сънища.  Heart Eyes
Благодаря ти Мила!   bouquet
Ще последвам съветите ти като умишлено си ангажирам съзнанието с нещо много по-приятно от това, с което в последно време се занимавам преди да заспя.
Преди време слушах дисковете на Пол Маккена преди да заспя. По-скоро заспивах на тях  Laughing Може би ще започна пак да го правя, докато имам тази възможност.
По повод това, което към подчертала в червено- въпросът ми свързан с това, което трябва да предприема с живота си, следва, че ми носи неприятната емоция.  newsm78
По-скоро бих казала, че неизвестността и евентуалното излизане от комфортната среда, предизвиква тези емоции, заедно и с незнанието какво в крайна сметка искам или прекаленото много неща, които искам. Примерно.
Благодаря ти, пак!   bouquet

lokym4e
скоро прочетох една книжка, която се чете точно за един следобед. Нищо, че книгата я имам от няколко години, едва преди дни я прочетох. В нея са показани промените и как реагираме на тях. Аз естествено се намерих вътре и най-хубавото, че намерих начин как да изляза от мястото на което съм сега, да направя промяната.
Един от въпросите, който остана в главата ми, който ехти вътре и който сигурно поне веднъж на ден си задавам ей така или в разни ситуации, е - "Какво би направил, ако не се страхуваше?" Отговорът, който си давам на този въпрос е действието, което предприемам. Мисля, че за сега това е моят правилен начин.
Книгата се казва "Кой ми взе сиренцето", Спенсър Джонсън. Има тук, в случай, че искаш да я разгледаш - http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%C4%E6%EE%E … EF%E5%ED%F1%FA%F0

# 514
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета, прочетох за ритуала за пеликана и много ме заинтригува. Мъжът ми е от доста време без работа и решихме да го направим. В къщи нямаме принтер и реших да му принтирам пеликана от работа. Принтирахме картинката, след малко премеждия (в офиса ми не искаше да се отваря линка, който Лени е дала, че трябваше от вкъщи да го принтирам на pdf и после от работата). Мъжът ми го изряза по очертанията и го закачи на стената на която са долепени и котлоните, но не точно над тях, а от страни (зад кафе машината се пада). И нищо. Докато оня ден не ми се обади една позната с предложение за допълнителна работа за мен.  Shocked и то доста съблазнително предложение. За жалост, за което сега нямам физическата възможност да приема, макар, че ми казаха, че има време да си помисля. Но какво стана, вместо да се обадят на мъжа ми се обадиха на мен. Има ли вероятност, аз като съм принтирала картинката с пеликана, да съм направила ритуала за мен?!Къде сме сгрешили? Моля, някой който е правил ритуала да ми отговори.  Praynig  Благодаря!
А мъжа ти иска ли  Mr. Green да си намери работа  Whistling или ти искаш повече от него  Wink

От едно списание правят анкета - кой командва вкъщи, мъжът или жената? Разпитват една жена:

- Кой взима важните решения у вас?

- Ами как, мъжът ми... Всичко важно той го решава, аз се занимавам само с дреболиите.

- Например?

- Ами той решава най-глобалните неща, а аз се занимавам така... с ежедневието, с бита - подробностите, един вид.

- По-конкретно?

- Ами по-конкретно... Аз например решавам какво ще има за обед, къде да излезем вечерта, каква рокля да си купя, какви тапети да сложим в спалнята, къде да си купим къща, мъжът ми каква работа да си търси...

- А какви са важните неща, които той решава?

- О, ами нали ви казах - глобалните неща... Дали подкрепяме разширяването на Европейския съюз, дали сме за ядрено разоръжаване

# 515
  • на брега на морето
- О, ами нали ви казах - глобалните неща... Дали подкрепяме разширяването на Европейския съюз, дали сме за ядрено разоръжаване

Joy

При мен пеликанът не проработи повече от година. Залепих го на точното място, над готварската печка. Изглежда подсъзнателно не ми се иска да работя извън къщи. Но е залепен за стената, гледам си го, когато готвя Grinning

# 516
Котьо Тръмп  Mr. Green

сорка ама не мога като преди само с притчите  Wink

не съм като преди  Wink

smile3534

# 517
  • на брега на морето
Колкото и когато можеш Peace Само не ги зарязвай.

# 518
За мен пък този виц на Деси си е направо притча  Laughing

Hug

# 519
  • София
Ох, вицът... Joy Joy Joy

# 520
  • ES
А мъжа ти иска ли  Mr. Green да си намери работа  Whistling или ти искаш повече от него  Wink

От едно списание правят анкета - кой командва вкъщи, мъжът или жената? Разпитват една жена:

- Кой взима важните решения у вас?

- Ами как, мъжът ми... Всичко важно той го решава, аз се занимавам само с дреболиите.

- Например?

- Ами той решава най-глобалните неща, а аз се занимавам така... с ежедневието, с бита - подробностите, един вид.

- По-конкретно?

- Ами по-конкретно... Аз например решавам какво ще има за обед, къде да излезем вечерта, каква рокля да си купя, какви тапети да сложим в спалнята, къде да си купим къща, мъжът ми каква работа да си търси...

- А какви са важните неща, които той решава?

Май май и ние сме от този тип. Изглежда аз искам повече от него да си намери работа.

# 521
gery_to hug

Мацка незнам какво да ти кажа  Hug съвети не ми се дават  Hug само ти си знаеш какво и как  Grinning Готина си    Heart Eyes

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 02:11 от Desss

# 522
  • ES
Нищо, дай, някой съвет, ако можеш. То от страни нещата се виждат различно.
Не исках да обръщам темата, като споделено тип лична драма, ама явно проблема прозира, зад каквито и да е техники и ритуали.

# 523
  • Русе
  gery_to, и у дома се получи нещо подобно. Мен ме скъсват от работа , а в сферата на мъжкия пеликан - голямо безгрижие.  Mr. Green И аз така с разпечатването.  Grinning Друг път ще внимавам с принтера  Thinking

# 524
  • София
Момичета, съвсем не по темата за пеликана,  някой знае ли кога луната е в дева през февруари?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт