От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 713
  • 713
  •   1
Отговори
# 255
Много ,Много късно.Остава да кажем на децата си,че Дядо Коледа ще закъснее. ooooh!

# 256
аз не си искам поръчките, направих си нови - какво ще ги правя ако ги пратят отново

# 257
  • пловдив
на мен вчера за едната поръчка направена на 23.11 без колисимо, са ми възтановили парите по картата без да пускам диспут или да им пиша каквото и да е. В remboursements ми беше отразено,че ми възтановяват сумата в картата. Сигурно тогава се е върнала поръчката при тях.

# 258
  • София
Писах на ЛР преди 3 дни за поръчка от 22.11.Днес имам изпратена бланка за изгубена поръчка.Интересно къде ли ми е поръчката след като не е върната при тях ? newsm78

# 259
И новото съобщение ме оставя без дъх.
Не мисля, че някой от магазините (с изключение на ИР) ще обърне внимание на запитване от лице, нямащо никакво основание да се разпорежда с лични пратки на трети лица. Ако от Ларедут, предпочетат инструкцията на различно от мен лице за моите пратки, ще ме загубят като клиент. Но изобщо не вярвам да се стигне дотам. Все едно получателя по банков превод да се обади в банката на наредителя и да му каже: твоят клиент ми е превел пари по сметка 1, но аз ги искам по сметка 2. И банката да вземе в предвид желанието на получателя. Такъв филм няма.
Ако някой досега не е разбирал смисъла на народните мъдрости "Мълчанието е злато", и "Който каквото сам си направи, друг не може да му го направи" вече би следвало да е получил просветление от изиграването на смисъла им в реално време.  Peace  

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 10:37 от mama mravka

# 260
  • София
мама мравка, те до сега поръчките не бяха нейни, а наши и докато не ги вземеше в ръце, не можеше да ги търси, сега изведнъж ги затърси и още по-голяма каша ще направи, най-вече с ИР и ЛР ooooh!

# 261
  • Бургас
А не, тая жена все повече ме изумява!  Twisted Evil

Но, споко, никой няма да й обърне внимание.

# 262
  • добрич
Момичета имах поръчка с играчка на 22.11 и беше разделена на 2,но нали е без праследяване седи на 5 стъка и тази седмица им писах днес ми отговарят но немога да разбера много превода с транслатора може ли да ми помогне някой с превода.
Vous vous inquiétez de ne pas avoir reçu votre commande.

Toutes mes excuses pour ce contretemps.

Deux envois ont été fait les 22 et 24 novembre, vous auriez dû les recevoir.

Pour me permettre d'intervenir auprès des services postaux, merci de remplir l'attestation qui accompagne ce mail et de me la renvoyer par retour de mail ou par courrier à l'adresse suivante :

La Redoute
59081 Roubaix Cedex 2

Si vous souhaitez que je renouvelle immédiatement votre commande, merci de l'indiquer sur ce document.

Dans cette attente, je vous prie de recevoir mes sincères salutations.

Je reste а votre disposition, Mme Ivanova MARIA, pour tout renseignement complйmentaire.

# 263
  • София
aleks_2005, аз имам същият отговор.Виж дали имаш прикачен файл с бланка за изгубена поръчка. Peace

# 264
  • София
alex2005, пратките са ти изпратени на 22 и 24 ноември. към мейла има прикачен сертификат, който те молят да попълниш (един вид пълномощно), с което ги упълномощаваш от твое има да попитат пощите къде ти е пратката т.е. да направят проследяване. по техни данни бе следвало да си получила пратките и към настоящия момент не са се върнали пр тях. явно пълномощното трябва да се прати в оригинал по поща, защото са ти изпратили и пощенския си адрес, където да го пуснеш. Предлагат ти също, ако желаеш да ти подновят направетие поръчки и явно да ти ги изпартят наново.
Не зная какъв съвет да ти дам и двете решения, коите ти прадлагат са "яка пръчка"  Confused

# 265
  • София
bibi, при мен текста на писмото е едно към едно ,но прикаченият файл НЕ Е пълномощно,а бланка за изгубена поръчка.

http://prikachi.com/images/341/2497341g.gif

# 266
  • добрич
Да имам прикачен файл с някаква бланка,но аз си искам поръчката какво да правя тя беше с адрес Бонди newsm78
Точно същата бланка като на tedichka07

# 267
.

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 12:50 от tortoise

# 268
  • София
Ами освен да ги попълните и да им ги пратите  Rolling Eyes ( аз бих пробвала първо сканирано, по мейл  ако мине номера Simple Smile. Ей много тъпа работа с тия поръчки, посредници и измами баш преди Коледа ...

# 269
  • София
От днес в суивито виждам, че за едната /от 2/поръчки от Ларедут ще ми върната парите в картата. Пише дата 26.12.2011.предполагам, че до тогава ще ги възстановят. Нали правилно предполагам?

За другата ще пиша на Франсето пък да видим дали ще я спасят. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт