От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 646
  • 713
  •   1
Отговори
# 360
Момичета как разбирате за поръчките от ИР че са при Смарта,аз слагам номера на поръчката ,но ми излиза че няма такава пратка,а мейл получих преди повече от седмица.

# 361
Аз гледам в историята на поръчките ми. Само една заявка съм дала към СД за въпросната пратка и под нея има изнесена табличка с данните. Нямах номер за проследяване, те са го въвели в таблицата, даже проверих в сайта на Колисимо и статуса е получен на 27-ми. Тук в табличката пише, че е получен във Франция, така че не знам дали е тук или ще тръгне със следващия курс.

# 362
newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

и аз имам три пакета от ИР, пристигнали във Франция, пък и са бая тежички, дано парфюмчетата - подаръци са там, че аз не получих мейл за повторна доставка

newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

обаче шапката от ларедут ми я няма, ескалирам си диспута  Peace
На коя дата са пратени, че и аз очаквам?

# 363
  • София
И при мен вече има промяна,но нищо не разбирам.
На една заявка имам табличка с 2 проследяващи №.Килограмите на пратките са различни. newsm78

# 364
На една заявка имам табличка с 2 проследяващи №.Килограмите на пратките са различни. newsm78
На коя дата са пратени от Ив Роше, плс?

# 365
  • София

На 22 и 23.12. Peace

# 366

На 22 и 23.12. Peace
Моите са от 22. Скоро сигурно и моите ще се появят Simple Smile

# 367
  • София-Лагера
чака номер на кашон

Toва какво означава?

# 368
чака номер на кашон

Toва какво означава?
Чакаш си и толкова  Whistling

Деси, такъв беше статуса и при мен, днес се появи, че е пристигнал 1 от пакетите на адреса във Франция.
Сега сравних номерата и продуктите, на мен ми се вижда, че вс е наред и е там, поне на кг ги смятам, че са толкова, но тази поръчка си беше наред, нямах липси в мейла, който ми пратиха ИР.

# 369
  • София
чака номер на кашон

Toва какво означава?

Деси,преди малко и моите поръчки бяха с този статус.Сега  вече някои са "в изпълнение" и имам табличка с колисимо № и кг.

http://prikachi.com/images/559/4225559D.png

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 22:20 от tedichka07

# 370
  • София
Нямам си и идея, аз така и не получих мейли за изпращане към СД
Грешен ми е цитата, но не мога да го оправя, че пиша от телефона, извинявам се Praynig

# 371
 Peace
Като прочетох Теди, пак се върнах да гледам сайта, на моята поръчка стои това с кашона, но хората са описали в подробности, че имат получено, в Колисимо сайта излиза, че и тази е пристигнала на 27ми...до тук добре, но какво има  newsm78 отивам да сравнявам, на грамаж е 1.829 кг, но имам поне 2-3 душ гела, а отказите какво да ги правим  newsm78 никой от тия рошавите гадове не ми отговаря на мейлите  #2gunfire

п.п.
Пак по мои сметки, това, което са ми пратили би трябвало да отговаря на посочения грамаж, НО !! безплатният мъжки сет липсва изцяло (както при много от вас), липсва и 1 четка, която обаче съм си платила  #2gunfire нека не е кой знае какви пари, ама си я искам  #Cussing out

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 22:17 от anny_

# 372
  • София
Ако не са пратили артикулите с нулева стойност и идея си нямам, какво можем да го направим...

# 373
# 374
  • София
Даниела го поства това през 2-3 дена, само сменя няколко думи и пак - данеби случайно някой да реши, че тя няма да работи, ама какво стана с писмата й до сайтовете да ни пратят поръчките пак - замлъкна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт