От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 604
  • 713
  •   1
Отговори
# 495

мда, мейли получих, цели 2!!!
с първия ме уведомяват, че имам 2 пратки и дължимата сума

а ето го втория:
Коментар: Здравейте, Поръчката Ви най-вероятно е останала във Франция. Следващата седмица ще имаме курс и ще Ви уведомим за статуса на пакета. Извиняване се за неудобството!

Сори, ама друг път няма да ги ползвам! И сега какво, 2 пъти ще плащам куриерската услуга на Еконт  ooooh!
и какво значи "най-вероятно е останала във Франция" ??!! ми да проверят!
и това е пратка с календар и картички, то годината ще мине  ooooh!
мда, пуснах си 2 пратки една след друга, понеже знаех, че са леки и да се заформи тегло над кг, да пътуват в един курс, ми да ама не, ще си плащам два пъти явно!
Впечатленията ми до момента от СД - мега бавни и разсеяни  Tired
меко казано съм бясна  #Cussing out

# 496
  • на брега
Имам мейл от СД. Пристига историческата поръчка от 17.11 от ир.
Въпрос-как разбирате кога СД предават пратките на еконт за изпращане???? 

# 497
от сайта им:

Пратки Еконт - обработват се*
*ще бъдат предадени в събота 7.12.2012 на куриер

# 498
  • на брега
от сайта им:

мерси,   bouquet

# 499
  • София
И аз съм с имейл от СД за получени пратки, но само за 3 от общо 5 бр. пакета от ИР.
Има ли и други, които не са получили имейл за пристигнали пратки? А тези 2 липсващи пратки са изпратени дори по-рано (на 22.12.2011) от другите 3

# 500
от сайта им:

на 17 ноември поръчала неща за подарък ooooh!
до оледа не престигнали, за нова година не престигнали, за иванов ден закъсняват, майко мила, може за 8 март ще станат за подарък Whistling

# 501
И аз смятам че са много мудни СД, сега като ФР се върна дано да няма повече проблеми. С тях ми беше много удобно и смятам пак да ги пробвам.

# 502
  • София
от сайта им:

на 17 ноември поръчала неща за подарък ooooh!
до оледа не престигнали, за нова година не престигнали, за иванов ден закъсняват, майко мила, може за 8 март ще станат за подарък Whistling
не за 8 март, за другата нова година ще дойдат - не виждаш ли, че ще ги предадат на куриер на 7 декември 2012 г.  Joy Joy Joy

# 503
от сайта на СД:
Статус курс 27.12.2011 - 31.12.2011 - пристигал
има голям брой пратки, които пристигнаха във Франция в деня на курса и са качени без да бъдат описани
курсът ще остане със статус "товарене" в новата система до момента, в който не се опишат всички пакети пътуващи с въпросния курс.
екипът на Смарт Деливъри София ще бъде в почивка до 3.1.2012г и пратките ще се обработят на 4.1.2012г
всички пакети, които са добавени* в системата до дата 27.12.2011г пътуват с настоящия курс.
 * можете да проверите в системата датата на добавяне на пакета като отидете на история на поръчките, след което изберете виж повече за конкретна поръчка; датата на добавяне на пакета е описана в "пакети към поръчка"

Пратки Офис 1 -обработват се*
*ще бъдат налични в събота 7.12.2012 в офиса в Дружба2
Пратки Български пощи - обработват се*
*ще бъдат предадени в понеделник 7.12.2012 на куриер платените пратки и тези с наложен платеж
--------

като пишат, че ще се обработят на 04.01.2012, защо не ги пуснаха на 05.01.2012  Tired
Хората явно са си взели едногодишен отпуск  newsm78

# 504
 Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Дзвер, Рали, верно.
Все пак, хора, бъдете благодарни, тази година няма да се чудите какви подаръци за Коледа да търсите, вече сте уредили, дано само до тогава не забравите, че имате да вземате  ooooh! Joy Joy

# 505
  • София
Хайде, хайде.....тук са нещата все пак. Подушвам ги Laughing Рано или....по-скоро късно ще ги вземем Wink
Някой престрашили се с поръчка към Франсето Thinking

# 506
  • София
а парфюмчета за 0 евро, дали подушваш , че да знам да се надявам ли, или само душ-гелове ще получа за година напред  Joy Joy Joy

# 507
  • София
а парфюмчета за 0 евро, дали подушваш , че да знам да се надявам ли, или само душ-гелове ще получа за година напред  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy
Дзвер, да не те разочаровам много, ама от нещата със стойност 0 Е ми мирише на гнило Thinking
Душ гел и аз имам за година напред, иначе Laughing

# 508
Може звучи малко нахално, но защо всички хора излезли от почивка на 3 януари, а тези само на 4 започнали да работят? newsm78
Много добре знаят колко ги чакаме тези пратки Crossing Arms

Моите пакети обработени още на 4, аз мислила че поне днеса ги пуснат, ако вчера не пуснали ooooh!

Аз сама на себе си виновна, но за коледа оставила роднините без подаръци Embarassed
Сега на иванов ден същото Embarassed

(а какво да правя? пари изхарчила в поръчки, дори ако бих имала още, кво да правя утре купя подарък, а с тези неща какво да правя после Crossing Arms)

# 509
  • София
ами те от началото на дейността си до момента толкова много пакети накуп не са виждали, така че е нормално да се чудят, как да ги обработят, все пак това са СД, да не забравяме  Mr. Green

Joy Joy Joy
Дзвер, да не те разочаровам много, ама от нещата със стойност 0 Е ми мирише на гнило Thinking
Душ гел и аз имам за година напред, иначе Laughing
е, поне ще миришем на ИР всеки ден - от душ-геловете  Joy

Общи условия

Активация на акаунт