Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните марки бебешки колички?
Какви са предимствата на зимния кош за новородено?
Какви са някои методи за справяне със сухата кожа по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните марки бебешки колички?
-
Какви са предимствата на зимния кош за новородено?
-
Какви са някои методи за справяне със сухата кожа по време на бременност?
-
Какви са някои методи за лечение и предотвратяване на афт и стрии по време на бременност?
-
Какви са мненията за различни модели колички?
Страхотно беше! Много мили момичета, много ми беше интересно и забавно! Дано да успяваме всеки пък все повече да се събираме!

Другия път ще дойда, може и да лежа на 2 стола, но ще дойда 

едвам ви изчетох 
До колкото знам немогат да ти сложат упойката веднага ,така че да не усешташ контракциите, тоест само за самото раждане действа
ако искате мога да ви пратя линк на едно от тях в което когато сложиха местна упойка на жената , доктора бая я разряза отдолу
тя очевидно не чувстваше болка , но после тези шевове.....незнам ...
тези турци изобщо ги няма с английския,а и по болниците като незнаеш на кого ще попаднеш
тук практика е да се прави секцио с и без нужда,а възстановяването е по-лесно и бързо след нормално...разбира се при всеки е индивидуално,това е само мои наблюдения
колкото и да не ми се иска да му го причинявам ще трябва най-малкото да првежда
Бог да е с нас