Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните марки бебешки колички?
Какви са предимствата на зимния кош за новородено?
Какви са някои методи за справяне със сухата кожа по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните марки бебешки колички?
-
Какви са предимствата на зимния кош за новородено?
-
Какви са някои методи за справяне със сухата кожа по време на бременност?
-
Какви са някои методи за лечение и предотвратяване на афт и стрии по време на бременност?
-
Какви са мненията за различни модели колички?
Довечера ще ходим на гости у нашите и мисля да взема космодиска на баща ми назаем.да го пробвам за уикенда, дано има ефект....
Браво и за решението да задържите кучето 
благодаря ти за подкрепата мила 
Колко си качила от началото?
Сега сериозно, ако искате да си направим срещата на определено място и да се чакаме там всички? Иначе да, доколкото знам, всички се следим там. Аз съм много доволна и имам пълно доверие на доктора ми там.
Обаче от пъпната връв не се видя полът, а моят доктор не иска да казва
И не знам какво да правя, защото много искам да знам полът... пък и не можем да се спрем на име... Знам, че това не е най- важното, но все пак ме човърка... Иначе за болките в гърба и кръста и аз се присъединявам, но лятото бях на невролог, правиха ми снимка и се оказа възпаление на нерви, което се обостря от студеното време- мазах се с Волтарен емулгел и пих куп хапчета и НИЩО!!! сега пак се мажа или с ревулзан, ако много ме боли. Волтаренът действа и противовъзпалително, докато Ревулзанът е само обезболяващо