Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните марки бебешки колички?
Какви са предимствата на зимния кош за новородено?
Какви са някои методи за справяне със сухата кожа по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните марки бебешки колички?
-
Какви са предимствата на зимния кош за новородено?
-
Какви са някои методи за справяне със сухата кожа по време на бременност?
-
Какви са някои методи за лечение и предотвратяване на афт и стрии по време на бременност?
-
Какви са мненията за различни модели колички?
.И на мен ми каза,че плацентата ми е ниска и може би заради това доста често имам болки ниско долу и ми предписа Магнерот 3x2 за 20 дни и после да мина 3x1.За пола каза,че има предположение,но не иска да ми каже,защото има и процент на съмнение,така,че и ние си седим в неведение...след 2 седмици на ФМ,дано да разберем,защото и аз съм много любобитно.А да ви кажа по този повод свекърва ми много иска да е момиче и вчера след като отново ми обясняваше,как щяла да купува кукли и да връзва панделки,а аз и казах,че може и да е момче...и тя ми казжа:''и дума да не става,момиче е"...след което аз казвам,добре де,ако е момченце,няма да го обичаш ли?...и тя млъкна и след секунди мълчание каза-"ми няма да ми е толкова мило,все пак съм майка на две момчета"...казвам ви понякога тази жена ме убива с нейните тъпи изказвания...и толкова много ме дразни напоследък,че ако до март месец както сме планували не се изнесем от тях...незнам...ще полудея...
Само да се разберем от по-рано,че да знам, да тръгнем с мъжа ми с двете Ни коли,че аз да мога с моята да дойда до мястото ,където ще пием кафенце .