За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 860
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Зузко, то и аз за тогава ще да чакам. Щото МЦ трябва да се пръкне около 23-24ти, а О. около 3ти Simple Smile

Тъй че..до тогава ще наминавам да поизчистя прашуляка Simple Smile

# 121
Зузко, то и аз за тогава ще да чакам. Щото МЦ трябва да се пръкне около 23-24ти, а О. около 3ти Simple Smile

Тъй че..до тогава ще наминавам да поизчистя прашуляка Simple Smile

Моята О мина преди ден-два, аз ще НЕчакам леля Минка тогава  Laughing

# 122
КАрола, Зузана - стискам палци за хванато яйчице превърнало се в хубаво и здраво дете 2012 Simple Smile))
Дарма - мила, съжалявам, че го изживяваш това изпитание, моля се да бъдеш наградена с дете за тази болка !!!! прегръщам те !
Тикве - не знам какво си чела, но ти е ТУК МЯСТОТО !!!

Мацки вижте, хайде бременните месете питките Grinning Mr. Green Mr. Green

Днес е СВ.Данаил - Честит празник на именниците ! Жените, които имат малки деца или чакат дете, празнуват на този ден. Народните обичаи са предимно свързани с плодородието. Месят се питки и бременните жени ги раздават на познати, за да могат лесно да добият рожбата си.

# 123
  • Варна
Айде,бременните да раздадат малко виртуална питка smile3508

# 124
ако бях бременна веднага се хващах да направя една Simple Smile

Ама айде, шъ го оставя за догодина Simple Smile

# 125
  • Burgas, Bulgaria
отивам да се цапам-като стане ще почерпя  Heart Eyes

# 126
  • Варна
 eat dontknow smile3539

# 127
  • Сфия
Аз на 9-та страница, ама толкова мога сега... Даже не мога да ви изчета. Гледам, че напредвам в списъчето. Наближава ми и на мен времето...  #Shocked
Тикве, кога стана 12-та седмица, бе?  newsm78 Я виж ти как лети...
Честити сини гащи на Плодчето!
Дарма, дано да е ок другата тръба. Супер е, че сте спасили и тази. Дано следващият ти опит да е успешен вече!  Hug
И ето ви прашец:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 128
  • Варна
 Joy Joy Joyда се отъркалям,че имам нужда Mr. Green newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm79 newsm75

# 129
Голяма съм спамърка ама и аз ще опрахосмуча Simple Smile

newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 130
Рокси аз през няколко минах, ама файда от тях-никаква.

Първо бях при доктор Анастас Стоянов в Сети Георги, който само ми изписа витамини фолиева и тестове за ову и каза, че много съм ок   Mr. Green, това още юни месец, опити правим кажи речи от януари,  но от юни сме по сериозни. После мина лятото, ефект- нямаше, отидох при Иванка ковачева, акушерка е в патологична бременностМбал,отидох в частмият и кабине- много хубав  кабинен, жената ми пусна хубави изследвания, намерихме микоплазма и я лекувахме. Но това беше само ок при нея. Като видя два, три цикъла че нямам положителен тест за ову заключи много сериозно, че няма ову и ще ме стимулира, аз естествено не се дадох, защото бях твърдо убедена че ову има. Само с един прост поглед на темп ми графики, може да се види, а и тя виждаше големи фоликули на ехографа, после изведнъж изчезваха   Mr. Green. За по сигурно пуснах и прогестерон след предполагаемата ову, което доказа предположенията ми че не овуто е проблемно при мен.  И си седнах на задника да чета, защото явно с тея лекари тук няма да я бъде, не мога да се разправям с тях, нямам сили да се боря с лекари.
 Направихме спермограма по моя инициатива, тук в лината,в бургас, която от към морфология е доста странна, но пък смея да вярвам на другите показатели и за съжаление са доста зле- концентрацията на спермита и скоростта им  Cry
Сега ще пускам пак, след празниците микоплазма, уреа хламидии и микробиология, ако всичко е ок заминаваме за варна за нова спермограма и цветна снимка. Ако е както си мисля и трабите ми не са съвсем в ред, а и спермограмата се потвърди хич няма да се занимавам с йомеопати и глупости директно арт и това съм го решила.

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 16:19 от pufpafka

# 131
Пуфпафка, изобщо не им вярвай на тия лекари в Бургас #2gunfire. Имам пресен случай- моя близка, която от доста години не може да забременее, си прави цветна снимка в МБАЛ- при Ганчев (доколкото разбрах сега е направил кабинет и прави изследвания на хора с репродуктивни проблеми)...., та той и казал: "Идеални тръби". Тя се поуспокои малко, но реши за всеки случай да повтори изследването във Варна. Там изобщо не погледнали даже бургаските й изсл. Там доктора като видял снимката и.......: " Ами момиче ти с тия две запушени тръби как искаш да забременееш?" Затова направо съм се отказала да ги правя в Бургас, няма смисъл, некадърни са и това си е......ама като е нещо спешно какво да правим, пак бягаме при тях Tired

# 132
Дарма, много прегръдки и дано лошите неща да останат в тази година! Hug
Карола, поздравления за хубавите резултати!
Имам надежда, много се радвам, че бебчо расте с пълна сила! Защо обаче ти дават зор да раждаш и след две седмици пак ще си е доста рано? Thinking

# 133
Jana Ina аз напълно се обърках вече.  на едно място намирам, че естроген помага изграждането на лигавицата на матката и поддържането на оплодената яйцеклетка, на друго - че подтиска овулацията...   ooooh!   моля който може да коментира, аз наистина не разбирам....
Ти имаш ли някакви хормонални проблеми?  newsm78  Ако не, забрави за всякакви хормони и си живей живота!  Peace Ако да, кажи какъв точно е проблема, за да те насочим.  Hug

# 134
Виж ти, виж ти...оказва се, че имало романтици и сред спермитата  hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=hAgOk3-loUY&feature=player_embedded

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 18:09 от zuzi_79

Общи условия

Активация на акаунт