За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 838
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
 Crazy аххх ... попаднах под двоен прашуляк  Mr. Green
Хайде сега Добро утро  Hug
Каролка ... това са чудесни новини, хайде вече спокойно и се отдайте на удоволствието  Hug
Дарма ... съжалявам мила ... нека това са последните лоши новини за тази гозина. А от новата да има само хубави  Hug
Роник ... успешен улов  Praynig
Шехина ... надежда винаги има  Hug
Хубав ден на всички и успех на нуждаещите се  Hug

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 11:46 от F.a.t.e.

# 106
Цоп под прашеца да се отъркалям, току виж станало чудо  smile3535

Меци неволята учи, забелязвам че лекарите тук в бургас не стигат по далеч в разсъжденията си от оооо теста ти за ову не е положителен, нямаш ову, дай ше се стимулираме.......и си принуден да четеш и да се интересуваш  Rolling Eyes

# 107
ХО ХО ХО  Hug

Честито на Вагабонд и Теди! Да бъдат мноооого щастливи и горди!!!!

Успех на ловуващите и късмет на нуждаещите се, стискам много палци на всички нуждаещи се за разсейване на облаците!

Мецинка, моля ти се да не ни махаш с Валерия Маца от списъка. Благодаря предварително.

Имате поздрави от Валерия - заета е много, а и все още се лекува, така че бебеправенето й е отложено засега. Но има две върховни новини, за които аз специално преди да съм се забебила ще пия по чаша вино - а именно: 1. взела си е успешно изпитите и 2. годеж са направили с нейния мъж Simple Smile

# 108
Еее, Петре, специално влязох да видя таз твоя леля не те ли е прпуснала. Мизерница  Twisted Evil (леля). Прегръщам те, другия месец  Hug

Каролка, страхотни новини, много се радвам  Hug

Дарма, всичко ще се нареди  Hug

# 109
  • Пловдив
Каролка, супер новина! Хайде залавяйте се за работа  smile3508

jackobiana, дано бързо се разминете с тези колики  Praynig

dharmaaa, едно голямо гуш  spoko Дано всичко се развие по възможно най-добрия начин  Praynig

На Валерия, честити хубави новини - и за изпитите, и за годежа! Да са живи и здрави с любимия и скоро да ни почерпи виртуално за сватбата им  Heart Eyes

# 110
Блонди, честито сърчице!!! Плодче, честито момченце!!!

От мен лека нощ Simple Smile Приятен уикенд!!! Аз се скапах от коледен шопинг и ме болят краката Simple Smile

И няколко персонални прегръдки Simple Smile Яже  Hug Атадар  Hug Ренденце  Hug Ети88  Hug и на всички останали  Hug Hug Hug

# 111
Благодаря ви много!!!!! Ние се хващаме за работа..още тая вечер. Така,че ръсете яко...на синичко най-се реадвам Simple Smile

# 112
  • Пловдив
Каролка, синичко а?!  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 113
DONI, това беше скрит намек към теб Simple Smile И ти ме усети Simple Smile

newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Минавам със синята прахосмукачка Simple Smile

# 114
  • Burgas, Bulgaria
Момичета искам да ви кажа, че постоянно ви чета ,но не пиша от както прочетах разни коментари ,които ме накараха да се почувствам ,че не съм вече за тази тема ......Не съм човек, който ще напусне фронта без битка ,но нямам сили да споря и тук.....

Дарма дано мила се оправиш скоро и другата ,тръба е ОК-е виж ме мен с една забременявам 3-ти път  Hug

Блонде честито сърчице  Heart Eyes - пази се ,че аз не слушам много и си патя  Simple Smile

Четох Ви писмата до Дядо Коледа-много плаках.....тръгнах да пиша и се отказах ...стори ми се, че ще прозвучи банално, но наистина  Ви желая от душа Коледно или Новогодишно подаръче ....чудеса стават ,както казва моя доктор

# 115
Мадам тиква ,  Hug Hug Hug
Момичета, я да кажете какви са тез писма до Дядо Коледа?
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 116
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

С риск зузанка много да ме бие,минавам за втора порция прашец Simple Smile

# 117
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
eti_1988 ще се покаже, няма къде да ходи Simple Smile успех на изпитите  Praynig Hug
dharmaaa дано се наредят нещата по възможно най-добрия за теб начин  Praynig Hug
jackobiana бързо да му минават коликите  Praynig Hug
Валерия Маца честит годеж и дано скоро стартирате успешно бебешката част Wink
Ronik успешно да е  Praynig Hug
imam nadejda има такава тема Wink
Хубава събота, макар и ветровита тук в Мордор  Laughing Simple Smile

# 118
Пуфпаф, при кой лекар ходиш в Бургас (ако не е тайна) Wink

# 119
Дарма, много силно се надявам това да е краят на цялата гадост и вече да се получат правилно нещата при теб!  Hug

Каролке, Зузана толкова е натъпкана с прашоляци, че й е трудно да диша  hahaha При мен каквото станало - станало, така че сега е твой ред! Аз ще си чакам послушно до 2-ри, 3-ти януари Mr. Green

Мадам тиква, пиши и тук, не ни изоставяй така. Виж колко бременни пишат тук и така им се радваме, а и нужда от прашец има  Wink

Джаки, целувки на малкия юнак! Голяма радост си за окото  Hug

Общи условия

Активация на акаунт