За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 874
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
zuzi_79 много хубаво клипче.

# 136
Привет. Нямам никакво време напоследък , да не говорим , че страдам вече от сериозен недостиг на сън покрай тия предколедни празненства , след малко даже потеглям за поредното Laughing. Та , снощи ме заболя корема ниско долу по средата някъде. М ми свърши преди около 3 дена . Цяла нощ бях пристегната наистина с едни тесни дънки , но като се прибрахме започнах през около час да ходя до тоалетната и така до 12 часа на обяд , тогава и станах макар , че спах на пресекулки от това ставане. Като се събудих не ме болеше нищо , правихме секс и започна да  ме боли пак на същото място (по време на самия секс) и след това като отидох до тоалетна ме болеше малко при уриниране. Веднага след секса имах и розово течение. По принцип имам малка раничка , която това лято установихме и цитото беше идеално - 1 група. Бях споделила с моята гинеколожка , че това розово зацапване става само няколко дни след като ми свърши и тя уж каза , че било нормално няколко дена след цикъл при секс да има изтичане на остатъчна кръв. По едно време снощи реших , че ме е хванал цистита , но днес през деня проблеми нямам. Ще взема да отида да ми изгори тая раничка ако е от нея , че ми писна вече. Някой някакви предположения?

# 137
Elizabett според мен проблема е свързан бъбреците или пикочните пътища, с това ходене през час до таолетна и болки при пишкане ме съмнява да е от раничката. По вероятно е малко да си настила  Peace

# 138
добро утро и от мен сладурки!  аз снощи будувах, нещо сомнамбулство ме гони тези дни, та ставам късно...
пуфпафче благодаря ти за подробното обяснение.  изведнъж се притестих, че през цялото време си правим опити, а моите хапчета са ми пречили.  но тъй като съм пила естроген на 7-ми ден от цикъла, се надявам, че опитите ни не са били напразни  ooooh!   на вас успех с новите прегледи, дано всичко е наред!   Hug
каролка страхотно, толкова се радвам!  а щом е и ярка, просто нямам думи!  успех!!!!!   Hug
дарма стискам палци всичко да е наред!   Praynig  Hug
роник дано хванете яйцето  Praynig
петра  Hug
рокси мери си спокойно, като се позапълни графиката, тогава може да се гледа по нея.  ах, как прозвуча, сякаш ще и хвърлим един боб  Joy
меци дано въпросния 7-ми ден не е правил мешавица  #Crazy   а иначе те орисам до няколко дни да видиш лелка, а няколко седмици след това летящо слоончееееееее   Mr. Green
ети дано на 28-ми видите гащетата  baby_neutral
тикве как сте с точицата?  Hug  чакаме питчицаааааа   Blush
жана ина нямам уж, засега всичко е ок.  спрях всякакви хапчета преди около месец, засега съм на Prenatal витамините само.  чакам сега док да ми отговори дали мога да ги заменя само с ФК.   Rolling Eyes
зузи hahaha
елизабет за зацапването не мога да кажа от какво е (аз също съм имала няколко пъти), но за раничката защо се гори?   newsm78   моят док в БГ каза, че раничките НЕ трябва да се горят, моята я маза с някакво лекарство.  ходих на няколко процедури, после всичко си беше ок.
моята лелка три дена ме измъчи, но тази сутрин накрая се показа.  официално отпадаме за следващия месец....  отивам да видя и аз каква е тази тема за коледните желания.  много целувки на всички!   Hug

# 139
Звездичка, никой не ми дава зор, просто бебчо расте с 2 седмици напред и плацентата ми е доста узряла, което е показател, че скоро ще има раждане. Даже доки казва да стискам колкото може повече. Ти ми гледаш лентичката, според която съм 34 седмица, но според ехографа и плацентата съм 36 и няколко дни Simple Smile
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 140
 Mr. Green

Имам надежда, аз съм сигурна, че док е преценил правилно ситуацията ти. На този човек му имам по-голямо доверие, отколкото на себе си дори  Laughing. Значи скоро очакваме бебораната да се появи  Mr. Green

# 141
Аз като гледам първите четири позиции също за да триене.
Лайла евентуално може да оставиш. Но тя пише само в проблемното.
Ааа, сакън, не пипайте 4. неземната*, моля  Blush

Карола, успех  Flowers Four Leaf Clover Бързо постигане на нова бременност и износване докрай на здраво бебче  Praynig fingerscrossed

Дарма, стискам палци за лапароскопията  fingerscrossed

Плодченце, честито синичко Simple Smile  Ама то така по-хубаво - баткото пръв, малката принцеска втора  Grinning

Nas, генерално се загуби.... Моля те, намини и кажи как си  Hug
(обикновено като се загуби някой, влизам в профила му да видя откога го е хванала липсата, но при опит да намеря потребител nas, ми излизат 38 страници с резултати  Crazy)

Честити дъщерички на Жоржитка, Теди и Вагабондчето   newsm51
Да им растат здрави и щастливи дечица  Hug Heart Eyes

# 142
Добър вечер.
Карола, радвам се, сега ще стискам силно палчета още този цикъл тестът да е +  Praynig Praynig Praynig
Дарма, съжалявам за лошите новини, но всичко ще бъде наред Praynig Hug Вярвай го!
Петра, съжаляам за неканената гостенка.
Ети, ще стискам палци на предстоящия преглед бебчо " да не се крие" и да видите пола. Браво за шестиците Hug
Честито на Валерия  bouquet
jackobiana, коликите бързо да отминават Hug

И... да ви се похваля Mr. Green за изпита. Нали по - рано писах, че е много труден и дано да успея да го взема?! Да, беше повече от труден... но имам 6.  Mr. Green Неочаквано, но факт.

Днес моят прекрасен мъж Данаил има имен ден!  newsm51 newsm51 Миналата година, ако му пожелах скоро да стане татко, то тази година желанието ми е бебчо да прилича изцяло на него, да има неговата душа и сърце, доброта и борбеност, да има неговите прекрасни сини очи и сладките тръпчинки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  txtloves
 Почерпете се за неговото здраве!

И прашец за всички. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 143
  • В градината...
Дарма, дано съвсем скоро има светлина  в тунела!
Петра, гадост, помързелувай си! Новата година явно ще донесе подаръкът  Peace
Плодче, дано имаш малък сладуран по твоя поръчка!

# 144
Плодче,къъде го намери този мъж бе,жена... newsm78 Grinning.Айде да ти е жив и здрав,дано бебо да му е одрал кожата Laughing.
Пожелавам късмет на всички по Коледа!

# 145
  • Пловдив
Плодчe, честит ти именник! Да ти е жив и здрав и скоро щастлив татко   bouquet

# 146
Плодче, да е много здрав и щастлив Плодчо а малкото Плодче да му одере кожата   bouquet

# 147
Плодче, честит имен ден на мъжа ти!   bouquet  bouquet  bouquet
Момичета лека и спокойна нощ ви желая и многоооооооо бебеносна. А сега и аз да дам своя принос  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 148
Перуника, Луничка, Дони, Лоли, Имам надежда Hug Hug Hug благодаря ви.
Луничка, той е прекрасен, не съм  и предполагала, че един ден ще имам такъв мъж. Сигурна съм, че ще бъде и най - добрият и грижовен татко Heart Eyes Спирам до тук, че реклама стана...  Mr. Green

# 149
Е, Плодче, как да не е идеален, като си е твоя  Mr. Green

Кафенце, нас влиза и пише в готварския и писмо до Дядо Коледа е писала  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт