За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 876
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Плодче, честит ти именник и дано бебчо да е дори по-прекрасен от колкото си мечтаеш!
Благодаря за пожеланията за прегледа, ако е инат като мен и в 9 месец няма да се покаже  Mr. Green
Между другото мен май ме ритнаха днес, ама хич не съм сигурна че е това... просто беше като потупване много лекичко. Дори да не е ритниче поне ме накара да се усмихвам цял ден  Simple Smile
Лека вечер, момичета и ловувайте, че и на чудесата им трябва помощ, за да се случат! За каузата  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 151
Ау, краднах си от бъдеща юнска мама  Hug

Етинка, твърде вероятно е да е било ритниче  Heart Eyes Mr. Green Все ще се издаде някой ден дали е футболист или пък футболистка  Laughing

Плодче, честит ти именник, да е жив и здрав и мноооого грижовен съпруг и татко!   bouquet

# 152
Бях споделила с моята гинеколожка , че това розово зацапване става само няколко дни след като ми свърши и тя уж каза , че било нормално няколко дена след цикъл при секс да има изтичане на остатъчна кръв. По едно време снощи реших , че ме е хванал цистита , но днес през деня проблеми нямам. Ще взема да отида да ми изгори тая раничка ако е от нея , че ми писна вече. Някой някакви предположения?
Тази гинка май не е много в час. Направи една консултация с онко-гинеколог и го накарай да ти направи една колпоскопия + едно цито.  Peace Не е нормално да имаш каквото и да било такова зацапване!  Wink
мишки, щом всичко ти е на 6, взимай фолиева и нападай мъжО! Друго не ти трябва!  Peace
Плодчe, честит ти именник и честита ти 6тица!   bouquet

# 153
едно бързо записче от мен Grinning чета ви редовно, но няма клюкини при мен, освен, че ще пускам хормони на 21.12.... може би ще пропуснем този месец
 днес и мойтУ милУ има имен ден, незная какъв е светията, но мъжо се казва Агоп, наздраве на всички!  Drunk
Мецани, не ме трий от списъчето, рядко пиша, но съм тук! Crazy

# 154
Добро утроооо....

Зузи, Ети, ЯнаHug Hug Hug

Йори, ЧИД и на твоята половинка  bouquet

# 155
  • Варна
Добро утро и от мен,мерси за кафенцето Hug

# 156
  • на 4-ия етаж до асансьора
Плодче мерси за кафето!Възползвам се максимално!И честит имен ден на патеричка на мъжът ти!Да ти е жив и здрав и много да се обичате!   bouquet
Перуника а дано!Точно на Нова Година ми се пада ову-то!Ще сме голяма картинка май!  Tada  bigdance2  luvbed fertilization  bigdance2 Tada
Просто от сега се виждам как ще се крием, като ученици с мъжо!  Joy

# 157
  • Пловдив
Добро утро, момичета Hug
Йори, честит ти именник! Да ти е жив и здрав bouquet

# 158
  • Варна
Добро утро, прекрасни  Hug
Меци, благодаря за темичката, прекрасна е   bouquet По-рядко ще пиша, че уча за изпити  Tired
Йори, ЧИД на половинката ти, да е жив и здрав!
 Hug Hug Hug за всички

# 159
Хвърлям по едно оЧо   bouquet

# 160
  • В градината...
Йори, много лИбоФ с твоята половинка - да те слуша и да ти е жив и здрав!  Hug
Петра, ами като не сме си свършили работата О  време, ще се наложи да спортуваме по празниците - аз пък за Коледа  ooooh!

# 161
  • Варна
Да се запиша и аз на 11-та страница...
Нищо ново при мен,освен че се мъча да се разболявам... SickЕдни сополи едно чудо...
Успех на ловуващите!Аз зарязах всичко - графики,следене на О.Примирих се вече и чакам Инвитрото догодина!

# 162
Добро утро момичета   bouquet

Йори Честит имен ден на твоята половинка, да ти е жив и здра. А какъв ден е днес?

Плодче благодаря за кафенцето  Hug

Аз до сега говорих с мама и начартахме плана за действие за вбъдеще и сега ми е по спокойно и обнадеждено  Simple Smile много жалко че не сме наблизо с нея и добре че има вече мобилни, направо не мога да си представя ако нямаме възможност да се чуваме всеки ден. Днес ми каза, чеколедничето и е цъфнало, значи ще си имаме момиченце, много мило ми стана като ми говори така  Heart Eyes

Аз отивам да готвя сега пиле с грах, хубав ден ви желя момичета и лека неделя.

# 163
Elizabett, според мен най-добре да обърнеш внимание на раничката. Най-вероятно няма нищо, но е хубаво да вземеш биопсия и да видиш каква е. Звучи страшно, но всъщност не е. Аз имах малка раничка миналата година. При ПАП 1, биопсията показа, че има изменение на клетките и ми я изгориха. Какви ли не ужасии бях чувала за горенето, но не болеше и сега изобщо не личи къде е било. За зацапването можеш и едни хормони да пуснеш. И такова имах, на сто лекари отидох, сто изследвания пуснах, оказа се, че няма нищо и мина от само себе си.

Плодче, честит имен ден на патеричка на мъжа ти. Жив и здрав и в най-скоро време - прекрасен татко!   bouquet

Йори, всичко най и на твоята половинка Simple Smile

Петрра, а дано прекрасен новогодишен бебок да сътворите  newsm10

Хубав и успешен неделен ден на всички  Hug

# 164
Момичета, привет и от мен Heart Eyes Извинявам се предварително, че съм малко телеграфна както всеки път и не успявам да пиша на всеки лично Blush, но затова пък ви чета внимателно и с голям кеф Hug

И такааа... тия дни се изявих като пълен идиот, просто тотален ooooh! Имах 11 лентички за бременност, но от най-чувствителните (които измерват стойности на хормона над 10 mIU of hCG, т.е. могат да се ползват и преди закъснение, реално най-чувствителният тест тук Престо мери над 20 mIU ) и понеже ми беше любопитно дали пък не е станало нещо още рано-рано започнах да се тествам. Всичките бяха отрицателни. До вчера обаче - когато ми се показа ето такъв тест приблизително:

Тест

Много хубаво, ама днес вече нямам лентички, та не знам изобщо какво става. Поръчала съм солидно количество от Ebay, обаче, както се досещате, едва ли ще дойдат скоро сега по празниците. Ако дойдат изобщо... Иначе закъснение още нямам - днес е 28-ият ден от цикъла ми, мисля да изчакам ден-два, да си взема Престо и да видя ще го бъде ли или няма да го бъде. При всички случаи мисля ако има нещо да отида по-раничко на док, за да видим какво е станало или не е станало. Гледам много да не се обнадеждавам, защото тоя месец нещо хормоните ми бяха странни и знам ли. Но като си гледам календара имаме и около 12 опита, та знае ли човек. Стискайте ми силно палци, момичета Blush

Общи условия

Активация на акаунт