За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 880
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Малко е крайно за не раждали жени да се гори, това е травма за шийката и може да създаде проблем при бременност. Най логичната, според мен, посчедователност е да се пусне тест за чпв, който е причинителят на рак на шийката, ако е положителен се действа в насока третиране на раничката и засилване на имунитета, ако е отрицателен се търси пурвоизточника на инфекцията, възпалението от което се образува раничката, третира се причинителят и обикновенно раничката изчезва след като излекуваш и фекцията, аз съм пример за това, имах раничка от хламидийна и фекция, след излекуването вече нямам. Раничката може и да е естествен процес, при много млади момичета се наблюдават подобни псевдо ранички, но в никакъв случай не трябва да се подхожда елементарно и да се третира преди да се разбере защо се е появила. Раничката е само симптом за възпаление, не може да се лекува симптома......как не го разбраха лекарите не знам, все още ли ги горят се чудя  #Crazy
Само да вметна биопсията няма да покаже причинителят, а само до какви изменения е довела инфекцията тъканта

Шехи този тест е положителен  hahaha  ама си шемет и ти, като знаеш че няма да отчетат толкова рано къде бързаш. Освен да изчакаш закъснение и да направиш кръвен, на ехограф няма да се види толкова рано и само ще влезеш във филм, помниш ли тиквето как се беше филмирала, а гледай я сега.

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 12:07 от pufpafka

# 166
  • Пловдив
Шехина, много добре се вижда втората чертичка и ако е такава и то преди закъснение мисля, че ще имаме хубави новини от теб. Хайде дано  Praynig Praynig Praynig

# 167
Моята раничка се нарича ектопия и е хормонално определена. Иначе гинеколожката ми предложи не да я гори , а да я намаже , защото не съм раждала. Иначе това кървене се случва само , когато правим секс след цикъла . После цял месец не се появява. Според мен ако беше от раничката щеше да има кървене всеки път , а то е винаги по едно и също време , понеже докато съм в цикъл няма как да правим каквото и да е и за това едвам изчакваме да ми свърши и действаме. Този път беше на 3-тия чист ден.Както и да е , ще се консултирам с лекарката ми какво да се прави.

# 168
Здравейте  Hug

Йори, честит имен ден на половинката ти. Да ти е жив и здрав, много да се обичате и подкрепяте.

Плодче, със закъснение, да ти е жив и здрав мъжа и все така да се цените и обичате.

Шехина, стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Момичета, и аз се нуждая от стиснати палци, положението ми е долу- горе като при Шехина, само че тестовете са два. Единия беше много бледа втора черта, едва доловима в петък след обяд, а днес сутринта вече наситена. От сутринта почнах и утрогестан. Много ми е притеснено, че с тази лигавица няма да се задържи  Sad

# 169
Шехина, тестът е положителен според мен. Стискам палци Simple Smile
Мартичка, тихичко честито, дано всичко да е наред  Praynig

Съгласна съм, че горенето на раничката е крайна мярка, исках само да вметна, че ако се наложи, не е страшно Simple Smile Поздрави

# 170
Шехина, Мартичка, стискам силно палци и чакам да се похвалите  Hug

Елизабет, аз имах същия проблем като теб, също имах някаква раничка и един гинеколог в БГ каза никакво горене, изписа ми глобули Макмирор 5 или нещо подобно и тя изчезна.  Simple Smile

# 171
  • Варна
Шехина и Мартичка fingerscrossed fingerscrossed и аз имам нужда от   fingerscrossed newsm20,моля се  afwitch да ме пропусне,днес е датата на цикъла, Praynig Praynig Praynigда не ми идва в близките 9 месеца и под коледната елхичка да сложа теста с две чертички като подарък за моето Плами Praynig Cry

# 172
Мартичка, Шехина, Естелаfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Петра, Ronique, МартичкаHug Hug Hug Hug Hug

# 173
  • Burgas, Bulgaria
моите питки така и не можах да ги снимам  Blush -останахме без питки

Шехи -моля те не ходи на доктор-или ако ходиш ,не им се вързвай ако ти кажат ,че нищо не виждат ....иначе   Praynig Praynig
Мартичка  Praynig

Пафке и аз така мисля за горенето  Peace
Аз имах папилома на гърлото-миналото лято ме оперираха в ИСУЛ и биопсията ми е добра-лошото е, че от към тестове папиломата не е разгадана и не се знае има ли връзка тази с другата на матката и ме карат на 6м да правя цитонамазка ....

# 174
  • В градината...
МартичкаPraynig Дано всичко бъде наред!
Шехина, добре сте се потрудили и ето резултатът  Peace
Естела, графиката ти добре върви, нямаш спад на БТ, което е добър знак  Naughty

# 175
  • Пловдив
Шехина, Мартичка  Hug и моята черта беше доста бледичка, ако се съмнявате в лигавицата си или прогестерона, пуснете си един или док да ви предпише някакъв прогестерон- това за Шехи, а Мартичка слагай смело утрогестана и много късмет ви желая, вие сте началото на нашето Коледно чудо!   bouquet  bouquet  bouquet

# 176
  • Пловдив
МартичкаPraynig Praynig Praynig

# 177
Здравейте, душици!
Аз си ви чета, когато мога, и както винаги съпреживявам всичките ви радости и мъки. Не мога да насмогна поименно, затова така го обобщавам, моля да ми простите! Hug Стискам палци на имащите нужда и се надявам все повече и повече да чувам хубави неща от вас! Praynig
Ако не съм чела прекалено между редовете, май все още нямаме новина за 2 чертички в тази тема, нали? Питам, щото се чудя кого ще съм орисала. Rolling Eyes
Дано съм ви повлияла хубаво с разказа за раждането. Искрено вярвам, че всяка от вас ще разказва на следващите, които ще се запишат някога в темата. Simple Smile
Ние с малката госпожичка вече сме вкъщи, изписаха ни вчера. Много ни е кротичка. Днес цял ден бъзикам тати, че снощи по нищо не разбра присъствието на бебе у нас. Mr. Green Дано си е все такава! Grinning
Отивам сега да папкам, че чакам бебка и тя да се събуди за същото. Целувки на всички! Crazy

# 178
благодаря на всички за поздравленията и пожеланията!
На Шехина и Мартичка не смея да честитя, но ще стискам де що палци ми се намират Praynig
за всички други  Hug

# 179
О, Йори, ти се появи два последователни дни  Mr. Green Hug
Да е жив и здрав мъжо ти и със здраве да си носи името!   bouquet

Зазу, миличка, какво стана при теб? Спря ли кървенето вече?

Общи условия

Активация на акаунт