За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 913
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Хайде да се цопна под въображаемия прашуляк на Бенита Mr. Green  Hug

# 226
Добро утро! Давам отчет - боцната и източена срещу скромната сума от 30 лв!  Mr. Green Резултати - в сряда.  Laughing

# 227
  • Варна
Дарма, стискам палчета лошите новини да си отидат заедно с 2011 и 2012 да ти се случват само хубави неща. Praynig Praynig Praynig

Плодче, Йори, честити ви именници (на патерица)!  bouquet  bouquet

Шехина, Мартичка, Естела Praynig Praynig Praynig

Зузи, стис едни палчета и тук. Praynig Praynig Praynig

# 228
Добро утро! Давам отчет - боцната и източена срещу скромната сума от 30 лв!  Mr. Green Резултати - в сряда.  Laughing

Е това е половин отчет  Mr. Green айде чакаме другата половина с сряда  Hug Praynig

# 229
Добро утро, дами!
Аз се завърнах, нямаше ме два дни и докато изчета направо  Crazy
Ама ми стана толкова приятно, имаме си вече някакви предколедни новинки  Party
Естела, Шехи, милички стискам ви здраво палчета  Praynig  Hug
Ох, сега да ви кажа за мен... още не ми  е дойдела лелката, според последния цикъл трябваше да дойде в събота, няма я... БТ е още висока, охх  ужас, ще се побъркам... няма да правя тест, много ме е страх от резултата... Ще почакам още два дни поне, че може и да дойде, случвало ми се, макар и рядко да ми идва около 29, 30 ден, така че... Леле, ако знаете само как се чувстам, направо ужас...
Стискайте палци и за мен дами, имам нужда от вашата подкрепа  Hug
Надявам се да допринеса за коледните чудеса  Heart Eyes
Много, ама много ви прегръщам всички  Hug  Hug  Hug

# 230
  • В градината...
Деситка, айде и ти да си предвестник на чудо  Peace Hug

# 231
  • Sydney
desitkad  Praynig Praynig Praynig Hug
Хайде да се цопна под въображаемия прашуляк на Бенита Mr. Green  Hug
пак заповядай  Laughing Mr. Green

# 232
  • София

Добро утро мацки  Hug

Шехи, ама точно пишех, че ако тези 2-3 дни закъснение не са след няколко часа, слагам кръст и на този тест  Mr. Green За сега едни палчета от мен   bouquet

Зузи: Сряда на отчет, макар че както казваш то се знае  Twisted Evil

На всички стискам много палци, че скоро и на мен ще ми трябват. Остават още доста дни до "датата", но аз вече едвам се въздържам от тестовете  Mr. Green Crazy
Сега чакаме вълната от "Коледни чудеса"

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 11:39 от rainy...

# 233
  • В къщурката на хълма на феите
Шехина силно ти препоръчвам да отидеш на лекар веднагически, да обясниш предния месец какво се случи и да настояваш до откат (ако трябва обяви седяща стачка в кабинета на лекаря) да ти изпише прогестеронов препарат
Фейт не още нямам М

# 234
 Praynig Praynig Praynig за нуждаещите се Hug
МишкиMr. Greenако можеш с хвърляне на боб да кажеш кога е О. идеално ще е, че нищо не разбирам от таз Т Crossing Arms
Малко прашец няма ли някой да пусне, че да се отъркам и аз Flutter

# 235

Що така бе Меци странна работа.

Деситка дано е това, за което си мислиш Praynig Praynig Praynig

# 236
Милички, благодаря ви за стиснатите палчета и моралната подкрепа Hug Hug Hug

Меци, мерси за съвета Hug - с АГ-то само се чухме по телефона, няма го в града. Много притеснена го попитах за прогестерона и конкретно за Утрогестана, потвърди ми да слагам вагинално 3х2 превантивно. Имах късмет, че и в аптеката ми го дадоха, така че го почнах. Дано помогне Peace

# 237
Добър ден.

ШехинаPraynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Файт, Тони, Hug Hug
Деси, Естела, Рейни, Мартичка, чакам и вие да ни зарадвате с положителен тест Praynig

Хубава, лека и успешна нова седмица.

# 238
Шехина, Мартичка - много стиснати палци бледите чертички да се оформят подобаващо  Praynig
Elizabett, добра е идеята с лекаря, тамън ще се успокоиш. Дано всичко е наред. Simple Smile fingerscrossed
Desitkad, аз викам да не идва лелката Simple Smile Не знам как успяваш да се въздържиш от тестове, аз не успявам. Едни палци от мен за всички очакващи.
Аз добре се потрудих през уикенда, дано да има резултат. Доживях след седем години мъжът ми да ме обвини в сексуален тормоз Simple Smile Joy

# 239
  • София
Меци, аз помня, че ти по-скоро се надяваше да ти дойде, но (сори за въпроса) при теб няма ли някакъв чисто теоретичен шанс закъснението да е (положителен тест)?
Иначе аз в събота ходих в Окръжна, защото ми беше притеснено. Като цяло лекарят каза, че няма  кръв в матката и не вижда нищо притеснително. Поднови ми антибиотика (според мен да се застраховаме), изписа ми Геритамин, пак витамин С и така. Чакам това зацапване да спре, защото реално от 28-ми съм  в някакво течащо/зацапващо положение Embarassed
Честито на всички видели две чертички   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт