За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 520
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
меци, благодаря за новата темичка   bouquet   може би аз не съм с всичкия си, щом така сляпо се доверявам на докторята и правя каквото ми кажат, без да разуча за себе си.  а за обвивка не споменаха, казаха само "уплътнение на левия яйчник", каквото ще и да значи...  ще поровя за тези пробиотици, благодаря  Hug
деситкад, много хубава темп, стискам палчета   Praynig
жоржита, дано коликите минат бързичко  Praynig
катенцетоо, естела  Praynig
перуника аз съм много ЗА осиновяването.  ние също сме си говорили, но искахме първо да си родим едничко  Rolling Eyes   е какво значи млади майчета, какво е ограничението?  newsm78
калола  Praynig   fingerscrossed
сигма, пожелавам ти наааай-много след 16 години да осъществиш мечтата си  Hug
udis*, нощни очи, луничка77 добре дошли и да не се задържате много  Hug
аа зузи и фейт ще ми крадете ти запазената марка, а   Crossing Arms   Mr. Green
зазу отиди на преглед, ей така, да се успокоиш  Hug
яжке не бягай, ами събирай прашоляци, скоро ще ти трябват  Hug
Cana87  Praynig
имам надежда чудесни новини!  стискай още две седмици  Hug
хубав уикенд на всички!    bouquet

# 76
  • на 4-ия етаж до асансьора
Katencetoo стискам ти палци!  Praynig
Муш...прахоляк... newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm79 newsm79

# 77
Katencetoo, стискам палци  Praynig

Меци, страхотна нова темичка   bouquet , дано се напълни с много  EFP

зазу и аз мисля че е най-добре да отидеш на преглед, поне за да се успокоиш   bouquet

имам надежда, супер новини!

Абе момичета вие къде ги гледате тези снимки? Нещо не мога да включа, моля за малко помощ  Embarassed

Да се отчета, че моят тест е отрицателен и днес, вече не се надявам, а си чакам лелката, нооо се заемам сериозно с въпроса и за януари месец съм си записала час в специализирана клиника. Да видим какви изследвания ще направим и как да продължим.

Ами това е от мен! Много  Hug Hug Hug Hug Hug на всички!

# 78
  • Sydney
Ianichka  Hug
Katencetoo палци за другата седмица  Praynig Hug
udis* добре дошла и скорошен успех  Praynig Hug
луничка77 и на теб същото пожелание  Praynig Hug
Нощни очи дано стане бързо и третото да е момиченце  Praynig Hug
Витлиемка с този ник още повече късмет трябва да имаш  Praynig Hug
Лека вечер на всички (представете си, че ви посипвам с прашец, просто много забива и после не мога да публикувам, не че ми се свиди)  Hug

# 79
Бени, представих си!  Mr. Green

А ти как си напреднала Flutter 22-ра седмица  Laughing Браво!  Hug

# 80
  • Пловдив
imam nadejda, чудесни новини! Голяма да порасне малката кукла, че да е готова за срещата с мама  Crazy

Katencetoo, много жалко, но и странно при това закъснение  Thinking

Ianichka,  Hug

# 81
Здравейте сладуркиии  - темичката, както винаги е страхотна  Heart Eyes
Честита ни нова темичка, да я напълните само с положителни новини и магистралки  Hug
Честити бебчета на всички обебили се мами, наблюдавам ви в декемврийската тема  Heart Eyes
Честити магистралки на другите момичета. Плодче честито синьо щъркелче  Hug Леле, Бенита, Дони как сте напреднали  Heart Eyes Hug
Ето и вирусчета

# 82
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Хайде на вирусите Simple Smile

# 83
  • В градината...
Имам надежда - ами давай, пораствайте още малко, имате време  до 4 кила да я докарате  Thinking
Мишки, по закон няма ограничения, но практиката показва друго. Моя позната, която иска да осинови второ ми каза, че няма да е малко /до 2 години/, тъй като е големичка /38г./. А тя има опит вече с тези формалности.
Петра, да знаеш при колко неуспехи в професията /то дела както се печелят, така и се губят/, съм си казвала - ех, поне бебче да мога да направя ...
Катенце  Hug

# 84
В-к, добре завърнала се  Hug
Антонели, чудесни новини, дано скоро ни зарадваш Simple Smile  Hug Praynig
Теди, чудесен разказ  Heart Eyes Целувки на теб и на бебка  Hug
Перуника, чудесно е че така упорито се стремиш да постигнеш мечтата си. Според мен начина няма значение- важното е да достигнеш до така желаното детенце. Сигурна съм, че ще ти се случи и ще си най- щастливата мама  Praynig
Нощни очи, Удис, Луничка, добре дошли и скорошно обебяване Simple Smile
Плодче, честити ти сини гащури  и нов аватар   Hug Hug Hug
Лека и спокойна нощ от мен Simple Smile  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 85
 Crazy  Mr. Green

По повод на осиновяването, това, което знам е, че самата процедура е доста тежка и тромава. Не мога да проумея на фона на толкова изоставени деца как е възможно всичко да е адски трудно. Имаме познати, които не успяха да осиновят българче, въпреки усилията, които положиха...Сега си отглеждат ромче, но предпочетоха него, пред това да нямат изобщо дете. Подробности не зная, а и е супер неудобно да питам, но и малкото, което знам, ме потресе.

# 86
  • В къщурката на хълма на феите
така прочетох ви! Mr. Green значи Кукле, Сигма, Нощни очи щом имате желание да ми помогнете, аз пък няма да се правя на ударена и ще приема помощта - чакам ви на ЛС (за да не превръщаме темата в счетоводна книга) да ми споделите какво сте установили, аз ще систематизирам информацията от вас и ще я приложа при промените по списъка, изказвам предварителните си благодарности към вас! bouquet

Мише съвсем с всичкия си си, просто имаш грандиозния късмет да не си напатила от лекари .. относно това "уплътняване" - то няма какво друго да е освен яйчниковата обвивка, а тя започне ли веднъж да се уплътнява, от хормони и витамини, до колкото аз знам, не се влияе .. ако се влияеше, моите яйчници до сега да ги бях подпукала в тази насока Peace

# 87
  • Габрово
Среднощно да се шмугна в темата, пък утре ще чета  Whistling.

# 88
Шехи ... къде се губиш напоследък мила ... ти май днес или утре не чакаш  Praynig Praynig

Фейтче, мила, мерси, че питаш за мен Hug - амиии нямам нищо ново за споделяне, за жалост, наистина не чакам тия дни, обачеее се съмнявам нещо да е станало. Хормоните ми май тотално се бяха побъркали тоя цикъл, явно трябва да оставя организъмчо да си почине малко... Пък живот и здраве, опитите продължават Heart Eyes

# 89
Подсетена от поста на Мише да кажа, че при опити за забременяване не трябва да се приемат никакви естрогенни препарати, било то хомеопатични, хормонални или фитоестрогени.  Peace И кремове за влагалището на естрогенова основа не са подходящи. Хормонът - пазител на бременността е прогестеронът и само той е позволен във всичките си форми.  Wink

...Както и един съвет от мен - не комбинирайте синтетични хормони с хомеопатично лечение, защото може да стане страшно.

А аз тихичко си чакам лелката и се опитвам да ви чета редовно, поне от части... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт