За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 505
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • В къщурката на хълма на феите
Яже не пиленце, призива ми (казвам го и на теб и на другите пишещи) се отнася само към тези, които предимно четат .. ти си предимно пишеща Mr. Green и дон'т уори - за новогодишните чудеса ще си има друга тема Flutter
Жани и да искаш и да не искаш - вътре си Mr. Green

# 61
  • на 4-ия етаж до асансьора
Каролка палчета и от мен!
Перуник и при нас ще стане- ще видиш!Убедена съм!  Hug Hug Hug  Praynig

# 62
Запис в страхотната тема както виняги за което трябва да благодарим на мецани стискам палци за всички мацки които нечакат тези дни включително и аз Hug

# 63
  • В градината...
Петра, важното е някой да е убеден  Peace

# 64
Меци, благодаря, че се грижиш за хубавата ни темичка!
Плодче, честит ти младеж!
Яжке, успокой нервите и скоро да ни зарадваш! Simple Smile
Теди, много хубаво си разказала. Браво и на татито за подкрепата, изцяло подкрепям, че мястото му е точно там до майката, докато тя ражда!
Перуника, хубава е идеята, ако и двамата с мъжо го искате, защо не!
Петра, Естела, Деситка, Цана  и всички други нечакащи в скоро време, да не дочакате! Praynig
Зазу, много се надявам всичко да е наред!
Нощни очи, добре дошла, бебо е още малък, но щом с татакото сте готови дано скоро да ви се случи чудото!

# 65
  • Пловдив
Меци Ето и моето лично разследване от номер 60 до 100! Ако някой се познае и инфото е невярно, да ме прощава!
76. moonlight_78 - бременна
78. Sarah Lou - бременна при нас в юлките
90. anbeta -  може би е бременна, записвала се е на ФМ лятото, тя е под въпрос, не съм сигурна за нея
94.Pink- бременна в 35 г.с.
98. LITA_ - също е към мамчетата, обаче тя може и да си е за нашия списък, не можах да я разконспирирам нея
Намерих също никове, които или са сменени, или са неактивни, също и такива, които отдавна не са нито писали, нито чели. Ако искаш ще ги кажа и тях! Това е от мен, днес си играх на агент Мълдър  Joy Простете ако досиетата ми са грешни!  Hug

# 66
Аз като гледам първите четири позиции също за да триене.
Лайла евентуално може да оставиш. Но тя пише само в проблемното.

# 67
  • на 4-ия етаж до асансьора
Перуник нещо напоследък не ми върви в "изявите" в твоята професионална област ... та викам белким на бебета поне да ми тръгне! Blush
Пък и нали сме наборчета, няма да се предаваме,я!  Hug

# 68
  • ул. "Мечтание"
Зазу, дано всичко е наред!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Карола, късмет!

Аз  мога да се хвана и аз с разследването, ще ми е интересно. Примерно ще взема до 59ти номер, щом Кукла ги е прегледала след това.

Звездичка, аз доста се чудих кога да се мятаме за следващо бебе. Но решихме, че искаме тоя път да са с по-малка разлика, поне доколкото зависи от нас ден. Макар че с тоя моя нередовен цикъл кой знае кога и как ще се случат нещата.  Joy Не че бързам много!  Whistling

# 69
Да се цопна и аз в новата тема.

Меци, много хубаво заглавие и благодаря, че си ме прибавила в списъка, надявам се и там да си остана  Laughing

KaRoLa, успех и стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Стискам палци и на всички които не чакат тези дни Flowers Four Leaf Clover . Дано в тази тема има много  EFP

# 70
Нощни очи, за нередовния цикъл ми е ясно за какво говориш и аз нали вече два пъти забременявам докато кърмя. В тази връзка, ако не си срещала тази информация да ти кажа, че преди време прочетох, че при кърмене ову е по-късна, при мен се оказа абсолютно вярно и двата пъти(пиша го това понеже предполагам, че кърмиш).
За разликата между децата, според мен зависи и от децата, моите до втората година са толкова лепнати за мен, че все гледах разликата да е повече от две години, та да са станали малко по-самостоятелни.

# 71
Записче в новата тема ,
честити сини гащи Плодче ,
аз също си мечтая за сини  Embarassed някой ден  Praynig

Ние поработихме добре този месец и сега на Коледа
съм (не)чакаща   Praynig Praynig Praynig

Успех момичета,дано на Коледа да се случат хиляди чудеса в нашата
темичка  Peace

# 72
Зазу, махни втората лентичка. След това прекрасно дете, тоя срок направо ми боде очите .
Ето, Лоли каза -махай подписа и аз го чупих.

мда, ама забрави елхата  hahaha

# 73
Здравейте,
Благодаря за новата темичка, след малко се връщам да дочитам, че трябва да се наваксва  Heart Eyes
Преди малко се върнахме от Варна.  Heart Eyes
Сега да ви се отчета- всичко с бебка е 6 точки. Много е добре пу-пу и е голяма Simple Smile - 2700гр. Върви с около 2 седмици напред и доки каза да стискам кълки още 2 седмици и после ще се ражда Simple Smile
В първия момент малко се поуплаших, но после се зарадвах, защото срещата с бебка идва Simple Smile Ох, нямам търпение вече да я нагушкам.
В понеделник сме на консулт с пулмолог и анестзиолог. Доки каза, че няма да могат да ми сложат епидурална, а и заради астмата при мен е противопоказна. Нищо, все ще се роди. Мериха ми таза и доки каза, че мога да родя и 4 кг бебе, без разкъсвания  Mr. Green
Така, че стискайте палци и грабете прашец, че не стана Wink
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 74
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, теста ми е отрицателен за съжаление. Другата седмица ще опитам пак.

Общи условия

Активация на акаунт