глаукома

• 229 341
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 1 065
Здравейте, циклофотокоагулация и циклокриотерапия взаимозаменяеми интервенции ли са?
Не. Циклофотокоагулация " унищожават част от" цилиарното тяло отговорно за производството на течност, а при циклокриотерапия се използва за слепи болезнени очи, където вон не можеда се котнролира с капки и всъщност въздействат на "бялото" на окото.

Бихте ли ми казали, ако знаете, какво е значението на "болезнени очи"?

# 1 066
Здравейте, циклофотокоагулация и циклокриотерапия взаимозаменяеми интервенции ли са?
Не. Циклофотокоагулация " унищожават част от" цилиарното тяло отговорно за производството на течност, а при циклокриотерапия се използва за слепи болезнени очи, където вон не можеда се котнролира с капки и всъщност въздействат на "бялото" на окото.

На мен ми правиха лазерна на два пъти но забравих как се нарича...и те неподйстваха така и ми каза доктора ,че най веротяно няма да има ефект но по добре първо през тях да минем.
След това направихме Замразяване на налягането май това беше циклофотокоагулация ...незнаех какво точно е ...обясниха но не запомних кили по точно не разбрах мн мн добре...но съм доволен за сега нямам вон но слагам Симбринза те помагат много 3 х 1

Общи условия

Активация на акаунт