Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXIX

• 46 661
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Филм, който разби бокс-офис класациите в САЩ (което само по себе си не е никакъв критерий). Определено ме задържа пред монитора  Peace
http://www.imdb.com/title/tt1454029/ и http://bt.wrzru.com/details.php?id=68884

# 211
Уди Алън обсъждате, гледам. Да се изкажа и аз.
"Midnight in Paris" не ми хареса изобщо - нито идеята, нито гледките, нищо. Ужасно скучен ми беше. Изгледах го насила, най-вече заради препоръките в темата.
"Match Point" ми беше малко странен, но пък ми държа интереса през цялото време. Хареса ми.
От една седмица съм зациклила на "Melancholia"...Гледам го на порции, но нещо не ме грабва. Стигнах донякъде и се отказах. Възможно е още да не съм стигнала до кулминацията.
"We need to talk about Kevin" съм си го подготвила за следващите почивни дни; дано ми остане време.

# 212
  • в сърцето на един мъж...
Хех, Аурора, и аз не харесвам Уди, винаги имам едно странно чувство след като гледам негов филм, даже всеки път се притеснявам, че не мога да съм адекватно "луда" да неговите филми, но "Полунощ в Париж" изгледах с огромно удоволствие. И аз имах същото усещане за града - виждах го такъв, какъвто беше първия ми път там. С удоволствие се качих в таксито и си мислех каква страхотна атмосфера има този град, видя Мулен Руж и балерините, Тулуз Лотрек и картините, така както съм си ги представяла, видях Фитцджералд, така както съм си го представяла, не знам, атмосферата беше такава, каквато съм си мечтала да бъде, когато отидох там... Едно много особено, готино чувство ми остави този филм /за разлика от другите му филми/ Embarassed Не знам, на мен лично този филм ми допадна особено много. Нито една забележка нямам, а обикновено съм готова да го наплюя Уди Mr. Green

# 213
Не харесвам Уди Алън като актьор. Не мога да издържам невротичната му игра и постоянното му бърборене докато едва успявам да прочета субтитрите. Mr. Green

# 214
Той напоследък се органичава до писане и режисиране и ни лишава от физическото си присъствие.

# 215
Той напоследък се органичава до писане и режисиране и ни лишава от физическото си присъствие.

Мда, взел си е нов грозник да го замества Mr. Green

# 216
Кого визирате?

# 217
" Trust "   - много силна игра!чудесен филм!

# 218
Warrior (2011)  Бойна кръв
Препоръчвам,мн. хубав филм Peace

# 219

Ако е към мен въпроса - Оуен Уилсън е новата му звезда.

# 220
Midnight in Paris - хареса ми

# 221
  • София
The Ides of March - прекрасен Клуни като режисьор, стъпва върху тънък лед, с много фин /предимно/ политически цинизъм, изключително приятно ми беше да го изгледам. харесаха ми посланията, които носи, реалността, която излъчва, изводите, до които води.
всички знаем, че политиката е много мръсна игра, а филмът не дава никакви илюзии, че има шанс "честта и лоялността" да победят...
много добра игра на Гослинг! Хофман, Джиамати, Ууд, Томей...целия кастинг е просто брилянтен!
препоръчвам!

# 222
Намерих филма "Just Desserts", но никъде не откривам субтитри, търсих къде ли не, но за тоя филм субтитри не намирам.  #Crazy

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 14:35 от ≾_Smile_≿

# 223
  Пробвай с Just Desserts.

# 224
Днес гледахме "Сираче" http://www.imdb.com/title/tt1148204/ , той е стар, но не бях го гледала, а ми го препоръчаха. Доволна съм, през цялото време ме държеше под напрежение Wink

Сега търся някаква страхотна комедия за вечерта. Последно гледахме "Последния ергенски запой", нещо от тоя сорт да препоръчате?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт