Интериорен стил по аматьорски 3

• 52 681
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
 Hug

Чудесни идеи получих от вас, благодаря за което! Hug
Картини ще е, само да намеря моите. Blush Мисля, че първо трябва да избера тях, и тогава да реша как да освежа дограмата, за да се съчетават цветово Thinking В момента са боядисани в бяло и имат такова цветно фолио по тях, просто е за смяна. За чистенето не ме питайте. Embarassed Пердето скрива доста мизерия отзад сега. Embarassed

Doris, тъмно е за цветя, за жалост. Пробвала съм преди години, не става. Rolling Eyes
Славейче, прекрасни идеи! Hug Особено рамките с храната. Crazy Но по-добре не, че ще се изкушавам непрекъснато. Crazy Диптих, триптих - имам представа, харесва ми. Дано попадна на нещо наистина хубаво.
Amelly, от друга зодия съм, по-мързелива. Crazy
St_St75, много оригинално предложение! Hug Ще го запомня Peace
didiela, точно с такова фолио са сега прозорците. Скрива ми гледката навън. Crazy
Норче, благодаря много! Hug
Елинор 777, много интересна рамка си показала. Peace Вместо тази, която става на маса, съм си мислила и за нещо като пейка с възглавнички, само дето мястото е уникално малко. Whistling
Благодаря на всички за включването! Hug Крайно време е да се задействам и да освежа това местенце. Flutter

# 511
...Полина,спомням си в детството ми мама  да "обработва" стъклото на кухненската врата със смес от английска сол и бира...След като изсъхне,стъклото приличаше на заскрежено.Матово е,не се вижда навън и не личи ,когато се напраши!... А като дойде свекървата на гости и види, че кристалите са малки, веднага "сдъвква" снахата, че не готви редовно на мъжа си... Joy
Тези кристали са "живи". Има ли достатъчно влага във въздуха (ако готвиш редовно половин година), от големия брой малки крисалчета, остават няколко големи кристала.

# 512
И едно много интересно предложение - маса и пейка в пода  Crazy Не мисля, че бих се престрашила, но изглежда много компактно  Sunglasses

Раздвижени (буквално) шкафове и още един подобен

Страхотен полилей А това е друг много любим __2__ __3__ __4__ __5__ Видях го на живо в един хотел и съм влюбена от тогава. Чакам подходящ терен, за да се заловя да го майсторя  Crazy
И още един любим който съм виждала в няколко варианта

Оригинално решение за кабели, които няма как да скриете

Чашки-вазички

Много харесвам съчетанието между реални предмети и нарисувани

Един триптих и сега някой да каже това истински клони ли са или е снимка  Crazy

Страхотна масичка този цвят направо ме хипнотизира, а в съчетание с леко застарения ефект ммм  Heart Eyes

# 513
 Ако има влага и се получава конденз,фолиото също може да се прецака.От личен опит го казвам!В банята на село прозорецът  е с матирано фолио и ...стана на мехури,отлепи се на места...Не ми е за пръв път да лепя фолио върху каквито и да е повърхности.Не съм имала подобен проблем другаде.

# 514
А това е друг много любим __2__ __3__ __4__ __5__ Видях го на живо в един хотел и съм влюбена от тогава. Чакам подходящ терен, за да се заловя да го майсторя  Crazy

Това е интересно. Може ли да разкажеш малко повече от какво, как е направено. От кого?
Не ми изглежда никак лесно за самоделна направа, но със сигурност не е невъзможно. Simple Smile

Клоните са истински клони от бреза. Освен по вида им, съдя по хвърлената сянка.

# 515

За стълбището ...
...между двата прозореца - две картини или снимки в квадратни рамки, повтарящи прозорците.

Или огледало / 2 огледала.

# 516
Славейче, много харесах решението за кабелите ( дали се продават такива неща по магазините, възможно е и от детски играчки или хартия да се направят, предполагам  newsm78). Хареса ми и съчетанието м/у реални предмети и нарисувани ( това за детска стая във весели картинки ще е страхотно или в някой кът за почивка ). Триптиха е - уааууууууу, веднага си го запазих като идея  Heart Eyes, и според мен са истински клони.  Peace

# 517
От всичките заигравания с кабели, които съм срещала, за най-забавно намирам това. Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 16:56 от Barbabeau

# 518
За стълбището ...
...между двата прозореца - две картини или снимки в квадратни рамки, повтарящи прозорците.
Или огледало / 2 огледала.

newsm10 Даже би могло да дава хубава светлина може би. Thinking
А трябва и осветителното тяло да сменя. Не знам дали се видя на снимката какво е. Но това чак накрая.

Славейче, уау! Simple Smile Всичко ми хареса. Crazy
Норче, изпревари ме с възклицанието. Joy

# 519
Това е интересно. Може ли да разкажеш малко повече от какво, как е направено. От кого?
Не ми изглежда никак лесно за самоделна направа, но със сигурност не е невъзможно. Simple Smile

Изработено е от Troika Art and Design Studio Според мен е направено от картонени пластинки, но намерих информация в интернет, че са картонени И пластмасови. Пластинките са на дълги връвчици.
Аз още не съм изчистила идеята си за изработката, понеже скоро не се очертава да имам възможност да го направя, но определено трябва да се обърне внимание на това пластинките все пак да са тежки, за да стоят по-добре.

Реа, това е сайт, от който може да се купи Може да разгледаш в ebay дали няма да ги откриеш също. Иначе си мисля, че ако се използват нормалните клипси (като тези от камината на Barbabeau), които си си обновил някак си - можеш да им залепиш някакви допълнения, цветенца, листенца, клонки и каквото ти дойде на ум (и отива на остатъка от стаята  Mr. Green )

Радвам се, че ви допадат "предложенията" ми  Hug

Куфар-диванче направо уникално  Heart Eyes

Как да вкарате в употреба тръбите - направете си стелаж

Още една идея за рамка-кутия пълна с пеперудени хартии

Страхотна масичка само, че не знам от къде да си намеря такива книги  newsm78 В антикварна книжарница дали няма да са много скъпи?
Искам да си намеря и стари партитури, за да си направя нещо като тези но и за тях удрям на камък...

# 520
плюс че мъжа ми само мрънка " Няма къде да си прибера обувките, няма къде да си закача палтото". Twisted Evil
Amelly, стимулирай го да вземе и да измайстори нещо. Wink Peace

Както казват у наше село " И с много бой няма да стане" Simple Smile
Да е жив  и здрав дядо ми,който въпреки възрастта и недъзите си, е много сръчен и прецизен в работата си. Ето поставката за обувки,която ни е сковал, не е чудо на дизайнерското изкуство,но значително подобрява интериора в коридора. За другия уикенд трябва да е готов със закачалката и поставка за микровълновата в кухнята.

Идеите и предложенията на Славейчето много ми допадат. Добре,че и аз и брат ми умеем да майсторим разни неща,та да се обнадеждя малко,че скоро ще се разделя с кашоните и безпорядъка в апартамента.

Нещо подобно ще си правя аз. Мислех да се консултирам първо в темата дали е удачно,но реших направо да действам. Трябва да кажа,че имам огромно количество обеци - купувам си, правя си, вероятно са над 300 чифта. Купих си един принт върху картон (имитация на картина от магазин "Всичко за 1лв) и ще го надупча целия,за да си закачам върху него обеците. Самия картон / картина ще закача в тясната част на коридора срещу вратата на банята, където предишните собственици са залепили малко огледалце. Ако крайния резултат не е твърде отблъскващ, ще се размножи в триптих, пентатих и т.н. докато ми свършат обеците  Laughing

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 19:16 от Amelly

# 521
Момичета, пишете и публикувате невероятни неща, следя ви и ми е много интересно. Искам да попитам някоя от вас лепила ли е кожа ( в случая изкуствена)на стена или ако сте виждали някъде подобна тема?
Amelly разгледах ти снимките с плетива и обици - поздравления, страхотни неща твориш, а и идеята ти за поставката за обици е оригинална, като стане се надяваме да споделиш със снимка.Simple Smile

# 522
Аз готов  Simple Smile

https://picasaweb.google.com/101173878720596830813/fUaYZE

За съжаление побира твърде малко обеци,но пък е приятно за окото (за моето око поне  Mr. Green )

# 523
Barbabeau, наистина забавно, божеееее кви неща можело да се сътвори е един кабИл  Grinning

Славейче, благодаря за сайта  Peace

Amelly, много хубава поставка, браво на дядо ти   bouquet Ще чакам и снимки от другите неща.  Peace

Да си призная и аз като си наумя нещо и пред нищо не се спирам. Като си купихме апартамента и все не оставяше време от другите обзавеждания да си направим гардероби в предверието и така 3-4 годинки. Няма да обяснявам ква картинка беше там, всеки взима и хвърля и ..... ooooh! Един ден ме хвана клаустрофобия( присъщо на зодия лъв ) и с помощта на свекър ми ( много е добър в изчисленията ) проектирахме гардеробите.  Grinning Избрах плоскостите и ни ги нарязаха в един магазин по нашите изчисления. После помагах и са сглобяването.
http://prikachi.com/images/705/4242705Z.jpg  
http://prikachi.com/images/726/4242726c.jpg

Не е нещо модернистично, но е много по - хубаво и прибрано от преди  Grinning

Amelly, браво много добре си се справила   bouquet

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 10:01 от Реа

# 524
Amelly, ще ти трябва цяла галерия ако искаш да събереш всичките 300 чифта обеци  Laughing Но идеята ми харесва  Peace

Да покажа няколко интересни идеи за съхранение на бижута:
Дръвче "закачалка" - много ми е красиво  Heart Eyes
Скрити зад огледало
С коркови дъски
Компактно и удобно за пътувания

Реа, много ми харесва дървото, което сте избрали за шкафовете  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт