Интериорен стил по аматьорски 3

• 52 690
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Това за картини в коридора от пътешествията ни отдавна го практикувам. Имам 4 броя за сега  Heart Eyes

Аз пък с чинийки по стената в кухнята, може би най-любимото ми място в къщи....

# 631
  • На небето
40 кв.м. в Тел Авив. Централното кубче съдържа кухнята отвън и банята отвъре. Късите страни служат за "контейнери" - от едната страна гардероба на спалнята, от другата страна холната секция.

Много практично.

# 632
Преди малко в " На кафе" даваха едно малко жилище по дизайн на Алекс Ковачев от 30 и няколко кв. м. За жалост още не са качили видеото. Интересното е , че стените са тъмни , меката мебел, някой от шкафовете и не изглеждаше никак зле.

# 633
  • Варна
Amelly, Doris добри идеи за окачването  bouquet  . Аз бях намислила в хола да направя леко визуално отеляне на къта за гости и къта за телевизия като спусна 1-2 реда снимки от таван до пода нещо такова само че висящо перпендикулярно на мебелите (абе мини стнеичка ако мога така да го нарека)  

http://www.curbly.com/users/alttext/posts/74-easy-photo-wall-on- … ng-er-wire-budget

http://www.flickr.com/photos/pearuhsaurus/461041166/in/photostream/

това съще е идея, но не ми допада да са без рамкиране или поне паспарту  http://www.flickr.com/photos/12775596@N08/sets/72157601878715139/

А иначе ако съвсем се наложи да се дупчи намерих една идейка, как да се намали риска от грешки особено при картини с различни по големина рамки (въпреки, че дори да ги подредя перфеткно, не е гаранция, че след 3-4 месеца няма да ми писне) - изрязвате картончета с размерите на картините, които ще слагате, неляпяте ги лекичко на стената с тиксо и започвате да местите и замествате местата им докато ви паснат. Чак тогава  дупчите, махате макетите и закачате.

# 634
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Това за картини в коридора от пътешествията ни отдавна го практикувам. Имам 4 броя за сега  Heart Eyes

Дали не искате да ги покажете  Crazy Mr. Green

# 635
В дома ми в България картините се местят и променят постоянно и това е решено с монтиран корниз, плътно в ъгъла между стените и тавана. Картините се окачват на малките кукички с тънки корди.
Понеже това нещо го е правил баща ми преди повече от 30 години, Simple Smile става дума за най-обикновен корниз-релса, боядисан в цвета на стената, стои съвсем ненатрапчиво. Сега видях, че, разбире се, вече има нови, специално помислени решения.

# 636
Каква прекрасна тема откривам днес.

Рoсна kитка и аз гледах този апартамент. Страшно ми хареса, въпреки, че аз бих добавила малки детайли в оранжево и зелено. Малки възглавнички, цветни аксесоари или нещо подобно.  Crazy

# 637

Дали не искате да ги покажете  Crazy Mr. Green

Хич ме няма в снимките, няколко пъти със се опитвала да го снимам и все нищо не ми се получава. Това е място с чисто сантиментална стойност за мен(значи важно)- спомени къде сме ходили и любимия ми перваз с цветя плюс гледката на един бор пред прозореца.
 Малка част около прозореца има тук, иначе продължава и по един изкуствен трегер.
http://flambe.snimka.bg/architecture/koleda.640745.

Лошото е, че отдавна не съм прибавяла нищо към наличните Cry

# 638
# 639
Картините от различни страни места по които сме били са наредени по стълбите. Иначе имам разни сувенири - гърненца от Мексико, керамични обувки от Турция и др подобни които висят из кабинета. Доста картини имам из хола, спалнята, дори и в банята

# 640
Брех,най-после ви настигнах и имам възможност да пиша в реално време,в крак с настоящата тема  Mr. Green!
Не мога обаче да не изкоментирам темата за палетите,голите фасунки,бетонните стени и под,неизмазани тухли,греди на тавана/все едно,че е още с кофража/,сложени ей-така за пърлама и прочие такива строителни площадки и гледки  Mr. Green Извинявам се,ако ще обидя някого,но нали тук всеки си изказва мнението.Работила съм в строителния бранш доста време и ми се налагаше понякога да ходя и по обектите.И никога няма да забравя тези гледки и как горките работници спяха и ядяха на палети,застлани с вестници,как им висяха някакви голи крушки и тем подобни мизерни гледки.Лично аз го свързвам с бедност.Видях и едно детско легло от палети напред в темата,ужасТ,горкото дете  #Crazy Поне да го бяха тапицирали!Много харесвам красиви дървени тавани с краси греди,направен табиетлийски,но сложени греди така,просто за "разкош"-никога!!!Какво да се прави-професионално икривяване явно!

Ето такива и тем подобни неща харесвам аз /вече почти четири часа съм тук  Embarassed/ http://eclecticrevisited.com/tag/home/

Този полилей ми се мярна из темата,и други красоти има тук  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=319800671393951&set=a … =1&permPage=1           

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 15:05 от hrisi74

# 641
Дай пример за безразборно сложени греди по тавана, че всичко друго визуализирах, само тази гледка не успях. Laughing

# 642
  • Варна
В дома ми в България картините се местят и променят постоянно и това е решено с монтиран корниз, плътно в ъгъла между стените и тавана. Картините се окачват на малките кукички с тънки корди.
Понеже това нещо го е правил баща ми преди повече от 30 години, Simple Smile става дума за най-обикновен корниз-релса, боядисан в цвета на стената, стои съвсем ненатрапчиво. Сега видях, че, разбире се, вече има нови, специално помислени решения.

Hug

# 643
  • Варна
И никога няма да забравя тези гледки и как горките работници спяха и ядяха на палети,застлани с вестници,как им висяха някакви голи крушки и тем подобни мизерни гледки.Лично аз го свързвам с бедност.Видях и едно детско легло от палети напред в темата,ужасТ,горкото дете  #Crazy Поне да го бяха тапицирали!Много харесвам красиви дървени тавани с краси греди,направен табиетлийски,но сложени греди така,просто за "разкош"-никога!!!Какво да се прави-професионално икривяване явно!

Една друга гледна точка обръща нещата - еко! Целта на всичко това е освен икономия на средства, но и ресурси, всяка повторна употреба и рециклиране, води до намаляване на употреба на природни ресурси, в случая с палетите - дървета. На фона на глада и мизерията в в някои страни, човек осъзнава, че не му са необходими някакви безумно скъпи вещи, нищо няма да отнесем с нас Simple Smile

# 644
  • густо майна Филибето
hrisi74 , и аз имам същото отношение към подобни гледки, не зная дали защото изкарах практиките в техникума по мизерни строежи, или копнея за нещо , в което майстора е вложил усещането си за красота.

Barbabeau , благодаря за идеята, много ми хареса (тази твоята, не осъвременената) Hug

Общи условия

Активация на акаунт