Интериорен стил по аматьорски 3

• 52 696
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
"Маршрути" беше съвсем образно казано.  Mr. Green

# 616
И аз нямам маршрути  Laughing  В темата за кухните постоянно се напомня за правилото - склад - плот - мивка - плот - печка - плот. Склад разбирай хладилник (ако си има човек и килер  Thinking ). Тъй че доста хора се сещат. У нас не е в баш такава поредност, макар че може да се каже, че е и в такава. Важното е, че ми е удобно, много.
Фън шуй не съм ползвала и не искам. Малко ме дразни.

# 617
  • Варна
А за картините определено ми харесва да има картини, но не разбирам от изкуство и ще избера картина, която ме грабне от пръв поглед и на стената ще е само една картина! Още помня как преди време се влюбих в една картина, сякаш не беше кой знае какво, но ми въздействаше по уникален начин. За съжаление тогава нямах финансовата възможност да си я купя!
  bouquet

Оооо то не е и задължително - има достатъчно репрудукции, дори сайтове предлагат услугата - избираш си нещо си и те ти го принтват както ти хареса, върху канава, картон, дърво, стъкло и т.н.
Не са много хората, които могат да си позволят оригинали.

# 618
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Даже напоследък чух за релефен принт - съвсем като истинско!  Peace

# 619
Така е, но картината беше на местен художник, т.е. не е световноизвестен! За вбъдеще ще го имам впредвид!   bouquet

# 620
40 кв.м. в Тел Авив. Централното кубче съдържа кухнята отвън и банята отвъре. Късите страни служат за "контейнери" - от едната страна гардероба на спалнята, от другата страна холната секция.

# 621
Аз съм го гледала този апартамент  Grinning  Ужас, взеха много да ми се повтарят снимките от нета, скоро ще взема да не намирам нови.  Thinking

# 622

В Рим продават "скромно" палатче с четири спални, за което твърдят, че е най-скъпо продаваният имот в Европа - 32 милиона евро. Построен е върху два етажа от древен амфитеатър.

Палацо Орсини отвътре, от "Уолстрийт Джърнъл".

По-надолу има и други интересни имоти за продан. Даже и Оклахомско имение във френски стил  Grinning

# 623
Тъкмо се чудех къде да си вложа парите!!!  Heart Eyes
Бъзикам се, ще ми е интересно да разгледам! Simple Smile

# 624
  • Варна
аааа забранявам си да ви чета през работно врем- толкова сте изписали и линкове сте сложили, а аз пуста любопитна сврака всичко да видя и ето - един час мина... това кръга на шегата.
Така като гледам нашия дом се е запътил към стила на бабата- ще взема и аз да си наредя списанията като масичка. Проблема ми е, че не мога да се спра на конкретен стил- от всичко ми харесва по нещо.
Харесвам уюта на жилищата тип "Пина" - знаете тя какви харесва.
Но пък обичам изчистените линии на съвременния модерен стил. И в крайна сметка установих, че каквата съм разхвърляна и разпиляна каквото и да направя ако не го поддържам подредено ще стане манджа с грозде Sad

Поне за сега решихме каква ще е тематиката на снимките и картините.

В коридора ще сложим снимки от пътувания. Взела съм си от Италия малки хубави картички, които много харесвам и стоят добре в черна рмака с бяло паспарту. Имаме хубави снимки от Виена, малки картини от Прага, имам репородукция малка на Парижка тематика (нещо такова
http://dafenyishuren.en.made-in-china.com/product/NqAEpWKDZiVB/C … ing-ADA9117-.html )
 ... Така, че коридора ще е мястото за тях. В смисъл идеята ми е, че коридора е място, през което хората само преминават и ми се иска да му отнема малко от чисто транзитната роля...

В хола ще сложим "по-арт" фотографии или нещо флорално (харесвам триптихи).  Нещо от този тип може би http://trendland.net/wp-content/uploads/2008/12/lavazza-calendar.jpg  (но пък не съм сигурна дали искам да ме зяпа някаква мадама )  при всички случаи ми се иска да има цветове, но добре премерени.  

В спалнята не съм сигурна дали искам да има нещо по стените. Там ми е мястото за почивка и ми е достатъчно гадно, че мъжа ми сложи телевизор и компютъра се намърда с бюрото си в тази стая.

Единствено имам драма къде да вмъкна нещо на моя любим Алфонс Мука (Alfons Mucha). Много ми харесват нещата му- много мой стил. Цветни, "завъртяни", но не твърде кичозни (или поне така аз ги виждам).

Малко дълго стана, ама да каза за окачането със залепяне. В "моминския" ми апартамент също не исках да дупча и си взех лепки, ама дето издържат по 5-6 килограма - е няма да ви кажа како става след това. Не може да се изстърже от стената. Така, че ще се дупчи то е ясно.... Sad

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 22:11 от arnavonit

# 625

В коридора ще сложим снимки от пътувания.

И аз вчера измислих същото нещо. Коридора е голям и вече е е решено,че ще го правим на кабинет. Ще му подхожда. Освен това е Г-образен и в тясната част няма да има нищо, така че намирам за удачно да разположа снимки и картинки там. Също като теб смятам там да изложа пейзажите от пътувания в чужбина, а родните пейзажи (които са по-големи и са маслени бои) да останат за хола, заедно с дърворезбите.

Аз също не искам да дупча стените, а да имам свобода да размествам картините при нужда, затова мисля над разни варианти, като например да ползвам за окачване тънки телени въжета,които са плътно опънати по стената или пък нещо като плоскост с размерите на стената и материал като на текстилен параван....

# 626
хм, arnavonit, не ми беше хрумвало, че картички в паспарту мога да сложа и в рамка  Thinking  А картички от пътувания имам много хубави! Веднага ще ги разгледам и ще видя дали няма да измисля нещо.

# 627
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ах какви имоти сте пуснали на пазараааа........ Аз се отнесох в този сайт и си глееедам и мечтая, глеедам и мечтая.....  Mr. Green

Градините на двореца с прелестни! Най-много ми харесват от всичко!

Аз се влюбих в няколко английски "селски къщи"....  Rolling Eyes

Май това се доближава почти до "моята къща".

Аз мислех да накича коридора с картини, или по-скоро със снимки. Но....... Май по-скоро ще му се наложи да поеме рафтове с книги, ако не искам да ни залеят съвсем в скоро време....

# 628
  • Варна
Аз също не искам да дупча стените, а да имам свобода да размествам картините при нужда, затова мисля над разни варианти, като например да ползвам за окачване тънки телени въжета,които са плътно опънати по стената или пък нещо като плоскост с размерите на стената и материал като на текстилен параван....

Може да е тясна лавица 5-6 см с издигнато ръбче за да подпира картината/снимката в долния и край да не се плъзне. Незная дали го обясних добре, но представете си този перваз с ръбчето нагоре. Всъщност може би П/S-образен профил ще улесни закрепването на стената...

# 629
Това за картини в коридора от пътешествията ни отдавна го практикувам. Имам 4 броя за сега  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт