Интериорен стил по аматьорски 3

• 53 193
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Аз лично не мога да живея безцветно, не мога да се обличам само в сиво и черно, не мога да си подредя дома - било квартирата-гараж преди или собствения си апартамент сега, безцветно,белезникаво и бездушно. Така ми е уютно, а нали най-важната функция на дома е именно тази- като се върнеш там,да се отпуснеш, да ти е кеф и да си почиваш в средата,която ти е най-приятна.

За мен е точно обратното-цветно и шаренко могат да ме докарат до лудост. Laughing
У дома е бяло, сиво, черно и дърво, хармонично ми е се чувствам най-добре сред такива цветове. Всеки цвят, който съм харесвала като акцент в един момент  ми е ставал неприятен, може би с изкл. на синьото. Единствено по-цветно е в стаята на сина ми-синьо-оранжево-сиво, но чакам с нетърпение да променя декора в най-скоро време. Simple Smile Ще има цвят, но от играчки, книжки и арт.

Шанта, на втората маса краката са от Икеа. Само ти трябва плот, виждала съм направена от няколко груби дъски, подобно на този от първата снимка ще се получи.

# 76
Шанта, на втората маса краката са от Икеа. Само ти трябва плот, виждала съм направена от няколко груби дъски, подобно на този от първата снимка ще се получи.
Знам, аз по този критерий я намерих, търсих нещо с тези крака.  Simple Smile

# 77
Писала съм, но пак да кажа - не харесвам бонбонени, 'пластмасови', ярки цветове. Харесвам пастелни, земни цветове. Предпочитам едноцветните неща. Масата, която показа Amelly я намирам за ужасна, но стола, който я следваше доста ми хареса. Не го виждам в къщи, не знам къде го виждам, но го харесах, много. Скрина - не.

# 78
  • густо майна Филибето
Защо я дъвчете толкова тази маса? Simple Smile Нали обсъждаме аматьорски? Wink На мен ми харесват всякакви интериори, което не значи всички, но в крайна сметка интериора е комбинация от мебели, текстил, бои и декорации, и кой знае какво още. Сама  масата си е шарена, но като акцент в монохромен или едноцветен интериор  да речем, ще се получи страхотно.

Amelly , хубава си е масата, като изпълнение на дървенията не е трудно, но боядисването е малко проблемно, предполагам, че ще стане на няколко етапа. И на мен поне не ми идва наум как точно ще се боядисат крачетата, за да станат толкова перфектни по овала Thinking.

# 79

В кухнята ми имам такава, трябва да я изхвърлям май вече, та се оглеждам за подобна

Ами гледай... и прави.

# 80
ето това ми изскочи като реклама във ФБ, ама право в целта се оказа  Simple Smile - точно за мен интериор
http://artcafe.bg/interesen-i-privetliv-apartament-v-hong-kong/

Шарен и семпъл, баш в любимите ми цветове : жълто/червено/оранж/зелено.

# 81
Колко сте изписали само....
За цветовете...
Аз предпочитам по-умерени тонове.Нищо прекалено.Ако боядисам стените във фусция-ей това:
,ще ми харесва месец два и после ще ме побърка.Затова предпочитам пастелни,светли цветове.
А завивки,покривки и други аксесоари може да са в цветовете на дъгата.Само че като ми омръзнат мога да ги скрия в гардероба.Нещо такова:

# 82
  • густо майна Филибето
Много ми харесват стени , боядисани в тъмен цвят, на които се открояват светли мебели, но не зная дали бих се осмелила да го направя:

Защото на картинка много неща харесвам, но не зная как бих се чувствала дълго време на такова място.

# 83
Да , карасиво е, но на мен ми изморява очите. И този интериор е подходящ изключително само за южни и много светли помещения.

# 84
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Обичам цветове аз, даже много - топли, нежни, ярки...... но на бял фон.........

Не бих си направила стените цикламени примерно, но много харесвам това канапе:

Това обаче би ме влудило.

Определено предпочитам интериори в пастелни, но топли цветове и повечко бяло, сиво.....

С удоволствие бих боядисала стените си в насителни пастелни цветове, като фон на бели мебели... Някой ден!  Heart Eyes

# 85
 Kогато говорим за цветове се сещам за една руска поговорка  Grinning Много харесвам,че сме толкова различни хората. Едно време, когато сина ми деспотично признаваше само черния цвят като хубав такъв го контрирах с въпроса : "А как би възприел целия свят да е черен?" Обичам много ярки цветове,(дадох си любимата палитра по-напред), но за да изпъкне му трябва нещо неутрално. Масата е наистина сладка, грабваща вниманието и смела, но за уравновесяване ще трябва доста "кротки" цветове около нея.  Това дългото обяснение е и за да успокоя неразбраните и чудещите се дали да си ходят. Всички сме силно индивидуални личности и затова е шарен и красив света.
 Амели, благодаря за съвета, ще погледна.
По-нататък ще ви помоля за мнение за промяна на три стаи. Признавам, че за цветовете нямам никакво съмнение, все пак всеки ден работя с тях, но от практичен дизайн с хитри решения за не много средства (охх) наистина ще имам нужда от вас  Hug
Peace Много добре го каза!

# 86
  • густо майна Филибето
Много  обичам синичко.
Шаренийка, която не ме напряга.
Любимото ми огнище

# 87
Тъмните стени стоят добре не само на снимка. И е мит, че са подходящи само за много светла стая. Особено ако са с бели мебели, накрая цялостно стаята става по- светла, от колкото ако стените са бели, а мебелите тъмни, което е най- често срещано в домовете на масовия българин. Особено като се зарие с гардероби и шкафове от всякакъв вид, то гола стена не остава, че да се види какъв ѝ е цвета.
Интересно е, че без проблем се избират кухни от венге, секции, шкафове, гардероби от венге, слагат се тъмни подови настилки - ламинати, теракоти, мека мебел тъмна - всичко тъмно, ама на бели стени. А за тъмни стени и бели мебели се иска смелост   Thinking  и много светла стая...

# 88
  • Тракийка в Софийското равно поле....
И аз, безпаметно много! Направо ми е луда страст!  Heart Eyes

# 89
Любознателна, точно такова синьо като от първата ти снимка съм си избрала и аз да сложа в завеси и възглавнички. Иначе повечето ми неща ще са бели, а по отношение на тъмните стени и аз се престраших да облека стените зад кухнята и около камината в тапети цвят венге. Смятам, че така бялото ще изпъкне. И аз отначало малко се дърпах от тъмното, но все повече го възприемам, а и напоследък се заглеждам навсякъде, където ходя по стените и наистина тъмните не правят помещението мрачно. Е, разбира се, много е важно как се съчетават нещата.

Общи условия

Активация на акаунт