Интериорен стил по аматьорски 3

• 52 775
  • 743
  •   1
Отговори
# 390

Един парижки апартамент. Мисля, че знам на кого ще му хареса  Party
На мен, на мен! Само бих добавила няколко картини. Simple Smile
И аз така. Simple Smile))) Но много приятно място.

Това също много ми харесва.
Титина, виж как и тук ниските шкафове се повтарят в редица от стена до стена. Нали ти обмисляше как да наредиш ниски шкафове? (ако не бъркам...)

Може ли да покажете какво визуализирате при споменаването на "шкаф-комод", че аз май не знам какво е и нещо изпуснах нишката. Laughing

# 391
  • Русе
Това, моят е почти този. И от там го надграждах по мой вкус.

# 392
Титина, виж как и тук ниските шкафове се повтарят в редица от стена до стена. Нали ти обмисляше как да наредиш ниски шкафове? (ако не бъркам...)

При мен височината е една педя- не става, а и не искам да рейа от прозореца. Иначе в кабинета сме с такива, но са малко раздвижени, не точно в редица ( въпреки, че това беше идеята в началото)

# 393

Това също много ми харесва.
Титина, виж как и тук ниските шкафове се повтарят в редица от стена до стена.

Аз това заради телевизора го дадох, как е под прикритие, заради голямата картина, а ти пак ниските шкафове видя  Mr. Green Между другото откакто го спомена това с ниските шкафове и аз само го търся даже си мисля и варианти да го правя  Crazy

Под комод визуализирам скрин  Mr. Green

# 394
Взимам си думите обратно за обидите нанесени на новите ми огледала. Овалните са си точно както си требе, но това другото с неопределената форма все още си седи във любимата ми графа. Whistling

оледала и други боклуци

П. С. Това и е мазето. Да няма объркване. Wink

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 01:19 от Цонна

# 395
Искам да живея в мазето на свекърва ти! Барабар с "огледалата и другите боклуци".

# 396
Цонне, твойто мазе като моя хол. Laughing Много голямо изглежда, пък и таванът същият.
Интересна колекция си събрала.
Овалното огледало е екстра, а другото ще ти пасне много добре, ако решиш да си направиш будоарен ъгъл в спалнята. Simple Smile)))
(аз също имам една "по-така" колекция за специално заплануван такъв ъгъл Laughing)

П.П. А, сега разбрах, че не било твойто мазе, а на свекървата.

Титина, вярно, забравих за прозорците. Хем говорихме за това. Blush
Дето отбеляза Шанта, явно си ме влече:))))

# 397
  • варна
 Мда, Цонне хич не се оплаквай от свекърва, моля Laughing Че на другите се налага да търсят "боклуци" по Продавалници и обяви Wink

# 398
То при мен не попада нищо свястно. Е, харесвам ги двата стола, ама няма къде да ги взема. Close
Тя всеки сезон си сменя гледката вкъщи. Laughing Да, котката и се опъва по изхвърленото. Ех, да си котка на свекърва ми.

Барбабо, това с големия шкаф за посудата и е гаража. Подготвено е за баш боклука. Чака да бъде извозено. Мъка. Crazy

# 399
Барбабо, това с големия шкаф за посудата и е гаража. Подготвено е за баш боклука. Чака да бъде извозено. Мъка. Crazy

Да ти кажа, аз не съм фен на подобен стил (някакъв Chippendale ли е това..?), трърде империалистически ми идва. Изобщо всякакви варианти на нео-класика ми действат студено и потискащо. В Италия също се срещат подобни залитания. Но конкретно у нас които бяха, аз ги върнах на моята свекърва. Laughing За един подобен шкаф викнахме кран, за да ни го извадят от хола през прозореца, за да успеем да го върнем на свеки (все още е жив и здрав при нея).

# 400
  • густо майна Филибето
Въх! Останах със зяпнала уста! Боклуците веднага ги правя бели и състарени, тавана на гаража много го харесах, моя хол планирам да е така. Въздъх....

# 401
Това, моят е почти този. И от там го надграждах по мой вкус.

Тези са по- скоро контрабюфети. Да, и като комоди ги обявяват по мебелните магазини.

Аз като комод за телевизор, понежа и hrisi74 спомена, че и аз имам такова, за телевизора конкретно, то е по- скоро от рода на това
http://homedesignhouse.com/wp-content/uploads/2011/04/Contempora … ronto-Canada-.jpg

дървеното, на което е телевизора, у нас е много близко до него. Иначе имаме и контрабюфет, но е в другия край и е доста по- висок. Имаме и скрин, ама е в спалнята, освен, че е по- висок и той.

# 402
  • Русе
Да, и бюфети ги водят, отгоре като им сложат витрини, май тогава контрабюфет му казват. Не, че съм запозната толкова в подробности Simple Smile. Нашият го направихме малко по-висок, за да може да се вижда като седнем на масата от дивана, тъй като и той е по-висок от повечето. И така е добре сега. Така че може да се направи кой както иска. Аз харесвам тези ниските под прозорците, но така и не им намерих място. В спалнята вече то май скриновете са задължителни. Имам 2 и са ми много удобни.

# 403
Не, ниското е контрабюфет, високото с витрините е бюфет  Simple Smile

# 404
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ауу, Пина, на този френски апартамент прозорците веднага ги взимам  Sunglasses Crazy И доста други неща, макар че малко ми празнее....... Аз имам лек уклон към претрупване.  Mr. Green

Цонна, в мазето на свеки се нанасям мигновено. На мен нео-класическия "шкаф" много ми харесва  Blush И аз веднага си помислих за повечето неща - избелено и състарено. Честно казано няма нещо там дето да не ми харесва и да не "го виждам" в подходящо обкръжение  Heart Eyes

hrisi74, IKEA имат едно според мен много добро решение - серията Хемнес. Леко класическа, но не тежка. Ето това, може да се комбинира с техния комод/скрин/ТВ маса. В софийския магазин е много добре подредено това и много ми харесва.... Двата странични модула+ТВ масичката по средата и този стенен модул отгоре. Хем доста капацитет за прибиране и показване, хем някак ми е леко.....

Любознателна, къде ме запрати сега  Crazy Heart Eyes .....

Ето тези няколко снимки от твоя линк ми се иска да споделя в нашумялата напоследък тема за стъклото http://art-decoration.dekio.fr/decouvertes/visites-privees/La-cr … -ouvre-ses-portes

Титина, и аз харесвам "преди" повече  Blush Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт