Интериорен стил по аматьорски 3

• 52 689
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Виждала съм такъв статив в магазин за мебели, и по спомени не беше никак скъп.
Друг вариант е да ти го направи дърводелец

# 451
Абе, ако е истински статив, е скъп, да ти кажа. По магазините често се срещат разни, които са просто поставки - 5 дъски сковани, да си го сложиш в ъгъла на хола и да си закачиш там някоя картина, така, по-артистично.
Истинските стативи, за да са функционални, са масивни и имат разни механизми за закрепяне на платното, за наклон на равнината ...
Виж го този, намален от 850 евро. Simple Smile))))) За тези размери, това е порядъкът на цените, поне в италианските сайтове, които проверих сега.

# 452
  • Тракийка в Софийското равно поле....
И още едно лъвче  Flutter ....

Можем ли да стигнем до заключение, че Девите и Лъвовете имат най-сериозен уклон към интериорни мечти?  Mr. Green

# 453
Casual_Noble, нищо не пише в сайта за този статив. Ето още много

Момичета, хороскопа го почвам тук , за да не разводнявам хубавата ни тема, а и за по-подредено  Mr. Green Outta Joint

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 00:08 от Шанта

# 454
  • в моя свят на мир и любов
За девите и лъвовете не знам, но ако знаете на близнаците как им е трудно да се спрат на една единствена идея и след това да не я променят поне за известно време.  Wink

# 455
Този стенд за ТВ веднага го има в и бей за $440 ( това без особено търсене)

# 456
Ама вие верно ли бихте дали толова пари за стативчето? Забивам на стената и спестявам за друго. Whistling

# 457
Цонне, моя е на стената и щото рамката се върти струва почти колкото статива  Mr. Green

# 458
Като ще си говорим за пари, кой може да познае колко струва този стол? Laughing

# 459
Към ту 2К - познах ли?

# 460
Цонне, моя е на стената и щото рамката се върти струва почти колкото статива  Mr. Green
На сметка си: нито ти заема място (колкото един шкаф) в стаята, нито се спъваш в краката на статива или в кабелите...
Статив (или голям ТВ шкаф) за плосък телевизор, малко ми прилича на брониран автомобил кабриолет...
По изключение, може и статив за телевизор, само ако масичкат срещу него е във форма на палитра. Peace

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 00:28 от гост22

# 461
Аз имам място бол, а и статива ми харесва. Ама не мина на семейния съвет идеята за статива  Mr. Green

# 462
  • Sofia
Като ще си говорим за пари, кой може да познае колко струва този стол? Laughing

Към 1оооЕ Thinking

# 463
Много слабо се представяте до тук. Laughing

# 464
  • Sofia
Удвоявам  Confused

Общи условия

Активация на акаунт