Интериорен стил по аматьорски 3

• 52 691
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  Реа, Амели, големи сте сръчковци и двете  newsm10
Най-шантавото нещо, което съм правила в дома си ( в стария апартамент) беше да нарисувам бойлера като дезодорант Simple Smile Заварихме във ведомствения стар, кофти изглеждащ, ама работещ. Боядисах го в черно, изрисувах му магнолии, надписите, та в онова татово време взимах акъла на гостите ни да се тюхкат откъде съм намерила (сигурно с връзки  Thinking) такова нестандартно нещо  Joy

# 526
  • София-в сърцата на моите деца
 Реа, Амели, големи сте сръчковци и двете  newsm10
Най-шантавото нещо, което съм правила в дома си ( в стария апартамент) беше да нарисувам бойлера като дезодорант Simple Smile Заварихме във ведомствения стар, кофти изглеждащ, ама работещ. Боядисах го в черно, изрисувах му магнолии, надписите, та в онова татово време взимах акъла на гостите ни да се тюхкат откъде съм намерила (сигурно с връзки  Thinking) такова нестандартно нещо  Joy
Ха-ха-, и аз го бях боядисала, но като ФА PeaceОще си стои в банята на майка ми -синьо ФА

# 527
  • Варна
Интересни пуфове от вътрешна гума увита с парчета плат...
http://design345.com/2010/09/13/drops-pouf-and-chair/

Гугъл преводача ме смайва понякога, как само ми преведе това  Joy
Drops Pouf consists of an inner tube wrapped in colourful ribbons of recycled textiles used for upholstery. The pouf is inspired by the art of tassel-making.

# 528
Amelli, страхотно е станало.   bouquet
Славейче, дръвчето ти е страхотно.   :bouquet:s

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 21:26 от antonianik

# 529
Славейче, благодаря за линка.

Гугъл преводача ме смайва понякога, как само ми преведе това  Joy
Drops Pouf consists of an inner tube wrapped in colourful ribbons of recycled textiles used for upholstery. The pouf is inspired by the art of tassel-making.

hahaha

Като ви слушам за бойлерите, мислех, че няма по-лошо от бойлер с жартиер като бедър на повяхнала жрица (пак из тема в бг-мамма), а то имало. Joy

# 530
  • Испания и Стара Загора
Включвам се във вашата тема с един въпрос.Купихме апартамент и сега предстои обзавеждането.Мебелите вече са поръчани.До тук добре,но има една "дупка" в хола,която не можем да решим какво да я правим.Не знам и предишните собственици за какво са я ползвали. newsm78Качвам снимка,да видите за какво става въпрос(вижда се в дъното).Ако може да ми дадет някакви идеи.Размерите й са височина200см, ширина 80см и навътре в стената е 50см.

http://prikachi.com/images/469/4243469P.jpg

# 531
Анита, по принцип всичко зависи от това как ще обзаведете останалата част от стаята.
Може да го ползвате, за да сложите там телевизор, шкаф, огледало или малко писалище (има праг, който няма да е много удобен, но все пак...)

Другият вариант е просто да го аранжираш:
висока лампа
декоративна клетка за птици в случая със свещи, но може и цветя да се сложат, също снимки или нещо друго
може да сложите стелажи

__1__ __2__ __3__ __4__

Това в случай, че имате печка на дърва  Laughing

Това е интересно, но тук нишите са направени заради предметите, които ще се сложат в тях  Mr. Green

# 532
На мен много ми харесва "дупката" Peace Може да сложите толкова много неща в нея.
Славейче ти е дала хубави идеи - особено лампата е чудесна, стелажите също, може и красива дълга ваза.
Развихри въображението си Grinning

# 533
  • Испания и Стара Загора
Славейче,благодаря за хубавите идеи.Най-много ми харесва идеята за стелажите.И най-вероятно така ще направим. Peace

# 534
Тъй като 50 см е твърде голяма дълбочина като за обикновени рафтове (рафтовете за книги са към 30 см), може да помислите и за разполагането на "домашен офис" (мястото с компютъра Mr. Green), ако нямате друго място, отредено за това. Прагът е кофти, но предполагам, че лесно може да се избие, ако решите.
_1_, _2_, _3_, _4_, _5_, _6_

# 535
И да не избиете прага, тъкмо да си качва човек краката там - много е удобно. Нашето бюро има летва, при вас ще е естествено.
Ах да имах аз такава дупка в хола...  Crazy

# 536
Включвам се във вашата тема с един въпрос.Купихме апартамент и сега предстои обзавеждането.Мебелите вече са поръчани.До тук добре,но има една "дупка" в хола,която не можем да решим какво да я правим.Не знам и предишните собственици за какво са я ползвали. newsm78Качвам снимка,да видите за какво става въпрос(вижда се в дъното).Ако може да ми дадет някакви идеи.Размерите й са височина200см, ширина 80см и навътре в стената е 50см.

http://prikachi.com/images/469/4243469P.jpg

Ако се откажеш от етажерки, ето ти евтин вариант:

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=80360

Имах два броя в спалнята, много са стилни. За съжаление едната пострада - дребният скочи отгоре и Twisted Evil, и я скъса. От хартия е.

# 537
  • Варна
Дам страхотно местенце за домашен офис!

Но и една страхотна мини дзен градинка с осветление...

# 538
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Оуууу, каква красива дупкааа...... Обожавам такива ниши, дори бих си сложила една възглавница и бих се гушила там да си чета примерно. Много са ми уютни.... . Mr. Green

Славейче, страхотни неща си показала, но с тази състарената маса........ Станах пословична вече с манията си по този цвят и всичките му нюанси  Blush Mr. Green Стола куфар също ме спечели многоооо

Амели, според мен си е късмет, че не разполагате с много средства - 1-во защото ще видим интересни решения и идеи DIY, което винаги е супер и 2. защото ще имаш съвсем ясна концепция какво искаш и какво да правиш!
Да не говорим, че всички тук сме така май или поне повечето!

На Полина прозорците също много ми харесаха. Направо ме кефят много  Sunglasses

# 539
Аз поркай блога Къщата на тюркоаза и покрай тукашните въздишки взех и аз да го харесвам този цвят  Laughing  Не, че преди не съм го харесвала, но не съм му отделяла специално внимание. Сега в Практикер едни тюркоазени одеалца, тип тъкани, на бледо каренце с малко бежовко- кафяво тъй са ме пленили, Вчера насмалко да си купя. Ама пусто викам си, само прах ще събира  Thinking  Иначе тъй хубаво ще ми освежи интериора  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт