Отслабване с Шуслерови соли

• 125 879
  • 96
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Но сега съм започнала една диетка която мисля че ще даде разултат и най после се надявам да се отърва от едни 5 килограма които мн ме дразнят  smile3506
сподели коя е...

# 76

[/quote]сподели коя е...
[/quote]
Японско чудо, има доста информация за нея в нета, а има и темичка тук  Simple Smile

# 77
  • Sofia
да,знам я...успех ти желая  bouquet

# 78
  • по пътя
Здравейте, купих си и аз да пробвам, но имам такъв въпрос.Знам, че като се взимат подобни хомеопатични неща трябва от менюто да се изключи ментата, дори и в пастата за зъби, за да има ефект. Мисля, че имаше нещо и за шоколада. Това е хомеопатичен препарат и трябва да се взима 15 минути преди хранене. Ще споделя дали има резултат, макар че аз съм на доста ограничаващ стил на хранене, плюс това, че сега спазвам и постите и не зная дали ще съм пример. Взимам ги като подпомагащо средство, не като основно слабително. Наивно е да мислим, че като вземе нещо ще отслабнем, за да отслабнеш, трябва да се махнат някои неща. Simple Smile

# 79
Здравейте, момичета!
Виждам, че почти всички са свалили килограми със солите, но аз искам да попитам дали сте ги задържали. Една позната ги пие от месец, не се е теглила, но е видимо отслабнала. Казва, че не е променила изобщо начина си на хранене. Аз си ги закупих и утре ги започвам. Също исках да попитам за ментата, видях, че коментара преди мен повдига въпроса, но няма отговори. Въпросната позната не избягва ментата...

# 80
Здравейте, момичета!
Виждам, че почти всички са свалили килограми със солите, но аз искам да попитам дали сте ги задържали. Една позната ги пие от месец, не се е теглила, но е видимо отслабнала. Казва, че не е променила изобщо начина си на хранене. Аз си ги закупих и утре ги започвам. Също исках да попитам за ментата, видях, че коментара преди мен повдига въпроса, но няма отговори. Въпросната позната не избягва ментата...

Шуслеровите соли не се влияят от ментата.  Peace

# 81
Здравейте, днес ми пристигат солите. За първи път ще ги пия. Тъй като има много различна информация за комбинацията им, как се приемат... четох ли четох навсякъде .. и аз ще ги приемам по следният начин: сутрин ШС 10 - 6бр., обед - ШС 2 по 6 бр. и ШС 11 по 6 бр., вечер ШС 9 по 6 бр. и ШС 12 по 6 бр.
На мен целта ми е прочистване на организма и дренаж на целулита. Защото аз реално не съм пълна - 53 кг. - 165см. Видимо нормално телосложение. Но целулита ми е проблем. Там трупам. Започвам и каланетика 3 пъти /по час/ на седмица. Хараненто съм попроменила от преди. И дано да има резултат, че ми се ходи на море без да ме е срам GrinningVery Happy:D

# 82
Темата е заглъхнала, никой ли вече не ги пие за отслабване? След като от едно друго хапче не видях резултат се зачетох тук? Загубих няколко месеца от добавки, които не дават резултат...и ми се иска този път внимателно да избера.

# 83
Оставете тези хапчета и обърнете внимание на хранителния режим и тренировките. Те са задължителни, ако искате да свалите килограми, да изгорите мазнините, да изглеждате по-добре или там както му викат Simple Smile)

# 84
Оставете тези хапчета и обърнете внимание на хранителния режим и тренировките. Те са задължителни, ако искате да свалите килограми, да изгорите мазнините, да изглеждате по-добре или там както му викат Simple Smile)

Е, то няма как да обиколиш всички теми за отслабване с ... и да ръсиш мъдрост  Crazy

# 85
  • Sofia
Преди 2год.ползвах 4,9 и 10/ако не бъркам/ за отслабване и ми подейства добре,но бях се ограничила в храненето и повече се движех. Щом ги спрях и наруших режима отново си възстанових сваленото. Извода е...ПОСТОЯНСТВО Naughty

# 86
Преди 2год.ползвах 4,9 и 10/ако не бъркам/ за отслабване и ми подейства добре,но бях се ограничила в храненето и повече се движех. Щом ги спрях и наруших режима отново си възстанових сваленото. Извода е...ПОСТОЯНСТВО Naughty
Точно така. Идеята не е да се спазват диети по 30,60,90 дена,а да се привикне към здравословния начин на живот за трайни резултати.

# 87
  • Sofia
От вчера пак започнх с 5,9 и 10...ще ги съвместя в диетичния ми режим,дано сваля нещо Praynig
Вчера като ги приех на обед до 21ч.не усетих никакъв глад,дори леко гадене при мисълта за ядене имах...преди не беше ми се случвало. Една позната ми каза,че трябвало постепенно да се стига до 5табл.от сол,но аз винаги по 5 съм приемала. Имало някаква друга схема за прием. Две нейни познати са свалили по 10кг.за 3мес.без да променят нищо в храненето си. Аз ще се ограничавам,дано има ефект най-после Rolling Eyes

# 88
След месец пиене на соли съм напълняла!  Shocked

# 89
  • София
Пих два месеца 10, 5 и 9 за отслабване и 0 ефект!!!. Имам още опаковки...Язък за парите.

Общи условия

Активация на акаунт