Отговори
# 165
  • някъде там
Привет отново Simple Smile
Объркала съм датата,11.12 е датата.За кървенето пия Дуфастон и но шпа.Не ме е плашила в никакъв случай,просто каза,че трябва да спрем кървенето.То и самото кървене не е от плодния сак,а някъде от матката,което си мисля че е по добре ConfusedДнес нещата уж са малко по добре,дано се задържи така Praynig За близнаците тя док.спомена че са еднояйчни,нямам представа,а и не съм чела кога се разбира какви са.А за термина компютъра ми изчисли  по размерите на ембрионите дата 14.09.

Хубав и слънчев ден  Hug

# 166
Това е добре, че ти е предписала нещо за пиене и спиране на кървенето. Дано помогне и нещата се закрепят  Praynig Иначе се учудих, понеже моите тогава ги видяха чак към края на третия месец, че са две, а две седмици по късно, че са еднояйчни. За това се учудих ... може пък твоята лекарка да е много добра  Crazy Пази се повече, лежи и си почивай поне до като се закрепят нещата. Ще се молим всичко да е наред с вас и да останете в темичката до последно  Hug

# 167
F.a.t.e. искам и аз да се запиша официално в темата  Simple Smile От София съм, на 25 г. - първа бременност с термин 03.09.2012 г.

papagal4e
стискам палци всичко да е наред с вас тримата, да ни държиш в течение  Hug
абе ще видите, че всички които сме тук ще сме така до финала, даже и в по голяма бройка надявам се  Mr. Green  Hug

Аз вече нямам търпение да идва вторник и да ходя на док., че нещо съм се филмирала тези дни  ooooh! преди да отида миналата седмица при АГ се чувствах много бременна, имах и симптоми, ама тези дни нещо не е така. Нито ми става лошо сутрин нито нищо,е само дето по често пишкам. Не знам дали аз не си внушавам някакви работи. Дано да е така.
 Hug за всички

# 168
  • При моите мъже...
Хайде и аз да се запиша в темичката ви. И аз видях  EFP и то два пъти, ама още не съм ходила на лекар. Wink Тази седмица ще ида.
Ако всичко е наред бебо трябва да се появи нейде по 25 септември. Това ще ми е второ бебче. Първото стана от раз, а за това се потрудихме 9-10 месеца. Първата ми бременност беше много тежка - започнах да повръщам седмица преди първия ден на закъснението, а сега само зверски ме болят гърдите. Дано да си остане така, че работата и големият юнак си искат вниманието:)
Успешна бременност на всички септемврийски мамчета Hug

# 169
Miii едно тихичко честито от мен  Simple Smile след посещението при доки да кажеш как е минало  Hug
Много се радвам, че ставаме все повече и повече септемврийски маминки Mr. Green аз даже този уикенд водих нашата точица на екскурзия малко  Mr. Green

# 170
  • някъде там
vanilav,F.a.t.e. благодаря ви Hug
Аз съм доста черноглед човек,откакто разбрах,че са 2 на какви ли не глупости се начетох за близнаците и колко рядко се износвали до края и двата Sad
На лекар съм на 29.01,тогава ще се разбере повече ,освен ако не спра да кървя и се наложи да ходя пак Rolling Eyes
Успех и късмет на всички,дано сме  заедно до края Praynig

# 171
papagal4e, мисли положително и всичко ще е наред  Hug недей да четеш щуротии  Naughty

# 172
vanilav Записана  Hug Успех на прегледа в други ден и спокойно ... симптомите са непостоянни почти винаги.
Miii Добре дошла в клуба  Mr. Green Hug и се радвай, че нямаш  SickЧакаме новини тази седмица.

papagal4e Аз като разбрах за близначките изобщо не съм чела нищо, нито съм си мислила какво може да ме споходи ... но уви ... случи се най-лошото. Не се вкарвай в излишни филми както ти е казала и Жоржи, ако е писано ще стане. За това ти казах, че лекарката ти те е наплашила ... ако не ти беше казала, нищо такова нямаше да си мислиша иначе. А какво по хубаво от това две дечица на веднъж и двойно по-голяма радост  Hug

# 173
papagal4e, мисли положително и всичко ще е наред  Hug недей да четеш щуротии  Naughty

напълно съм съгласна! Има една приказка, че колкото по малко знае човек, толкова по добре. 
papagal4e спри да четеш, за да не си внушиш някакви глупости и да дърпаш дявола за опашката. Ще видиш, че всичко ще е наред. Аз лично много се радвам на близнаци  Mr. Green имам две мой приятелки е по чифт момченца вече на по 3 г. Peace   Hug

# 174
Здравейте,
Бих искала и аз да се присъединя към вас,тук виждам колко сте единни и си помагате което е много много хубаво Simple Smile Поздравления за всички които ще ставаме майки и по специално през септември,нашата дата е 10.09.2012.Много се вълнувах когато разбрах въпреки,че на първия тест втората  чертичка беше много бледа , но от вашите публикации тук които съм чела докато се опитвахме да си направим бебе съм разбрала че дори и леко бледа има наличие на бременност и много се зарадвах Simple Smile
Исках да ви попитам за съвет дали е редно да продължа да играя народни танци или  по добре да се пазя,докторката ми ме посъветва сама да си преценя,но не мога.Обожавам танците и ще ми е трудно да се разделя със тях. Simple Smile Благодаря ви предварително
И да пожелая на всички много лека и безпроблемна бременност и най вече да мислите само за добрите моменти и да будете оптимисти без да се притеснявате Simple Smile Heart Eyes

# 175
Исках да ви попитам за съвет дали е редно да продължа да играя народни танци или  по добре да се пазя,докторката ми ме посъветва сама да си преценя,но не мога.Обожавам танците и ще ми е трудно да се разделя със тях. Simple Smile Благодаря ви предварително
И да пожелая на всички много лека и безпроблемна бременност и най вече да мислите само за добрите моменти и да будете оптимисти без да се притеснявате Simple Smile Heart Eyes
Щом не ти тежи и не се чувстваш зле продължавай да танцуваш, но все пак не бива да се преуморяваш. Ако усетиш, че не ти се отразява добре веднага прекрати танците. Това е лично мое мнение и е в случай, че бремеността ти не е рискова.

# 176
Благодаря ти за съвета cassiopeia_vn ,засега смятам ,че бременността е наред чувствам се много добре,като изключим това че съм леко хремава и много ми сълзи дясното око Sad Cry

# 177
Привет !
 Жоржииии  newsm44 , то се знаеше де , ама друго си е официално да се похвалиш  Grinning

Аз съм по-добре с цистита. Утре ще пусна една урина и ще видим дали ще се видим с док да погледнем точицата  Laughing Дано всичко да е наред. Утре ще пиша  Hug

За главоболие само парацетамол!

# 178
Септемврийско бебе, щом си свикнала да танцуваш по принцип и не чувстваш никакъв дискомфорт сега от танците, си танцувай на воля колкото ти душа иска  Hug Хем ще се поддържаш в по-добра физическа форма, което ще ти помогне пък при раждането  Peace
Папагалче, стискам палци за твоите бебоци  Praynig А ти, че няма да си спокойна, докато не ги гушнеш живи и здрави, е ясно, но всъщност това важи и за всички нас  Hug Късмет на всички ни!

# 179
бебе септември 2012 Добре дошла  Hug по въпроса с танците аз мисля, че не е лошо да ги понамалиш, дори и да ги спреш. Моето лично мнение, е че толкова много скачане няма да се отрази добре на плода особено в началото когато трябва да се закрепи ... това не е валс все пак. Аз мисля, че няколко месеца почивка от хората няма да ти се отразят зле. Но ти си преценяваш  Peace

rossy-pm Стискам палци за прегледа днес  fingerscrossed fingerscrossed

Хубав ден момичета, въпреки студа отвънка  cold  Hug

Общи условия

Активация на акаунт