Отговори
# 180
Нямам търпение да дойде четвъртъка вече и да видя бебока. С предишната си бременност не бях толкова нетърпелива хора. И преди работех до последно, а сега още от сега не ми се ходи на работа - налегнал ме е страшен мързел. Хубав ден и на вас сладки мамита Simple Smile

# 181
Ох, то и на мен така не ми се работи и ужасно ми се спи, особено през деня, а през нощта постоянно се пробуждам...и ходя като варен картоф.  Simple Smile 

# 182
Момичета и аз съм като вас,за мен е първа бременност и не знам как трябва да е но през деня ми се доспива доста често а през нощта само се будя и ставам доста рано от обикновено Simple Smile Доста ме домързява на работа но явно при всички ни е така Simple Smile

# 183
Сънливостта е почти неизбежна при всички бременни и така поне до третия месец  Mr. Green Другите симптоми може да ви пропуснат, но този Не  Crazy Аз също вече съм като сумнамбул, а вечер не спирам да ходя до тоалетната  ooooh! А от две дена забелязвам, че нещо почва и да ми се гади ... което не е добре  Tired

# 184
F.a.t.e. и аз съм така с гаденето, преди само от време на време ми се гадеше, и то много леко, и бях се зарадвала, че така ще мина. Да, ама Не! Simple Smile От 3 дни нищо не ми се яде, а когато помисля за храната, направо ми се тича до ОО  Sick  Ама хапвам на сила нещо, че то бебока нали трябва да се храни и да расте! Simple Smile

# 185
F.a.t.e. мен сънливостта ме пропусна първия път, за сметка на това  Sick до 6м. беше ужасно.

За сега нищо ми няма, но е твърде рано да се каже  Mr. Green не ми се спи, не ми се яде повече, не ми се гади...обаче като влезна в 3м. сигурно ще стартирам със симптомите  Crazy

rossy-pm, знаех си че ми е познат ника ти, пишем заедно в януарската тема  Hug

# 186
F.a.t.e. мен сънливостта ме пропусна първия път, за сметка на това  Sick до 6м. беше ужасно.

Направо си била за завиждане  Crossing Arms Mr. Green

Аз все си мисля, че ще има разлика м/у първа, втора и трета бременност. С първата си бременност нямах никакви симптоми - освен сънливост до третия месец  Whistling Все едно не бях бременна, но сега си мисля, че ще е по различно, понеже вече почна това повдигане и гадене  Sick

rossy-pm
а аз май те мернах при августовските мами  Crazy

# 187
  • При моите мъже...
Благодаря за палчетата - утре съм на лекар Simple Smile
После ще дам докладна Flutter

Тази нощ малкия ме събуди в 3 и до сутринта не можах да заспя  Tired Само се прозявам пред компютъра Laughing

Не ми се мисли за по натам как ще е, но пък да сме живи и здрави всичко да е наред ще се справим:)Simple SmileSimple Smile

Лека седмица на всички!  bouquet

# 188
  • някъде там
Привет и от мен Hug
С първата бременност и аз не съм имала никакви симптоми,освен че спях многооо.За сега нямам проблеми с повдигане и повръщане,дано и нямам че много мразя да  Sick В момента освен да ме боли кръста,при дълго ходене и седене права,други проблеми нямам.Кървенето ми днес почти го няма,ще видим до довечера.Мисля,да ходя до личната за направление за кардиолог или направо за гинеколог,че трябва да си сменям хапчетата за кръвно ooooh!
Исках да ви попитам какво хапвате,уж ми се иска да е по здравословно,но в този сезон с липса на зеленчуци  Thinking Ще излезе вярно твърдението,че всяка бременност е различна GrinningПървият път изобщо не ми се ядеше сладко,нещо необяснимо за мен,но този път ми се преяжда,което не е добре Laughing Съня ми нещо го няма,поне не е като преди,явно е от мисли или хормоните ми бушуват Wink

Много стиснати fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за всички Two Hearts

# 189
papagal4e Радвам се, кървенето вече го няма ... само така  Hug
Иначе не разбрах - ти сега пиеш ли хапчета за кръвно или си ги спряла  Thinking Все пак трябва да видиш дали могат да се пият по време на бременност. Иначе за яденето ... аз по принцип не съм много месоядна, а сега изобщо не искам да виждам месо, но гледам поне през ден да похапвам малко, че после да не се наложи да си го снабдявам посредством хапчета. С предишната си бременност имах и нисък хемоглобин и пих желязо. Сега ще гледам от рано да си набавям тези съставки, а ако не мога - хапове отново  Tired В темата дето я бях пуснала и за сега ни я затвориха имаше линкове за храната ... сега допълвам още инфо, но ще го сложа когато ни я върнат - т.е. като изпишем 50 стр.  Crazy Иначе може да потърсите и в нета повече за храненето по време на бременност  Hug Много ми се хапва в момента пица, тестени и макаронени изделия, сладко и солено и много плодове - основно банани, ябълки и помело  Heart Eyes

П.П. Аз току що си запазих час за сряда при ЛЛ за направление за ЖК   bowuu

# 190
Момичета, вашите лекари препоръчват ли ви пренатални витамини от сега или от четвъртият месец? Чудя се да ги пия ли от сега, че нали зимата е по-бедна на плодове и зеленчуци  newsm78 Също така пия и OMEGA 3

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 14:24 от silvi_7878

# 191
Здравейте и от мен Simple Smile Много съм щастлива, че мога да се регистрирам при Вас.
все още не знам коя е точната дата на термина, по-късно ще пиша когато лекарят ми я определи.
За сега имаме сакче в матката и чакам да видим сърчицето тази седмица Simple Smile) Аз бях с много късна овулация и все още не съм сигурна в коя седмица съм Simple Smile При мен има всички екстри от сиптомите без болките в гърдите. Гади ми се много, особено вечер, не мога да хапна почти нищо, само като помисля за ядене и  Sick, а до печката не припарвам за да сготвя нещо. Спи ми се много, и ставам по 5 на нощ за да посещавам тоалетна. Има ли още някой, когото не го болят гърдите - това леко ме тревожи?

# 192
radost81, и мен така не ме боляха гърдите, само последните няколко дни усещам малко напрежение от време на време и дискомфорт при допир, и сякаш са станали по-големи.

# 193
  • някъде там

F.a.t.e. пия хапчета от 3 години,мисля че не стават за бременни,затова и ще ходя да ги сменям.Док.каза ,да ги намалям бавно,защото не е добре да се спрат изведнъж ooooh!
Много ме притеснява това кръвно,но дано нямам проблеми както беше и първият път.
За добавките пия Допелхерц Мама,Фолиева киселина и мисля да пия и Лактофлор че имам от преди.
А за храненето,ми беше интересно вие как се храните,иначе съм чела доста в нета,но не всичко е изпълнимо WinkЗабелязвам обаче,че и  на мен ми се хапват забранените храни по често Whistling
Гърдите,пък мен изобщо не ме болят,само още преди закъснението ме наболяваха.Сега са по скоро по чувствителни Flutter

# 194
Ясно ... наистина веднага отиди да ти ги сменят или да ти предпишат нещо друго  щом нестават за бременност - високо или ниско е то?
Иначе си хапвам каквото ми се яде ... не се ограничавам в количеството ... единствено подбирам качеството на храната  Peace

Общи условия

Активация на акаунт