Отговори
# 195
Жоржи , дааа и там пиша ,че бях с термин 01.01 (по овулация) , но родих декември . Въпреки това си пиша и в януарки. Сега пиша и в август , защото терминът ми е 8.09 , но ще съм със секцио и със сигурност ще е август (живот и здраве) . Жоржи , абе аз питах тези дни в януарките , ама си мълчите  Laughing Laughing (сигурно ще има и още някоя бременна януарка , надявам се  Wink )

Днес бях на док. Урината ми е  6 точки! Бебо отговаря точно на 6г.с.+4дни . Тармин  08.09 (док го сметна по следния начин - 1.12 (последен цикъл) +7 (= 8 ) , 12-3= 9 т.е. 8.09. )

F.a.t.e. , може да ме записваш на 1стр  Peace

ооох и  на мен така ми се спи....имам да чета за един просовут изпит , дето го влача вече 4та година, а трябва да завърша. Отделно малкият нощем изобщо не спинка и съответно мама е като парцал. Нищо все някога сигурно ще се наспя Laughing Laughing Laughing Laughing

# 196
Здравейте,отново да ви запитам нещо.Още от първия ден в който трябваше ми дойде менструацията до днес вече съм в 7г.с. почти всеки ден се случва да ме боли корема долу ниско в ляво,вчера и онзи ден го нямаше и се бях успокоила,но сега пак ме заболя и не знам дали да звъня на докторката или е  нормално  newsm78 Hug

# 197
Здравейте,отново да ви запитам нещо.Още от първия ден в който трябваше ми дойде менструацията до днес вече съм в 7г.с. почти всеки ден се случва да ме боли корема долу ниско в ляво,вчера и онзи ден го нямаше и се бях успокоила,но сега пак ме заболя и не знам дали да звъня на докторката или е  нормално  newsm78 Hug

Не е нормално, вземи веднага но-шпа и при първа възможност при доки. Пий го спокойно, няма да ти навреди ... аз съм го пила по три пъти на ден с предната бременност. Той е за отпускане на мускулатурата  Peace

rossy-pm записана си, въпреки че ЖЗ ще си при августките  Mr. Green но ще ни държиш в течение и нас  Hug само не си ми написала град  Peace
и честито за резултатите  Hug

# 198
оооф , че съм запиши  - Бургас  (въпреки , че по принцип съм от ПОморие ) , втора бременност на 28години Wink Е аз ще си пиша и тук , приятно ми  е  Hug

Бебе , болка или тежест ? Защото има разлика. Болка не е нормално , тежест или дискомфорт , да. Пий но-шпа , както е казала ф.а.т.е. , но се обади на док.
Аз имам тежест , пия но-шпа . Предната бременност пих през цялото време от това малко , гадно , горчиво хапченце  Wink

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 19:04 от rossy-pm

# 199
Здравейте и от мен!
Чета ви тайничко от няколко дни, но все ми се струва рано да пиша, та  - по калкулатора терминът ми е за 15.09, ходих на преглед, видя се Точката, но се разбрахме, че е рано ( аз отидох с два дни закъснение), та ще чакам още седмица да отида пак.
Аз имам момче на година и половина, видях, че има и други майки с малки дечица и се радвам, че ще споделяме опит и занапред!Мии, радвам се да те видя тук, тебе те знам от юлската ни темичка, въпреки че аз не пиша от много отдавна .
Надявам се да се запазим в този състав и да се увеличава бройката, много положителни емоции в темите занапред и на финала - на всички ни желая здрави бебчета!

# 200
Благодаря ви още утре ще и звънна Sad Rolling Eyes

# 201
Vasilena P Добре дошла  Hug наистина е било раничко за преглед  Mr. Green за това ще те чакаме другата седмица с хубави новини Praynig Hug

Аз да ви кажа какво направих или по точно се опитах   Heart Eyes Помолих модраторите да ни оставят новата тема,  която пуснах онзи ден, но това което можаха да направят е да ги слеят. Тоест началната страница от новата я сложиха тук, но няма да мога да я редактирам, понеже е в поста на Мадленка а не искам да я притеснявам да редактира. Има полезно инфо и може да го ползвате /ще има още но в другата/Така, че вече при новата  Mr. Green ще ви има всички с новите данни  Hug

# 202
Забелязах, че първата ни страничка е супер. Браво - всичко е много хубаво Simple Smile

# 203
  • Бургас
Кой беше писал, че е на утрогестан? Как го приемате?  Peace

# 204
аз не съм , но съм била. Зависи как са ти го предписали. По принцип или 3х2капс или 2х3капс. На мен ми бяха изписали 3х2капс. Сутрин и вечер ги слагах вагинално , защото от тях ти се спи ощееее повече , а на обед ги гълтах. Може всичките да ги приемаш през устата , а може и вагинално. По принцип се препоръчва вагинално (по-добре се усвоява , и не те прави парцал) .поставя се и се лежи 30 мин. После част от капс. изтича ,но организма си е приел точно колкото му е нужно.

# 205
  • Варна
Хайде и аз да се запиша в темичката ви. И аз видях  EFP и то два пъти, ама още не съм ходила на лекар. Wink На 25.01 ще ходя при личния лекар за направление (така прецени той, за да може с едно направление да отида при гинеколог да подтвърди бременността ми и след 30 дена да ме запише със същото направление в третия месец), а после ще видя при кого и кога.Това ще ми е второ бебче. 
Успешна бременност на всички септемврийски мамчета Hug

# 206

Аз в момента, но го пия 2х1, или сутрин и вечер по едно хапченце  Peace

kami2004 Добре дошла  Hug

# 207
Добре дошла Kami2004 и честито   bouquet Аз съм на док. утре след работа и не мога да си намеря място от нетърпение, представям си ти как се чувстваш с тези 10 дни до датата  Simple Smile

П.П. Мммммм даааа, и аз ще се присъединя към групата на поспаланките  Mr. Green не знам кога ще е, но както е тръгнало ще се изложа някои ден на работа   Joy

# 208
# 209
Здравейте на всички.Да се запиша и аз на 12.01. бях на лекар и беше потвърдена бременност в 3-4г.с. размери на точката 8мм.Според калкулаторите термина ми е 14.09.,но на 24.01. като отида на лекар пак ще го питам.Имам лека тежест и ми изписа утрогестан 3х2табл. и но-шпа.Ми това е засега от мен най-щастлива естественно е бъдещата кака,която на всички разказва как мама има в корема си точица. Laughing Laughing Laughing
Може да ме запишете на първа  страница-казвам се Ралица от гр.Плевен съм на 33год.,това ми е трета бременост,като първата ми беше неуспешна, а от втората имам момиченце на 4 год и 4 месеца.
Прекрасен и спокоен ден на всички растящи коремчета Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт