Отговори
# 660
Aelia, наистина много добри съвети! А палците вече са стиснати! Simple Smile успех!

# 661
Мерси за съветите.Ще ги изпробвам и дано да има ефект.И аз утре съм на първи преглед.Доста ми е притеснено.Според вас какво трябва да очаквам. На 19.01, трябваше да ми дойде, тогава си направих тестове и трите са положителни.Изчаквах до утре да отида на лекар, но ми е доста напрегнато.Доколкото успях да сметна с калкулаторите термина ще ми бъде на 24.09.Как мина вашия първи преглед, аз изчетох много мнения, но малко ме страх да си призная честно.

# 662
Mery85, пожелавам ти успех на прегледа и всичко ще е наред! Само според мен е малко рано, най вероятно ще видите само плодния сак. Моята последна МЦ беше на 29.11, после очаквах на 26.12, която така и не дойде  Grinning . На 6.01 вече бях на лекар, ама видяхме само плодния сак и сега съм в петък на преглед за да видим ембриончето и да чуем сърчицето.  Затова мисля, че малко ще е рано, може би още малко да изчакаш!

# 663
Малеее днеска цял ден не съм влизала и сега какво да видя  #Crazy много писано! Браво мамчета малко остана и минаваме новата темичка. Честито на всички новодошли. А аз да се оплача: днес сутринта ходих да си пусна изследванията и направо ми източиха кръвчицата. Явно заради кистата ме пукнаха от изследвания - напълниха от тея техните шишенца цели 4. Щели да ги пращат в София и в понеделник чак да ида за резултати. Ужас! Дано поне всичко да е наред. И така като съм тръгнала да продължа с оплакванията: синчето не го подмина грипа и от два дни поддържаме 39 градуса температура, повръща цяла нощ, не сме мигнали. Сега се чудя какво да взема да пия за да се предпазя? Или да питам доки?  newsm78

# 664
За съжаление и аз имам проблема със запека...кафето и цигарата ми бяха традиция сутрин  Embarassed
Aelia имаш силно стиснати палци от мен, не се тревожи доколкото можеш, така също вредиш на бебо! Сигурна съм, че всичко ще е наред!!! hug hug hug

# 665
Aelia  Hug Hug fingerscrossed
За запека Киви сутрин на гладно при мене дава резултати.
Аз пък и тази бременност го карам на разтройство  Tired С миналата 9 месеца екшън.  Crazy

# 666
maggitta,  какви точно специални изследвания ти пускаха и казаха ли ти, че са заради кистата или ти така си мислиш? Каза ли ти лекаря каква точно ти е кистата? И аз имам киста, мойта е лутеална, но никакви специални изследвания не са ми назначили.
Много неприятно, че детенце ти е болно. Бързо да оздравява. Знам, че можеш да вземаш оксцилококцинум профилактично, но най-добре попитай лекаря си. И мен много ме е страх от този грип.

# 667
millenitta аз сама си предполагам, че са заради кистата изследванията понеже с предната бременност не са ми взимали толкова кръв. Плюс това си ми ги изследваха тука в Хасково в лабораторията и като дам сутринта следобед си ме викат за резултати, а сега щели да ги пращат в София. Незнам какво става, но като ги занеса на доки ще разпитвам подробно. Каква ми е кистата не ми каза, каза само че трябва да я следим и че ако вземе да расте трябва да се отстрани оперативно защото иначе щяла да пречи на бебето. Общо взето ми дойде малко в повече на предния преглед и от притеснение сега като се замисля нищо съществено не питах. За следващия преглед ще съм подготвена.

# 668
Сега разбрах. Разпитай подробно другия път, ако имаш възможност. Предполагам, че са си стандартните кръвни изследвания, които са много и може част от тях да не ги правят в Хасково. Моя лекар толкова неща за изследване ми изброи, че беше абсурд да ги запомня.
Не се шашкай за тази киста, потърси и мнение от друг лекар, ако този в бъдеще предложи операция. Това, което знам със сигурност е, че в повечето случаи с напредването на бремеността кистите изчезват от самосебе си. Аз също се притеснявам, но се опитвам да не мисля за това и си внушавам, че всичко ще бъде наред.  Simple Smile

# 669
Завърнах се от прегледа.  Confused Има чудесно ембрионче със сърдечен ритъм, отговаря на 7с.5дни. Съвсем добре изглежда, обаче гестационния сак е много малък Cry Тревожно е и сега ще ме следи всяка седмица да видим какво ще се случва. Каза, че не е виждала подобно нещо досега. Разрових се веднага в нета да видя какви са прогнозите и не са добри. В повечето случаи заплашва аборт, но слава Богу намерих и един случай, когато сакчето е наваксало с напредването на бременността и се е родило съвсем здраво детенце накрая. Сега само това ми остава да се надявам сакчето да навакса и да се изпълни с достатъчно течност и всичко да завърши добре  Praynig Praynig Praynig
Ох, просто не знам newsm45 Сякаш си нямам достатъчно други тревоги...

# 670
Ехаааааа  #Crazy един ден не съм влизала и вие сте на 45 стр. бравоооооо.Добре дошли на всички нови мамчета (няма да изброявам по именно, че със сигурност ще пропусна някой) пожелавам на всички ни една много лека и прекрасна бременност и септември здрави бебчета  smile3504 Много се радвам, че има само хубави новини от прегледите, дано до края да е все така  Praynig
Колкото и да ми се иска да се включа в разисканите теми, няма да мога, защото са доста. Една я запомних, защото и мен ме мъчи - запека. На мен доки ми изписа едни глобули, до сега съм използвала само една, не ми се иска да прибягвам до тях, но когато положението не е много добре се стига и до тях.Иначе на мен ми действа закуска с прясно мляко и корнфлекс  Peace
Лека вечер за сега от мен  Hug

# 671
Aelia надявам се всичко да е наред и сакчето да навакса  Praynig Praynig Praynig дръж ни в течение, ние ще стискаме палци. Мислила ли си да посетих и друг док. за второ мнение? Аз определено вече съм загубила доверие в медицинските лица като цяло и определено бих потърсила второ мнение. Мисли положително и всичко ще се оправи  Hug

# 672
  • някъде там
Aelia много стиснати палчета и от нас Hug
Mery85 много късмет и на теб,не се притеснявай всичко ще е ок Hug
millenitta да не би да са ти пускали стандартните изследвания за спин,хепатит и още нещо имаше,те стават по бавно,поне такива спомени имам от първия път Peace
Aelia пожелавам ти всичко да се оправи и на следващия преглед всичко да е както трябва Praynig
мама зайка_ и аз съм така,но си мисля че е по добре от запека,поне за мен Crazy

# 673
  • Истанбул
Aelia  Praynig надявам се всичко да е наред ще бъдеш в мислите ми и ще стискам палци дано сакчето успее да навакса и всичко да завърши добре

# 674
Aelia, стискам палци и аз. Вяра и положителни мисли - аз вярвам в това. Нали казват, че бъдещето са мислите ни в настоящето. И аз бих потърсила друго мнение. Поне е сигурно, че няма да навреди, а може и да те успокои. Дръж ни в течение

Общи условия

Активация на акаунт