Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за бременност, споделени във форума?
Какви са някои от преживяванията на жените във форума по време на бременността?
Кои са някои препоръки за избор на лекар за бременност, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за бременност, споделени във форума?
-
Какви са някои от преживяванията на жените във форума по време на бременността?
-
Кои са някои препоръки за избор на лекар за бременност, споделени във форума?
Във форума се споделят препоръки за лекари, като д-р Каирякова от Св. София, която работи със Здравна каса и разполага с модерна апаратура. Друга препоръчана опция е д-р Гиздов от ВМА, който е много внимателен и не кара пациентите да чакат дълго за час. Споделени са също истории за положителни преживявания с лекари и прегледи.
-
Кога трябва да отида на преглед, ако съм бременна?
-
Какво представляват фраксипаринът и аспиринът протект по време на бременност?
успех!
. На 6.01 вече бях на лекар, ама видяхме само плодния сак и сега съм в петък на преглед за да видим ембриончето и да чуем сърчицето. Затова мисля, че малко ще е рано, може би още малко да изчакаш!
много писано! Браво мамчета малко остана и минаваме новата темичка. Честито на всички новодошли. А аз да се оплача: днес сутринта ходих да си пусна изследванията и направо ми източиха кръвчицата. Явно заради кистата ме пукнаха от изследвания - напълниха от тея техните шишенца цели 4. Щели да ги пращат в София и в понеделник чак да ида за резултати. Ужас! Дано поне всичко да е наред. И така като съм тръгнала да продължа с оплакванията: синчето не го подмина грипа и от два дни поддържаме 39 градуса температура, повръща цяла нощ, не сме мигнали. Сега се чудя какво да взема да пия за да се предпазя? Или да питам доки?

С миналата 9 месеца екшън.
Тревожно е и сега ще ме следи всяка седмица да видим какво ще се случва. Каза, че не е виждала подобно нещо досега. Разрових се веднага в нета да видя какви са прогнозите и не са добри. В повечето случаи заплашва аборт, но слава Богу намерих и един случай, когато сакчето е наваксало с напредването на бременността и се е родило съвсем здраво детенце накрая. Сега само това ми остава да се надявам сакчето да навакса и да се изпълни с достатъчно течност и всичко да завърши добре
Сякаш си нямам достатъчно други тревоги...
Много се радвам, че има само хубави новини от прегледите, дано до края да е все така