Отговори
# 75
Мерсииии честито и на теб rossy-pm.Ще си записвам час за 11.01. да видим и ние как са нещата.Страхотно започване на 2012година. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Хубав ден на всичкииииииииии

# 76
  • Варна
Здтравейте, момичета! И аз да се включа тук, макар, че още не съм съвсем сигурна. По Коледа решихме да опитаме за първи път да правим бебе и то взе, че не ми дойде този месец. Мислех, че не е възможно, защото бях 5 дни преди цикъл, но... Правих тест и имаше много слаба втора черта, ама май още ми е рано. Утре пак ще правя. По калкулатора ми изчислява термин на 6.09.2012 и че съм в 5г.с, а аз всъщност съм във 2г.с. Ще се разбере скоро....стискайте палци  baby_neutral

# 77
Здравейте,
Включвам се и аз за първи път след вчерашния преглед. Резултат от прегледа мъничка запетайка с чудесно тупкащо сърчице - 6 г.с.  Heart Eyes, термин 04.09.2012г. - според калкулатора (забравих да питам  Embarassed ). Аспирин протект и фраксипарин до около 20 дни преди термина  Crazy
Успех на всички и дано да има още много тупкащи сърчица   Hug Praynig Hug

# 78
Здравейте нови , бъдещи мамчета  Hug

# 79
  • Варна
Здравейте и от мен  Simple Smile Днес си правих тест и се появиха две черти. Записах час за четвъртък да видим дали е истина  Laughing  Обзел ме е страх смесен с радост . Странна работа, въпреки, че ще ми е второ дете  Mr. Green Лек ден на всички!

# 80
Честито на всички момичета  Hug Радвам се, че ставаме повече и повече ... но чакаме и още  Mr. GreenАз утре съм на преглед за първи път и се надявам бебчо да е наред и да чуем сърдечна дейност Praynig Hug
 Късмет и успех Hug

# 81
Добре дошли на всички новозаписали се:)
meri-geri Simple Smile , защо трябва да пиеш тези неща?
Аз мисля да си запиша час за петък. Вие казахте ли вече на най-близките? Аз чакам прегледа в петък и тогава ще кажа.

# 82
Аз мисля да си запиша час за петък. Вие казахте ли вече на най-близките? Аз чакам прегледа в петък и тогава ще кажа.

Още не ... чакаме потвърждение и тогава  Praynig Hug

# 83
Аз казах на близките:) Дано всичко да е наред Simple Smile
Фраксипарина са инжекции за разреждане на кръвта , асперин протект също. По принцип се изписват при проблеми с тромбоцитите , НК клетки , фосфолипидни антитела и след асестирана репродукция .

Виждам ,че и твоите слънца ще имат малка разлика  Mr. Green

# 84
Здравейте момичета и аз знам, че съм бременна от вчера. Направих си кръвен тест, но ще ходя утре на повторен кръвен и ако стойностите са минали 1000 ще ходя на гинеколог за да видим дали всичко е ок и дали се вижда сакчето.  Иначе с калкулатора на БГ Мама излиза, че терминът ми е 15 септември. Не съм казала на никой, включително на мъжа си. И не мисля да казвам, докато не чуя сърчицето или той не ме хване в крачка с липсата на цикъл евентуално. Даже на приятелка не съм казала, а и не мисля докато не вляза в четвъртия месец живот и здраве. Искам да ви питам нещо, взела съм си направление за гинеколог за констатиране сега дали съм бременна или не, но не съм сигурна, че искам да ходя при него на женска консултация, ако се стигне до там впоследствие. От кога започва тази женска консултация и дава ли личният лекар нещо специално за да отида после при другия лекар? Знаете ли как стои този въпрос? Поздравления за всички и се надявам често занапред да се виждаме тук.  bouquet

# 85
  • Варна
silvi_7878 Това, че един лекар ти констатира бременността не значи, че трябва да ходиш на консултация при него. Избираш си някой, отиваш, записват те и така.
Аз днес ходих за потвърждение, за сега съм бременна и дано си остана такава Simple Smile
Отидох на частно, а и смятам да раждам живот и здраве при този лекар.

# 86
Силви , няма проблем да отидеш сега при един с направление , а после за ЖК (която е след 9г.с. , някъде е и след 12г.с.) да се запишеш при друг. Така или иначе за ЖК , ЛЛ ти дава направление отново и конкретно за това Simple Smile

# 87
Здравейте отново,радвам се, че още момичета се записват в темичката  Hug
tiya 4, както е казала  rossy - pm фраксипарина и аспирина са за разреждане на кръвта, ще ги вземам заради тромбофилия (или само предразположеност, не съм сигурна), след 2 последващи аборта. Но вярвам, че този път след като вече се костатира проблема всичко ще е наред  Praynig Praynig Praynig

# 88
Честито на всички бъдещи септемврийски мами. Лятото писах в темата за априлските бебета, т.к. цикъла ми закъсня и си мислех, че съм бременна, но след седмица ми дойде. От тогава реших да не пиша и да не обръщам внимание на всякакви симптоми, които си самовтълпявам... до сега. Не че нещо е сигурно. Днес трябва да ми дойде цикъла. Ако дойде - дойде, ако не дойде - ще съм много щастлива. Единственото различно нещо, което се случва с мене е това, че от седмица гърдите ме болят и са едни такива по-големи.

В неделя имам рожден ден. Ще е прекрасен подарък (евентуално).

# 89
meri-geri  Hugсигурна съм, че този път всичко ще е наред!  Hug Благодаря ви за информацията момичета! Наистина не знаех за какво се пият, а и мислих, че аспирин не трябва да се приема по време на бременност newsm78
Злати7 ще издържиш ли до неделя без да си направиш тест?Simple Smile На твое място да съм направила вече Hug Стискам палци  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт