Отговори
# 90
Мери-гери , всичко ще е наред този път  Hug Стискам палци!

Злати , а на теб мила пожелавам най-хубавият подарък за рождения ден  EFP   Hug

# 91
Здравейте маминки и бъдещи маминки!Честито на всички,които с треперещи ръце са държали теста с две чертички като мен Simple Smile аз май съм за тази тема точно Simple Smile по календари като гледам термина трябва да ми около 2-3 септември. Теста направих на 2.01 след 4-5 дни закъснение, на лекар ходих на 4ти,който за мн малко видя бебчето понеже мн мъничко.Утре пак съм на лекар и виждам,че доста от вас са запознати какво трябва да се види вече,а на мен ми е за първи път и то доста неочаквано,защото стана от рас нещо на което ми казаха да не се надявам. Та дали може да ми кажете горе-долу вече какво да очаквам да видя на екрана Simple Smile

# 92
Здравейте и от мен, отново! Честито на бъдещите септемврийски майчета   bouquet Аз вече съм в 6 ГС и ще ходя на лекар другата седмица, закъсняла ли съм? Питам, защото тук, във форума чета, че повечето момичета са отишли по- рано? Благодаря ви! Темата е супер  Simple Smile

# 93
  • Поморие
Повечето ходим от радост и да видим нещо, каквото и да е Simple Smile аз знам че отидох мн рано, тя и лекарката така каза, според книгите 6 г.с. е нормално за ранна консултация и потвърждение, а 2 мес (7г.с. до 10 г.с.) е редно за да те "регистрират" като бременна и да ти назначат изследвания и ехограф, поне така пише. Аз вече съжелявам че следващата ще е чак на 25 януари, защото искам пак да го видя Simple Smile но не ми дават отпуска по-рано, а пък не ми се иска да кажа на работа. Не се сдържах и казах на близките, те не изтерясаха много Simple Smile засега Simple Smile

# 94
Здравейте и честито на новите попълнения  Hug
Аз днес бях на док ... имаме си ембрионче и тупкащо сърчице отговарящо на 6г.с и 2 дена с предполагаем термин 02.09.2012г. /въпреки, че си мисля, че е 09,09 защото съм с цикъл 35 дена/ Praynig Прегръдки на всички и скоро вече да сме наредени на старта  Mr. Green в новата темичка на септемврийките  Hug

siuzis със сигурност вече ще се види  Hug

# 95
  • Варна
Мен нещо днес ме наболяват яйчниците, но като не помня дали е нормално или не...

# 96
  • София
Мен нещо днес ме наболяват яйчниците, но като не помня дали е нормално или не...

Нормално е! Дрънни 1-2 нош-па:-)))

# 97
  • Варна

Нормално е! Дрънни 1-2 нош-па:-)))
Оф, поуспокои ме  Mr. Green На мен болката не ми пречи ама за друго се притеснявам  Wink

# 98
Nadq_valerieva, това което аз видях днес на екрана - в началото на 6 гестационна седмица и с кръвен тест 2000, беше една дебела запетайка в матката, незнам с какво да я сравня, но имам снимка и си я гледам с умиление. Като едно по-тъмно петънце е, само гинеколог би го  диагностицирал толкова рано. Накрая на другата седмица  ще ходя да чуя сърчицето.

# 99
Силви , и моята снимка от предполагаема 5г.с +4 дни е само на плодния сак. Нищо ,че на снимката пише 6г.с+2 дни .. Аз ще ходя да видим пулс на 23.01. Направо се изкушавам дали да не го направя по-рано  newsm78 .

# 100
Роси, сега като ми написа и аз се загледах в снимката и видях че пише 5 г.с.  плюс 4 дни, а доктора каза, че съм в началото на 6 г.с., а също така на 19.01 ме повика да чуем сърчице евентуално. Сега се замислям, като чета, че ще ходиш на 23.01 дали няма да ида прекалено рано.

# 101
По принцип 5г.с +4 дни би трябвало да се води , че си в 6 г.с.  . КОгато станеш 6г.с.+ 2 дни напромер , си в 7г.с. (дано да не те обърках сега) КОга ти беше последния цикъл?

# 102
Здравейте момичета!
И аз се записвам при вас с положителен тест видян днес. Дано всичко е наред до финала за всички нас! Успех! fingerscrossed

# 103
  • Варна
Аз съвсем се обърках, последния ми МЦ беше на 1-ви декември и според калкулаторите съм в 6 г.с, обаче аз знам, че бебето е направено на 25-ти декември ( 5 дни преди цикъл), защото мъжа ми го няма и си беше в къщи само по коледа. Това значи, че реално плода е на 3 седмици. Въпроса ми е кога да отида на лекар?  Blush

# 104
Santex, ако дата на ПМ е била 1. 12. то според калкулатора се смята за дата на термин и определяне на големината на плода: дата на ПМ + 7 дни - 3 месеца. Това е приблизителна дата на термин защото калкулатора не знае кога си заченала, нормално е на 7-10 дни закъснение да ти покаже  EFP и да си запишеш час за доктор. С две седмици закъснение си в 6г.с. което значи, че може да се види и сърчицето на ембриона, нормално се вижда м/у 6 и 10 г.с. ако се отиде по-рано на лекар може да се види само плоден сак.

Ама само как го обясних  ooooh! дано си ме разбрала  Peace

Аз още не съм си направила тест за 14 дни закъснение  Whistling голямо ослушване пада  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт